08 Ocak 2011, Cumartesi 09:19:24

AHL'DEKİ OPERASYONUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR

İlk olarak Airporthaber'in duyurduğu Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde yapılan baskının detayları ortaya çıkmaya başladı...
  • Bundan 6 ay önce bir memuruna suçsuz yere sen 100 $ rüşvet almışsın diyerek görüşmek istemediği memuru aylarca mağdur etmişti. Bu Memuruda haksızlığa uğradığına bakılmaksızın kanunsuz şekilde açığa almıştı. Baksan dürüst Başmüdüre nasıl oluyorda memuru hiçbir delil olmadan görevden uzatıyord kendisi dürüst oluyor. Etme bulma dünyası Memur senin için hırsızlık yapmadı diye açığa alırsan o memurda açıkta kaldığı süre içinde sana işte böyle beddualar verir İŞTE ALLAH BÜYÜKTÜR.
  • Türkiye serbest piyasaya geçtiğinden beri yani ithalat yasağı kalktı ve bütün gelmesine izin çıktğı 1987 yıllardan beri gümrüklerde yolsuzluklar oldu ve olacaktır da. Her hükümet döneminde oldu olacaktır, bir takım teknolojik önlemler alınmasına rağmen niyeti bozuk görevliler olduğu sürece engellemesi mümkün değildir.. Ama şunu asla unutmasınlar rüşveti alan gümrük görevlileri bir gün bunları hesabını verecekler hesap gününde. Şimdi yakalandılar ceza görrüler veya görmezler ama hak etmedikler her kuruşun hesabını verecekler. Allaha korkusu yok Peygamber sevgisi ve saygısı olmayan devlette çalışıyorlar şerefli görevleri var ama onlar buna yakışmıyorlar şeytana uyum haram işler yapıyorlar haramın binası olmaz ir
  • adamlar gümrük memuru olmuş devletin adına vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için görev yapması gerekirken, 10-50-100-1000 neyse hem memleketini satıyor. hem de ailesine haram yediriyor. Yuh sizlere. Allah o yediğiniz bir kuruş haram paranın hesabını sizden çıkarsın. bir vatandaşın bir bedduasıda yeter. Benimde hakkımı yiyorlar.
  • Her kim pilotları ele verirse bizden değildir.
  • bir haberden ne siyaset cikarmis bazi ezik partilerin yorumculari!!
  • BIR DE YURTDISINDAN GELEN KARGO YU TASIYAN NAKLIYATCILAR DENEN MAFYA BOZUNTULARI ICIN BIR SEYLER YAPILSA NE IYI OLURDU..ADAMLAR ALI KIRAN BAS KESEN...MAL CEKECEKSEN ONLARDAN INANILMAZ PARALARA KAMYON KIRALAMAK ZORUNDASIN AKSI HALDE IS KAN DOKMEYE KADAR GIDIYOR..NERESI BURASI AHL YESILKOY KARGO TEKSAS DEGIL...ARASTIRILSIN GORURLER NELER OLDUGUNU...
  • kendileri deveyi hamuduyla götürürken bizim arkadaşımızın hiçbir ticari amaç taşımadan içeri sokmak istediği içinde %5 alkol bulunan insanların soda niyetine içtiği 50 tane smirnof ice için işlkem yaptılar. tebrikler çok büyük bir kaçakçılık olayını engellediniz. birilerinin ahı tutuyor. beter olurlar inşallah. şuraya bak 50milyon dolarlık sigara. daha neler neler var. kimbilir daha neler neler geçiriyorlar ülkemize.
  • Gümrükde badem bıyıklı sayısı az demek ki bu kadar yükleniyorlar. Yeterli sayıya ulaştıklarında aynı kaçakçılık haberleri için haber yapılmaz merak etmeyin
  • Yazık haram yemekten hiçbir fayda gelmez zarar gelir.. Adam gibi şerefli bir meslekleri var neden kanunsuz yollara başvuruyorlar anlamak mümkün değil.. Yazık 1987 yılında bu yana gümrüklerde ve diğer devletin bazı yerlerinde çalışanlar görevlerini kötüya kullanıyorlar..
  • bunlar becerememıs dıger profesyonellere ne zaman el atabılecek malı polıs

Mali Polis, Karaköy'de bulunan İstanbul Gümrük Başmüdürlüğü ve Atatürk Havalimanı'ndaki antrepolarda arama yaptı. Gümrük Muhafaza Müdürü Coşkun C. ile Atatürk Havalimanı Kargo Gümrük Müdürü Hayrettin E.'nin de aralarında bulunduğu gümrük memuru ve gümrük müşavirlerinden oluşan 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Bürosu ekipleri, geçtiğimiz hafta Ambarlı Gümrüğü'ne düzenlediği operasyonda, 50 milyon TL değerinde bir konteyner dolusu kaçak sigara ele geçirdi. Soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takipler sırasında şebeke üyeleriyle bazı gümrük çalışanları arasında rüşvet ilişkisi olduğu tespit edildi.

