24 Haziran 2009, Çarşamba 12:45:39

AHL'de uyuşturucu operasyonu

Atatürk Havalimanı'nda yakalanan uyuşturucu kuryelerine bir yenisi daha eklendi. Brezilya'dan direk uçuşla İstanbul'a gelen kadın yolcunun çantalarından 1.6 kilogram kokain çıktı...

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polislerinin havalimanındaki çalışmalarında Brezilya'nın Sao Paulo şehrinden İstanbul'a gelen Maria Meyer Cabbellero şüpheli davranışlarından gözaltına alındı. Uyuşturucu kuryesi olabileceği düşünülen Cabbellero, ayrı bir bölüme alınarak üst araması yapıldı. Üzerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmayan kadın yolcunun iki çantası da arandı. Çantaların birinde 1 kilo 600 gram kokain bulununca Cabbellero gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. 
 
İfadesi alınan kadın yolcunun çantasında uyuşturucu olduğunu bilmediğini ve çantaları Türkiye'ye götürmesi karşılığında 5 bin dolara anlaştığını söylediği öğrenildi. Paraguay uyruklu 32 yaşındaki kadın ifadesinde ayrıca, iki çocuğuna bakmak için anlaşma yapmayı kabul ettiğini söyledi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Son bir hafta içinde Atatürk Havalimanı'nda yapılan kontrollerde 5 kuryenin yaklaşık 10 kilogram kokain ile birlikte yakalandığı belirtildi.

 

AHL'de uyuşturucu operasyonu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000