26 Nisan 2013, Cuma 11:01:53

AHL'DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI!

Atatürk Havalimanında, 25 Nisan 2013 tarihinde bütün zamanların rekoru kırılarak, 24 saat içinde iniş ve kalkış yapan uçak sayısı 1.171'e ulaştı.
  • İş bilenin, Kılıç kuşananın. İstatistiki verilerde gösteriyorki görünen köy kılavuz istemez...
  • o zaman atatürkü yıkalım başka yere milyarlar harcayıp ormanları kesip gölleri kurutup yeni bir ap kuralım.
  • ALLAH EMEGI GECEN HERKEZE DAHA FAZLA KUVET, SABIR, DAYANMA GÜCÜ VERSIN. 3 HAVALIMANI EN KISA SÜREDE BASLAMASI LAZIM. ALAH KORUSUN BIRSEY OLURSA REKORDA FAYDA VERMEZ.
  • Orhan Birdal belirtmiş zaten, İstanbul gözbebeği...
  • 2013'TE KIRILACAK REKORLARIN MÜJDECİSİDİR.UÇUŞ,CAN VE MAL EMNİYETİ İÇİNDE, TÜM PAYDAŞLARLA BAŞARI DOLU BİR YAZ SEZONU BİZLERİ BELKİYOR.
  • her fırsatta DHMİ ve ATC'ye vurmaya çalışan,bizi yıpratmak için canla başla uğraşan özellikle dahili ve birlikte çalıştıkları harici organizasyonların tümüne kapak olsun.Siz birde CFMU verilerine bakın,EUROCONTROL bile şokta,bu kadar kısa sürede bu kadar büyük artış hemde gecikme olmadan,regulasyon uygulanmadan!Yeni rekorlar için bizi izlemeye devam edin!!!
  • tek kelımeyle bravo. bütün çalışanları ayakta alkışlıyorum. en başta kule ve tav çalışanlarını...

2008 yılında 929, 2010 yılında 932, 2011 yılında 1.069 ve 3 Eylül 2012 tarihinde 1132 ile en yoğun iniş-kalkış uçak trafiğinin yaşandığını belirten DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal; “25 Nisan 2013 Perşembe günü tüm zamanların rekoru kırılarak 24 saat içerisinde 584 uçak kalkış, 587 uçak da iniş yaptı. Bu büyük yoğunluğa rağmen hiçbir gecikme, kısıtlama yapılmadan hizmet verildi. Bu başarı; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Atatürk Hava Limanına verdiği büyük önem ve desteğin yanı sıra havalimanında görev yapan tüm unsurların uyumlu çalışmasının sonucu. DHMİ her türlü önlemi zamanında alıyor, sistem saat gibi işliyor” dedi.

Atatürk Havalimanı`nın büyüme oranlarına göre dünyada ve Avrupa`da 10 milyonun üzerinde yolcusu bulunan havalimanları kategorisinde 1. sırada yer aldığını ifade eden Birdal, “1171 uçak trafiği ile ulaşılan bu rekor, yaz sezonu açılmadan Atatürk Havalimanı’nda yaşanacak yoğunluğun da habercisi. Dünya ve ülke havacılığımızın göz bebeği olan İstanbul`da hizmet alanımızla ilgili ciddi bir sorun yaşanmaması için elimizden geleni yapıyor ve hiçbir kısıtlama, gecikme ve aksamaya mahal vermiyoruz” dedi.

25 Nisan 2013 tarihinde 1171 uçak trafiğinin yanı sıra 123.806 ‘da yolcu trafiğinin yaşandığı Atatürk Havalimanı, yoğun uçak ve yolcu trafiği ile de Dünya’nın ve Avrupa'nın en önemli Havalimanlarından biri olduğunu tescillemiş oldu.

AHL'DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Tahabey ~ 11 yıl önce
İş bilenin, Kılıç kuşananın. İstatistiki verilerde gösteriyorki görünen köy kılavuz istemez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
o zaman atatürkü yıkalım başka yere milyarlar harcayıp ormanları kesip gölleri kurutup yeni bir ap kuralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MASALLAH ~ 11 yıl önce
ALLAH EMEGI GECEN HERKEZE DAHA FAZLA KUVET, SABIR, DAYANMA GÜCÜ VERSIN. 3 HAVALIMANI EN KISA SÜREDE BASLAMASI LAZIM. ALAH KORUSUN BIRSEY OLURSA REKORDA FAYDA VERMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Orhan Birdal belirtmiş zaten, İstanbul gözbebeği...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedim ŞEN ~ 11 yıl önce
2013'TE KIRILACAK REKORLARIN MÜJDECİSİDİR.UÇUŞ,CAN VE MAL EMNİYETİ İÇİNDE, TÜM PAYDAŞLARLA BAŞARI DOLU BİR YAZ SEZONU BİZLERİ BELKİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapak olsun! ~ 11 yıl önce
her fırsatta DHMİ ve ATC'ye vurmaya çalışan,bizi yıpratmak için canla başla uğraşan özellikle dahili ve birlikte çalıştıkları harici organizasyonların tümüne kapak olsun.Siz birde CFMU verilerine bakın,EUROCONTROL bile şokta,bu kadar kısa sürede bu kadar büyük artış hemde gecikme olmadan,regulasyon uygulanmadan!Yeni rekorlar için bizi izlemeye devam edin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kime kapak olacak? ~ 11 yıl önce
ATC personeli emeğinin karşılığını alırsa, DHMİ doğru düzgün çalışırsa, şirketler talimatlara, kısıtlamalara hassasiyetle uyarsa ve performans arttırıcı düzenlemeler yapılırsa 2000 i de görmek te mümkün. Pilotu, kontrolörü ve bilimum meydan personeli buradan evine ekmek götürüyor kimseye kapak olasına gerek yoktur.
bravoo ~ 11 yıl önce
tek kelımeyle bravo. bütün çalışanları ayakta alkışlıyorum. en başta kule ve tav çalışanlarını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000