13 Nisan 2016, Çarşamba 13:37:32

AHL'de şaşırtan görüntü!

Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz'in İstanbul'a gelişinden önce Atatürk Havalimanı'nda ortaya çıkan manzara şaşırttı.
  • En son batarken, öyle bişey yok görüntüsü vermek için dolmabahçe sarayını yaptırmıştık
  • Muz cumhuriyetine hoş geldiniz... Avrupa'da bizim Uçaklar işte bu Yüzden ekstra güvenlik aramasına tabi tutuluyor....
  • yakışır görgüsüzler ordusu!!! yemen sizi bitirdi:)
  • Arap yoğurdu bul bulunca hesabı. Takılmayın Antalyada G20 de alıştık bu manzaralara.
  • Araplar bildim bileli böyleydi de ya başımızda ki Uzun adam'a ne demeli arkadaşlar . Şu anda Ankara'da AOÇ çiftliğine 550 odalı yeni bir saray daha yaptırıyor ... 1000 oda neyine yetmedi acaba.... Sadece buda değil bir sürü lüks araç ve 2 tane airbus ve jetler ... Sizce bizim ülkemiz bu kadar zengin mi ??? Birazda kendi Dünya liderimize bakalım ne dersiniz ???
  • bu görgüsüzler sözde müslümanlar batının her nimetinden faydalanıp sonrada laf ederler dünyanın en rezil toplumu birde bunlara secde edip peşinden giden çakma müslümanlar var
  • bu görgüsüzlük. Allah a havale ediyorum. kınıyorum
  • Bunca derdimiz varken şehit haberi her gün geliyorken başsağlığınamı geldi bu herif tuvalete bile yanlız gidemeyecek kadar hasta nedir bu görgüsüzlük nedir bu insan kılığında hayvanlık bu embesillerle ne işimiz car Allah aşkına birde kimseye yapılmayan ağırlama bu günleri ömrümüzün sonuna kadar unutmayacağız.Eskiden arapça dinler kabul ederdim şimdi eğer buysa sorgulamaya başladım herkes benim gibi oldu yaptıkları ve yapacakları bizim kin ve nefret duygularımızı istemedende olsa körüklüyor.Meydan sizin elbet kaynaklar bir gün tükenir lozan anlaşmasıyla çıkaramadığımız madenlerle bu içinde bulunduğumuz durumdan zor çıkarız,yunanistan gibi hristo kardeşimiz yok yunanlılar gibi umarsızca yaşayamayız ve onlar hiçbir zaman aldıkları borcu ödeyemeyecekler veya ödemeyecekler biz neyapıcaz.Araplar Osmanlıyı ingilizlerle işbirliği yaparak arkadan vurdu direnicem dedi silah gönderdik onlara bize karşı kullandılar arabistanlı lawrance en meşhuru ingiliz ajanı yüzlerce ingilize kucak açtı ve bizi trablugarp savaşında geri çekilirken uçaklarla vurup askerimizi öldürdüler.Medinenin anahtarını aldılar bugün Hz.Muhammedin mezarı onların elinde kabe etrafında bütün Osmanlı eserlerini yıktılar her sene hacda insanlar sıkışıp ölür tedbir almazlar yazayımmı daha ;öyleyse nedir bu adamlara olan sevgimiz kardeşim Ecdadımızı arkadan hançerleyen arap değilmi köpek soylarıyla ne işimiz var kimki arapla iş yapar vatan hainidir.Amerikan ekonomisinin %10u arapların elinde diye niçin bunların peşindeyiz abd yarın vermiyorum ulan paranı derse kim ne yapabilir karşı gelecek bir güç varmı şerefsizlik yapmayın ya istifa eder gidersiniz yada yağlı ilmek geliyor.
  • müslümanlar, maalesef, hem uçakları,arabaları vs icat edenlere küfrederler,gavur bilmem ne derler hem de tonlarca para saçıp bu icatları (ve daha birçok icatlarını) alırlar küfrettiklerini zengin ederler sonra da birbirlerine gayrı müslüm icatlarıyla hava atarlar! adına arap denen görgüsüz,tembel,şımarık millet petrol bittiğinde ne yapacak acaba? bir de utanmadan içinde altın kaplama tuvaleti olan uçağına god bless you yazdırmış! eh ağababası amerikanın icadı uçağa tabii onun dilinde yazı yazdırır başka ne yapabilir ki? ilime,bilime,teknolojiye,eğitime önem vermeyen tembel,umursamaz,işi ehline vermeyen,aklını kullanmaz milletler onun bunun uşağı ve piyonu olmaya mahkumdurlar! biz de bizim milletten icat yapacak adam çıkmaz ancak ara eleman çıkar diyenlere , tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getirenlere oy vermeye devam edelim sonra şöyle büyüdük böyle geliştik palavraları atalım ama gayrı müslümün icatlarına muhtaç yaşayalım!
  • Birtane neyine yetmiyor olaaa

Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz'in İstanbul'a gelişinden önce Atatürk Havalimanı'nda ortaya çıkan manzara şaşırttı.

Kral Selman'ın İstanbul'a gelişinde kendisine eşlik edecek araç konvoyu, Atatürk HAvalimanı'nda ilginç bir görüntü oluşturdu. 73 Mercedes marka aracın giriş yaptığı havalimanında, araçlar Devlet Konukevi karşısındaki boş alana park ettirildi.

