30 Mart 2008, Pazar 12:43:50

AHL'de uyuşturucu operasyonu

Atatürk Havalimanı’nda Narkotik Şube ekiplerinin hareketlerinden şüphelenerek gözaltına aldığı 3 Nijeryalının Röntgen filmlerinde küçük kapsüller halinde paketlenmiş 209 parça eroin tespit edildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görevli narkotik ekipleri, bir Afrika ülkesinden uçakla gelen Nijeryalı yolcu Gilbert P’nin hareketlerinden şüphelendi. Polis, şüpheli şahısların valiz ve üst araması yaptı. Ancak herhangi bir uyuşturucu madde bulunamadı.

Gilbert P’nin karın bölgesinde olağan dışı şişme belirleyen ekipler, röntgen ve MR’ını çekti. Gilbert P’nin midesinden bağırsaklarına inen 30 kapsül belirlendi. Kapsüller ilaçla çıkarıldı. Kapsüllerden 600 gram kokain çıktı.

Ekiplerin şüphelenmesi üzerine röntgen ve MR çekilen diğer Nijeryalı Cornel E’nin midesinden de 89 kapsül halinde 1.5 kilo kokain çıktı. Bir başka Nijeryalı kurye Amos U’nun midesinden ise 1 kilo 700 gram kokain 100 kapsül içerisinden çıktı. Nijeryalı üç kurye tutuklandı. İngiliz vatandaşı Sofia A. ile Abdala B’nin valizlerinde Atatürk Havalimanı’nda yapılan aramada 7 kilo eroin ele geçti. Zanlılar tutuklandı.

AHL'de uyuşturucu operasyonu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000