28 Ağustos 2008, Perşembe 14:33:55

AHL'de uyuşturucu operasyonu

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube ekipleri Atatürk Havalimanı'nda beline sardığı 3.5 kilo eroini yurt dışına götürmek isteyen Sırp turist yakalandı.
  • Bu olayda bilhassa isim benzerlikleri,beni etkiledi.Zira benim ve Amca oglumun isim benzerlikleri var.Sucun büyüklügü beni utandirdigi icin.YILMAZ soyadinin cok kullanildigida herkesin bildigi bir sey olmasina ragmen,benim yakinlarimin adi gectigi icin tedirgin olmaktayim.Onlari aramama lüzum yok biliyorum böyle bir olayla asla iliskileri olamaz.Lütfen ön isimleri direkt aciklamayiniz.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube ekipleri Atatürk Havalimanı'nda beline sardığı 3.5 kilo eroini yurt dışına götürmek isteyen Sırp turist yakalandı. Operasyon kapsamında İstanbul'da iki ayrı yere yapılan baskında toplam 20 kilo 760 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube ekipleri, uzun süren teknik takip ardından Sırp turistlerin Türkiye'reh çıkışlarında bellerine sardığı eroini yurt dışına kaçırdığını belirledi. Türkiye'ye gelen Sırp, Gafur Kula İstanbul'dan aldığı 3.5 kilo eroini özel bantlarla vücuduna sararak uçakla ülkesine dönmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte havalimanında bekleyen Edirne'den gelen ekipler, Gafur Kula'yı çıkış işlemlerinden sonra uçağa binmek üzereyken gözaltına aldı. Atatürk Hava Limanı’nda bir odaya götürülen Kula’nın üzerindeki elbiseler çıkarıldığında beline sardığı 3.5 kilo eroin bulundu.

İKİ AYRI ADRESE BASKIN

Edirne ve İstanbul polis ekipleri, uyuşturucunun yurt dışana kaçırılmasını organize ettiği bildirilen Ergün Kanay'ın İstanbul'daki evine baskın yaptı. Polisleri kapıda gören Kanay'ın eşi balkondan bir paket atı. Atılan paketi açan polisler içinde 1.5 kilo eroin olduğunu belirledi. Kanay’ın eşi polislere “Balkondan attığım eski eşyaydı” iddiasında bulundu. Polisin takibinde olan Ergün Kanay ise Gebze’de yakalanarak gözaltına alındı. Edirne ve İstanbul polisi operasyonlara devam ederek Ali Yılmaz’ın Büyükçekmece’deki evinede baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 15 kilo 760 gram daha eroin ve Brownig marka tabanca ve buna ait 13 fişak buldu. Uluslararası uyuşturucu ticareti ile ilgili Gafur Kula, Kosovalı Argon Spahıju, Ergün Kanay, Cantekin Eroktay, Ali Yılmaz, Hüseyin Yılmaz, Aysel Yılmaz gözaltına alındı.
 
 
 
 

AHL'de uyuşturucu operasyonu

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Bu olayda bilhassa isim benzerlikleri,beni etkiledi.Zira benim ve Amca oglumun isim benzerlikleri var.Sucun büyüklügü beni utandirdigi icin.YILMAZ soyadinin cok kullanildigida herkesin bildigi bir sey olmasina ragmen,benim yakinlarimin adi gectigi icin tedirgin olmaktayim.Onlari aramama lüzum yok biliyorum böyle bir olayla asla iliskileri olamaz.Lütfen ön isimleri direkt aciklamayiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000