24 Ağustos 2009, Pazartesi 12:20:56

AHL'de tiryakilere özel oda

Sigara yasağını en çok hisseden tiryakilerin başında gelen transit yolculara müjdeli haber...(!)
  • Hani kapalı mekanda sigara içmek yasaktı? Bob Marley abim doğru söylemiş. TBMM'ni göreve davet ediyorum. Sırf yasaklamış olmak için çıkardıkları saçma sapan yasayla insanların hepten zıvanadan çıkmasına neden oluyorlar. Düzeltsinler yasayı, desinler ki şu şu şu şartlarda (özel havalandırma, v.b.) olan mekanlarda içilebilir. Ben sigara kullanmam ama tiryakinin transit salonda o kadar bekledikten sonra uçakta kabin ekiplerine "İçiyorum, parası neyse veririm." diye taşkınlık yapmasına da göz yumamam.
  • personele yasak yok içiyorlar
  • tiryakiler yasak dinlemiyor heryerde içiyor.
  • ARKADASLAR BENCE BU OLAY ÇOK SAÇMA.EĞERKİ KAPALI ALANLARIN HEPSİNDE SİGARA YASAĞI VARSA,SONUÇTA ORASIDA BİR KAPALI ALAN OLUCAK.LÜTFEN BEN BU KONUDA YETKİLİLERİ HATTA BAŞBAKANI GÖREVE DAVET EDİYORUM...
  • tuvalette sigara içiyorlarmış... poliste seyrediyormuş... o zaman sen ne yapıyordun?
  • tuvalette sigara içiliyor...polis izliyor...böyle bir ülkeyiz
  • Arkadaslar ben alttaki yorumu yayinlayin diye gondermedim. Haberde hata var, duzeltin diye gonderdim. Yardim olsun diye. Demekki editorde gonderilen yorumlari dogru dusut okumadan yayina koyuyor.Bakalim bunu koyacak mi ?
  • haberde gumruksuz bolgede olusturulan sigara odasi denmekte. Oysa olusturulan oda Dishatlar gidis kati gumruklu bolgededir. Lutfen dikkat edin.

Sigara yasağının yürürlüğe girmesiyle birlikte birçok yerde sigara içilememesi sigara tiryakilerini zora sokmuştu. Yasaktan en çok etkilenenlerin başında ise havalimanını kullanan ve transit olarak adlandırılan yolcular vardı. Yolcular isyan edince İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde sigara içmek için özel bir oda yapıldı.
 
Dış Hatlar Terminali gidiş katında yapılan sigara içme odası 70 bin liraya mal edilirken uygulamaya en çok sigara tiryakilerinin sevineceği belirtildi. Atatürk Havalimanı’nda iki noktaya daha yapılması planlanan sigara içme odalarının yapımı halen devam ediyor.

Dış Hatlar Terminali Gidiş katında bulunan gümrüksüz bölgede oluşturulan sigara odasının kısa bir sürede hizmete girmesi planlanıyor. Sigara içme odasının duvarları camdan yapılırken tavan kısmı ise güvenlik önlemi kapsamında ve standartlar ölçüsünde dumanın dışarıya gitmesi için tel örgülerden oluşturuldu. Sigara odalarındaki havalandırma sistemi için yeni bir klima altyapısı oluşturuldu. Böylece sigara odasından çıkan hava, ana havalandırma sistemine karışmadan dışarıya verilecek.

AHL'de tiryakilere özel oda

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Hani kapalı mekanda sigara içmek yasaktı? Bob Marley abim doğru söylemiş. TBMM'ni göreve davet ediyorum. Sırf yasaklamış olmak için çıkardıkları saçma sapan yasayla insanların hepten zıvanadan çıkmasına neden oluyorlar. Düzeltsinler yasayı, desinler ki şu şu şu şartlarda (özel havalandırma, v.b.) olan mekanlarda içilebilir. Ben sigara kullanmam ama tiryakinin transit salonda o kadar bekledikten sonra uçakta kabin ekiplerine "İçiyorum, parası neyse veririm." diye taşkınlık yapmasına da göz yumamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
personele yasak yok içiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tiryakiler yasak dinlemiyor heryerde içiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADASLAR BENCE BU OLAY ÇOK SAÇMA.EĞERKİ KAPALI ALANLARIN HEPSİNDE SİGARA YASAĞI VARSA,SONUÇTA ORASIDA BİR KAPALI ALAN OLUCAK.LÜTFEN BEN BU KONUDA YETKİLİLERİ HATTA BAŞBAKANI GÖREVE DAVET EDİYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tuvalette sigara içiyorlarmış... poliste seyrediyormuş... o zaman sen ne yapıyordun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tuvalette sigara içiliyor...polis izliyor...böyle bir ülkeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar ben alttaki yorumu yayinlayin diye gondermedim. Haberde hata var, duzeltin diye gonderdim. Yardim olsun diye. Demekki editorde gonderilen yorumlari dogru dusut okumadan yayina koyuyor.Bakalim bunu koyacak mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
haberde gumruksuz bolgede olusturulan sigara odasi denmekte. Oysa olusturulan oda Dishatlar gidis kati gumruklu bolgededir. Lutfen dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000