05 Kasım 2013, Salı 18:03:23

AHL'DE YİNE KAMYON KAZASI!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda servis yoluna hızlı giren kamyonet, alt geçide takılarak devrildi. Kazayı sürücü, şans eseri yara almadan atlattı.
  • Senelerce yurt disinda itfaiyede gorev yaptim. Dokulen mazotun yikandigina ilk defa tanik oluyorum. Standart uygulama talas ve/veya baska kimyasallar dokulup zeminden mazotun emilip, sonra bu talas veya kimyasalin toplanmasi ve uygun sekilde imha edilmesine dayanir... Su ile yikamak hem durumu daha kotu yapacaktir, hemde kontamine maddenin etrafa daha fazla yayilmasina ve cevreyi kirletmesine sebep olacaktir. Yanlis mudahale yapildigini dusunuyorum, ama kimin umrunda?
  • kendini savunmuş...neyse şimdi birşey derdim ama demiyorum...ahlak kurallarına aykırı...
  • Soforlerimizin ne kadar egitimli oldugunu gosteren bir kanit daha !!!
  • Aynı yerde bu kaçıncı kaza. 50 metre geriye aynı yükseklikte bir tak yapılsa da millet önce oraya vurup aklı başına gelse bir nebze çözüm olur belki.
  • KULLANDIĞI KAMYONUN KASA YÜKSEKLİĞİNİ BİLMEZSE BÖYLE TUŞ OLUR.
  • Bunda kucuk dusecek birsey yok arkadasim sen koca tabelayi gormeyip koca kamyonu oraya sokmaya kalkacak kadar bir zihniyetteysen...Bence editor cok da dogru yazmis...
  • Yukariya vurduk gormedik kelimesi kendisini savunmak degildir once savunmak nedir bunu ogrenelim adam yasanan olayi soylemis,sayin editor:lutfen insanlari bu sekil kucuk dusurup ifadelerini carpitma !!!!!
  • Ben çıktıktan sonra olmuş.Bu sefer görmedim :))

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda meydana geldi. Havalimanına malzeme getiren 41 AB 912 plakalı kamyonetin sürücüsü S.Ö., iç hatlar terminali servis yoluna hızlı girdi.

Bir anda köprüye takılan kamyonet devrilirken, sürücü Ş.Ö. ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Polis ekipleri olay yerine gelerek yolu trafiğe kapattı. Yola sızan mazot ise havalimanında bulunan itfaiye ekipleri tarafından yıkandı.

Kazada, üzerinde azami yükseklik yazısı bulunan tabela ile demir korkuluklar zarar görürken, sürücü S.Ö., "Yukarıya vurduk, görmedik" diyerek kendisini savundu.

AHL'DE YİNE KAMYON KAZASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

CO ~ 10 yıl önce
Senelerce yurt disinda itfaiyede gorev yaptim. Dokulen mazotun yikandigina ilk defa tanik oluyorum. Standart uygulama talas ve/veya baska kimyasallar dokulup zeminden mazotun emilip, sonra bu talas veya kimyasalin toplanmasi ve uygun sekilde imha edilmesine dayanir... Su ile yikamak hem durumu daha kotu yapacaktir, hemde kontamine maddenin etrafa daha fazla yayilmasina ve cevreyi kirletmesine sebep olacaktir. Yanlis mudahale yapildigini dusunuyorum, ama kimin umrunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DK ~ 10 yıl önce
Kardeşim senelerce bu işi yapman bu işte bilgi , beceri ve donanım sahibi oldugun ve haklı oldugun anlamına gelmez . yere dökülen mazotun yoğunluğu ve su ile karışmış mazotun yoğunluğu bir değildir . Ve olay yerinde aracı kaldırmaya gelen çekicilerin ne kadar baştan savma bir iş yaptığını , aracı kaldırırken ne kadar kıvılcım cıktıgını görseydiniz yapılan müdehalenin ne kadar gerekli ve başarılı oldugunu anlardınız .DHMİ bünyesinde çalışan ARFF Memuru arkadaşları yaptıkları başarılı çalışmadan dolayı hepsini kutluyor ve bu zorlu ve meşakkatli işlerinde Allah'tan güç , kuvvet , sabır diliyorum . Unutmayalım ki bizler onlar sayesinde rahat uyuyoruz . Acil bi durumda ilk onları arıyor yardım istiyoruz . Lütfen çamur at izi kalsın tarzındaki yorumlarınıza bi son verin . Biraz olsun emeğe saygınız olsun . ARFF Memuru değilim bu arada yanlış anlaşılmasın . Sadece gereğinden az değer verildiği , haklarının yenildiği ve göz ardı edildiğini düşünüyorum ve yaptığı işlere saygım sonsuz .
te allaammm ~ 10 yıl önce
kendini savunmuş...neyse şimdi birşey derdim ama demiyorum...ahlak kurallarına aykırı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet... ~ 10 yıl önce
Soforlerimizin ne kadar egitimli oldugunu gosteren bir kanit daha !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 10 yıl önce
Aynı yerde bu kaçıncı kaza. 50 metre geriye aynı yükseklikte bir tak yapılsa da millet önce oraya vurup aklı başına gelse bir nebze çözüm olur belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist ahl ~ 10 yıl önce
güzel bir noktaya değinmişsiniz, ama rampaya girmeden 100 mt geride yükseklik sınır tabelası da var, şöförlerin dikkatli olması gerekir öncelikle.
EAGLE ~ 10 yıl önce
KULLANDIĞI KAMYONUN KASA YÜKSEKLİĞİNİ BİLMEZSE BÖYLE TUŞ OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunda kucuk dusecek birsey yok arkadasim sen koca tabelayi gormeyip koca kamyonu oraya sokmaya kalkacak kadar bir zihniyetteysen...Bence editor cok da dogru yazmis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yukariya vurduk gormedik kelimesi kendisini savunmak degildir once savunmak nedir bunu ogrenelim adam yasanan olayi soylemis,sayin editor:lutfen insanlari bu sekil kucuk dusurup ifadelerini carpitma !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.K ~ 10 yıl önce
Ben çıktıktan sonra olmuş.Bu sefer görmedim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000