12 Ağustos 2010, Perşembe 11:03:06

AHL'DE UÇAK PİSTTEN ÇIKTI... ÖN DİKMESİ PARÇALANDI! (FOTO)

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Azerbaycan Havayolları'na ait yolcu uçağı pistten çıktı.
  • Nedir bu ingilizce aşkı. Neden itfaiye değil. ARFF bide kısaltma yaparak kullanılıyor. Lütfen TÜRKÇE konuşalım yazalım Türkçhe değil. GYRO
  • Bravo servet erdoğan....mesjlara bakıyoruzda hakikaten saçmalık dolu..bir tek senin mesajın mantıklı...cahil insanlar ne yazdıklarını bilmiyorlar..yok uçak 747 miş , yok fren balataları bitmiş, yok efendim bakımları iyi yapılmıyomuş bi de tahliyesi geç olmuş falan filan...bu ne yaa ne çok bilen varmış bu işi...bu türk sivil havacılığı çok şanslı vallaa.....
  • BIRAKIN ARKADAŞLAR UÇAĞIN NE GÖRNÜŞÜ 747 Mİ YAPMAYIN NE OLUR SANKİ TARKTÖR TARLAYI SÜRMEYE GİRMİŞ BU İŞTEN ANLAYANLARA SÖZ VERELİM BASKA GERCEK UÇUŞLARA BAKALIM YORUM YAPALIM
  • nerde saçma sapan mesaj yazanlar var onları yayınlıyorsunuz.servet erdoğan
  • yolcularin ucaktan bosaltimi 5 dakika icersinde - hizli bir sekilde yapildi denmis bu haberde. bu tur durumlarda standart 90 saniyedir. 5 dakika cok basarisiz bir tahliyedir.
  • ya bu azalın zaten flight safety olayından haberleri bile yok sanırım bi kere nahçivandan baküye uçmuştuk kabinde 8-10 tane canlı horoz wardı ayaklarından baglanmıs : )
  • "takside olmuş diyorsun fotoğrafda taksi nerde ? Bilmeden yorum yapıp halkın kafasını karıştırmayalım Lütfen ! Yetkililer gereğini yapacakdır !"diye yorum yapan kişiye diyeceğim tek şey. "BiLiYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR, BiLMiYORSAN SUS ADAM SANSINLAR." :)))
  • sayın isren soruyorum size pist neden hatalı olabilir..pistin bi kabahati yok ..1 kasa kırmızı domatesde 1 çürük var diye kasa karıştırılmamalıdır..bbence cam lara baksınlar ..isren pisitn başında kamera vardır..açıp bakın..
  • oruç başınıza vurmuş hepinizin.
  • Atma, Azal-la beraber THY de uctu ve ucuyor. AZAL-daki, 2 ucak haric, hepsi sifirdan alinmis, ozellikle A-319`lar.
Bakü Haydar Aliyev Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen J2075 sefer sayılı Azerbaycan Havayollarına ait Airbus A319 uçağı pistten çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; 05-23 pistine aşırı hızlı iniş yapan uçağın, 2/3 nolu pistten son taksi çıkışına girmek üzereyken hızdan dolayı toprak yola savrulduğu ve ön dikmesinde hasar meydana geldiği belirtildi.

Uçakta 7 mürettebat, 119 yolcu ve iki de bebek bulurken kazanın ardından yolcular uçaktan hızlı bir şekilde tahliye edilirken, olayda yaralanan bulunmadığı belirtildi.

Yolculardan edinilen bilgilere göre uçağın piste çok hızlı indiği ve fren yapmasına rağmen duramadığı, pistten çıktıktan sonra herkesde büyük bir panik meydana geldiğini ve yaklaşık 5 dakika içinde uçaktan çıkarıldıklarını söyledi.

Yaşanan olayın ardından yangın ihtimaline karşı ARFF personelleri uçağın başında hazır bulunurken, uçağı bulunduğu yerden kaldırma çalışmalarına başlandı.

DHMİ yetkililerinden yapılan açıklama da şu anda 05/23 pistinin uçuşlara kapatıldığı ve yolcuların sorunsuz bir şekilde AHL'den ayrıldığı belirtildi.

İşte AirportHaber farkıyla olay yerinden ilk görüntü:









AHL'DE UÇAK PİSTTEN ÇIKTI... ÖN DİKMESİ PARÇALANDI! (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Misafir ~ 14 yıl önce
Nedir bu ingilizce aşkı. Neden itfaiye değil. ARFF bide kısaltma yaparak kullanılıyor. Lütfen TÜRKÇE konuşalım yazalım Türkçhe değil. GYRO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bravo servet erdoğan....mesjlara bakıyoruzda hakikaten saçmalık dolu..bir tek senin mesajın mantıklı...cahil insanlar ne yazdıklarını bilmiyorlar..yok uçak 747 miş , yok fren balataları bitmiş, yok efendim bakımları iyi yapılmıyomuş bi de tahliyesi geç olmuş falan filan...bu ne yaa ne çok bilen varmış bu işi...bu türk sivil havacılığı çok şanslı vallaa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BIRAKIN ARKADAŞLAR UÇAĞIN NE GÖRNÜŞÜ 747 Mİ YAPMAYIN NE OLUR SANKİ TARKTÖR TARLAYI SÜRMEYE GİRMİŞ BU İŞTEN ANLAYANLARA SÖZ VERELİM BASKA GERCEK UÇUŞLARA BAKALIM YORUM YAPALIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nerde saçma sapan mesaj yazanlar var onları yayınlıyorsunuz.servet erdoğan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcularin ucaktan bosaltimi 5 dakika icersinde - hizli bir sekilde yapildi denmis bu haberde. bu tur durumlarda standart 90 saniyedir. 5 dakika cok basarisiz bir tahliyedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu azalın zaten flight safety olayından haberleri bile yok sanırım bi kere nahçivandan baküye uçmuştuk kabinde 8-10 tane canlı horoz wardı ayaklarından baglanmıs : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"takside olmuş diyorsun fotoğrafda taksi nerde ? Bilmeden yorum yapıp halkın kafasını karıştırmayalım Lütfen ! Yetkililer gereğini yapacakdır !"diye yorum yapan kişiye diyeceğim tek şey. "BiLiYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR, BiLMiYORSAN SUS ADAM SANSINLAR." :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın isren soruyorum size pist neden hatalı olabilir..pistin bi kabahati yok ..1 kasa kırmızı domatesde 1 çürük var diye kasa karıştırılmamalıdır..bbence cam lara baksınlar ..isren pisitn başında kamera vardır..açıp bakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oruç başınıza vurmuş hepinizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atma, Azal-la beraber THY de uctu ve ucuyor. AZAL-daki, 2 ucak haric, hepsi sifirdan alinmis, ozellikle A-319`lar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000