©AirportHaber

Ortaya da işte bu ilginç görüntü çıktı:

AHL'de şaşırtan görüntü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Batıyormuyuz ne ~ 8 yıl önce
En son batarken, öyle bişey yok görüntüsü vermek için dolmabahçe sarayını yaptırmıştık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baki Ozan Kozan ~ 8 yıl önce
Muz cumhuriyetine hoş geldiniz... Avrupa'da bizim Uçaklar işte bu Yüzden ekstra güvenlik aramasına tabi tutuluyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuhhhh ~ 8 yıl önce
yakışır görgüsüzler ordusu!!! yemen sizi bitirdi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 8 yıl önce
Arap yoğurdu bul bulunca hesabı. Takılmayın Antalyada G20 de alıştık bu manzaralara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOKMAK ~ 8 yıl önce
Araplar bildim bileli böyleydi de ya başımızda ki Uzun adam'a ne demeli arkadaşlar . Şu anda Ankara'da AOÇ çiftliğine 550 odalı yeni bir saray daha yaptırıyor ... 1000 oda neyine yetmedi acaba.... Sadece buda değil bir sürü lüks araç ve 2 tane airbus ve jetler ... Sizce bizim ülkemiz bu kadar zengin mi ??? Birazda kendi Dünya liderimize bakalım ne dersiniz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
bu görgüsüzler sözde müslümanlar batının her nimetinden faydalanıp sonrada laf ederler dünyanın en rezil toplumu birde bunlara secde edip peşinden giden çakma müslümanlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
bu görgüsüzlük. Allah a havale ediyorum. kınıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayaklar baş olmuş ülkemde ~ 8 yıl önce
Bunca derdimiz varken şehit haberi her gün geliyorken başsağlığınamı geldi bu herif tuvalete bile yanlız gidemeyecek kadar hasta nedir bu görgüsüzlük nedir bu insan kılığında hayvanlık bu embesillerle ne işimiz car Allah aşkına birde kimseye yapılmayan ağırlama bu günleri ömrümüzün sonuna kadar unutmayacağız.Eskiden arapça dinler kabul ederdim şimdi eğer buysa sorgulamaya başladım herkes benim gibi oldu yaptıkları ve yapacakları bizim kin ve nefret duygularımızı istemedende olsa körüklüyor.Meydan sizin elbet kaynaklar bir gün tükenir lozan anlaşmasıyla çıkaramadığımız madenlerle bu içinde bulunduğumuz durumdan zor çıkarız,yunanistan gibi hristo kardeşimiz yok yunanlılar gibi umarsızca yaşayamayız ve onlar hiçbir zaman aldıkları borcu ödeyemeyecekler veya ödemeyecekler biz neyapıcaz.Araplar Osmanlıyı ingilizlerle işbirliği yaparak arkadan vurdu direnicem dedi silah gönderdik onlara bize karşı kullandılar arabistanlı lawrance en meşhuru ingiliz ajanı yüzlerce ingilize kucak açtı ve bizi trablugarp savaşında geri çekilirken uçaklarla vurup askerimizi öldürdüler.Medinenin anahtarını aldılar bugün Hz.Muhammedin mezarı onların elinde kabe etrafında bütün Osmanlı eserlerini yıktılar her sene hacda insanlar sıkışıp ölür tedbir almazlar yazayımmı daha ;öyleyse nedir bu adamlara olan sevgimiz kardeşim Ecdadımızı arkadan hançerleyen arap değilmi köpek soylarıyla ne işimiz var kimki arapla iş yapar vatan hainidir.Amerikan ekonomisinin %10u arapların elinde diye niçin bunların peşindeyiz abd yarın vermiyorum ulan paranı derse kim ne yapabilir karşı gelecek bir güç varmı şerefsizlik yapmayın ya istifa eder gidersiniz yada yağlı ilmek geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal sana Hocam ~ 8 yıl önce
Nedir bu Arap sevgisi!!! Ayıp değilmi!! Bizi arkadan hançerleyen bu adi şerefsiz Arap'ların neden popoları yalanıyor!!! Hiçimiz gurur yok sizde!! Arap dünyanın en şerrfsiz ve kalitesiz insanıdır!! Arap Ada'mı arkadan vurur!! Arap anasını 5 kuruşa satar!! Türkiye'de Arap'a yer satan vatan hainidir!! Ne yazıkki güzelim Karadeniz'in yarısını şerefsiz Arap'lara sattıkar!!! Bugün Türkiye'den Arap'a yer satan yatında karısını satar!!!
Sedo ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Sedo ~ 8 yıl önce
Görgüsüzlüktür vs dir bu araç olayı lakin bir kaç hadsiz mahlukat arap soyuna küfür etmiş yorumda. Ya cahil ya ateist bilemedim. Ama Allah bilir merak etmesinler...
yazık ~ 8 yıl önce
müslümanlar, maalesef, hem uçakları,arabaları vs icat edenlere küfrederler,gavur bilmem ne derler hem de tonlarca para saçıp bu icatları (ve daha birçok icatlarını) alırlar küfrettiklerini zengin ederler sonra da birbirlerine gayrı müslüm icatlarıyla hava atarlar! adına arap denen görgüsüz,tembel,şımarık millet petrol bittiğinde ne yapacak acaba? bir de utanmadan içinde altın kaplama tuvaleti olan uçağına god bless you yazdırmış! eh ağababası amerikanın icadı uçağa tabii onun dilinde yazı yazdırır başka ne yapabilir ki? ilime,bilime,teknolojiye,eğitime önem vermeyen tembel,umursamaz,işi ehline vermeyen,aklını kullanmaz milletler onun bunun uşağı ve piyonu olmaya mahkumdurlar! biz de bizim milletten icat yapacak adam çıkmaz ancak ara eleman çıkar diyenlere , tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getirenlere oy vermeye devam edelim sonra şöyle büyüdük böyle geliştik palavraları atalım ama gayrı müslümün icatlarına muhtaç yaşayalım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mercedes ~ 8 yıl önce
Birtane neyine yetmiyor olaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokatli Giller.. ~ 8 yıl önce
Selam sana ellaaaamm☺☺

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000