1200 Dolarlık makina 120 Dolar gösterilmiş!

Kaçakçılık şebekesiyle ilişki kuran gümrük çalışanlarını yakın takibe alan polis, gümrük çalışanlarının, tanesi 1200 dolar olan son model Sony marka 532 adet fotoğraf makinesinin, tanesi 120 dolar olarak yurda giriş yaptırdıklarını belirledi. Bunun üzerine polis geriye dönük yaptığı incelemede birçok şirket ve firmanın yurda soktuğu yüksek vergili bazı ürünleri düşük vergi tarifesinden yurda soktuklarını ve devleti vergi kaybına uğrattıkları belirlendi.

AHL'DEKİ OPERASYONUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bundan 6 ay önce bir memuruna suçsuz yere sen 100 $ rüşvet almışsın diyerek görüşmek istemediği memuru aylarca mağdur etmişti. Bu Memuruda haksızlığa uğradığına bakılmaksızın kanunsuz şekilde açığa almıştı. Baksan dürüst Başmüdüre nasıl oluyorda memuru hiçbir delil olmadan görevden uzatıyord kendisi dürüst oluyor. Etme bulma dünyası Memur senin için hırsızlık yapmadı diye açığa alırsan o memurda açıkta kaldığı süre içinde sana işte böyle beddualar verir İŞTE ALLAH BÜYÜKTÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye serbest piyasaya geçtiğinden beri yani ithalat yasağı kalktı ve bütün gelmesine izin çıktğı 1987 yıllardan beri gümrüklerde yolsuzluklar oldu ve olacaktır da. Her hükümet döneminde oldu olacaktır, bir takım teknolojik önlemler alınmasına rağmen niyeti bozuk görevliler olduğu sürece engellemesi mümkün değildir.. Ama şunu asla unutmasınlar rüşveti alan gümrük görevlileri bir gün bunları hesabını verecekler hesap gününde. Şimdi yakalandılar ceza görrüler veya görmezler ama hak etmedikler her kuruşun hesabını verecekler. Allaha korkusu yok Peygamber sevgisi ve saygısı olmayan devlette çalışıyorlar şerefli görevleri var ama onlar buna yakışmıyorlar şeytana uyum haram işler yapıyorlar haramın binası olmaz ir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamlar gümrük memuru olmuş devletin adına vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için görev yapması gerekirken, 10-50-100-1000 neyse hem memleketini satıyor. hem de ailesine haram yediriyor. Yuh sizlere. Allah o yediğiniz bir kuruş haram paranın hesabını sizden çıkarsın. bir vatandaşın bir bedduasıda yeter. Benimde hakkımı yiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her kim pilotları ele verirse bizden değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir haberden ne siyaset cikarmis bazi ezik partilerin yorumculari!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BIR DE YURTDISINDAN GELEN KARGO YU TASIYAN NAKLIYATCILAR DENEN MAFYA BOZUNTULARI ICIN BIR SEYLER YAPILSA NE IYI OLURDU..ADAMLAR ALI KIRAN BAS KESEN...MAL CEKECEKSEN ONLARDAN INANILMAZ PARALARA KAMYON KIRALAMAK ZORUNDASIN AKSI HALDE IS KAN DOKMEYE KADAR GIDIYOR..NERESI BURASI AHL YESILKOY KARGO TEKSAS DEGIL...ARASTIRILSIN GORURLER NELER OLDUGUNU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendileri deveyi hamuduyla götürürken bizim arkadaşımızın hiçbir ticari amaç taşımadan içeri sokmak istediği içinde %5 alkol bulunan insanların soda niyetine içtiği 50 tane smirnof ice için işlkem yaptılar. tebrikler çok büyük bir kaçakçılık olayını engellediniz. birilerinin ahı tutuyor. beter olurlar inşallah. şuraya bak 50milyon dolarlık sigara. daha neler neler var. kimbilir daha neler neler geçiriyorlar ülkemize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gümrükde badem bıyıklı sayısı az demek ki bu kadar yükleniyorlar. Yeterli sayıya ulaştıklarında aynı kaçakçılık haberleri için haber yapılmaz merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazık haram yemekten hiçbir fayda gelmez zarar gelir.. Adam gibi şerefli bir meslekleri var neden kanunsuz yollara başvuruyorlar anlamak mümkün değil.. Yazık 1987 yılında bu yana gümrüklerde ve diğer devletin bazı yerlerinde çalışanlar görevlerini kötüya kullanıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar becerememıs dıger profesyonellere ne zaman el atabılecek malı polıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000