16 Ağustos 2013, Cuma 09:37:42

AHL'DE PASAPORT SİSTEMİ YİNE ÇÖKTÜ!

Atatürk Havalimanı'nda polise ait pasaport sistemleri yine çöktü...
  • Kardeşim burası Patagonya değil.Sistem fal olsa bile beklemeleri gerek.Ne o öyle kırmızı halı yolcusu gibi beklemeden gel, beklemeden git.Bekleyeceksin.Çünkü Dünya Devi Türkiye'ye geliyorsun/gigyorsun.Sıyrılın şu komplekslerden.Beğenmeyen gelmesin/gitmesin.N&Ş.
  • Herhangi bir aksilik olmazsa Türk yolcuların en yoğun zamanda 15-20 dk,yabancı yolcuların 40-45 dk da pasaport sırasında işlemleri bitirilmektedir.Günlük 150.000 kişinin kullandığı Terminalde bu süreler sık yurtdışı seyahatler yapan yolcular tarafından çoğunlukla makul görülmekte olup kanaatimce Self-Pass Sistemleri ülkemizde de kullanılmaya başlayınca biraz daha hızlı olabilir.(AVM de bile sıra bekleniyor.)
  • kimse bundan sorumlu idari tedbir alınması gerekir.oyuncak değil bu herkes işini doğru yapsın.bu nedir yaa? işi anlamıyorsa görevli bıraksın bu işi.işi bilen birini alsınlar
  • Polisin pasaport sisteminden cikmasi yerinde olacaktir
  • Bayram sonrası Pazartesi günü saat 16: 00 da iş anlaşması için Almanyadan gelen yabancı konuklarım 2 saat 5 dakika giriş yapabilmek için pasaport sırasında beklediler. Pasaport sistemi ile ilgili bir arıza da yokken. Ülkeye gezmek veya iş yapmak için 2 ,3 saatlik bir yolculukla gelmişsiniz 2 saati aşan pasaport kuyruğunda bekliyorsunuz ilk izleniminiz ne olur o ülke hakkında ne düşünürsünüz.Ben olsam mecbur olmadıkça o ülkeye bir daha hiç gitmem.İnsanların en stresli oldukları zamanlardan biridir pasaport kuyrukları ya kaçırabilecekleri bir uçakları yada karşılamaya gelenleri vardır.. Ülkeye çok büyük zarar geliyor derhal önlem alınmalı.

Atatürk Havalimanı’nda merkezi sisteme bağlı emniyetin kullandığı POLNET sisteminde yine arıza meydana geldi. Sabah 08.00 sıralarında meydana gelen arızanın yaklaşık 10 dakika sonra giderildiği ancak 08.30 sularında tekrardan sistemin gittiği ve 09:30 civarına kadar aksamalar yaşandığı öğrenildi.

Benzer sorun geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelmiş ve çok sayıda uçuşta gecikmeler yaşanmıştı. Bu sefer uçuşlarda rötar yaşanmazken uzun pasaport kuyrukları oluştuğu görüldü.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; sistemin tam kapasiteyle olmasa da çalışır hale getirildiği, çalışmaların devam ettiği belirtildi.

AHL'DE PASAPORT SİSTEMİ YİNE ÇÖKTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Patagonya ~ 11 yıl önce
Kardeşim burası Patagonya değil.Sistem fal olsa bile beklemeleri gerek.Ne o öyle kırmızı halı yolcusu gibi beklemeden gel, beklemeden git.Bekleyeceksin.Çünkü Dünya Devi Türkiye'ye geliyorsun/gigyorsun.Sıyrılın şu komplekslerden.Beğenmeyen gelmesin/gitmesin.N&Ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bankada en az 1saat ~ 11 yıl önce
Herhangi bir aksilik olmazsa Türk yolcuların en yoğun zamanda 15-20 dk,yabancı yolcuların 40-45 dk da pasaport sırasında işlemleri bitirilmektedir.Günlük 150.000 kişinin kullandığı Terminalde bu süreler sık yurtdışı seyahatler yapan yolcular tarafından çoğunlukla makul görülmekte olup kanaatimce Self-Pass Sistemleri ülkemizde de kullanılmaya başlayınca biraz daha hızlı olabilir.(AVM de bile sıra bekleniyor.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 11 yıl önce
kimse bundan sorumlu idari tedbir alınması gerekir.oyuncak değil bu herkes işini doğru yapsın.bu nedir yaa? işi anlamıyorsa görevli bıraksın bu işi.işi bilen birini alsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cikmali ~ 11 yıl önce
Polisin pasaport sisteminden cikmasi yerinde olacaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xl ~ 11 yıl önce
Bayram sonrası Pazartesi günü saat 16: 00 da iş anlaşması için Almanyadan gelen yabancı konuklarım 2 saat 5 dakika giriş yapabilmek için pasaport sırasında beklediler. Pasaport sistemi ile ilgili bir arıza da yokken. Ülkeye gezmek veya iş yapmak için 2 ,3 saatlik bir yolculukla gelmişsiniz 2 saati aşan pasaport kuyruğunda bekliyorsunuz ilk izleniminiz ne olur o ülke hakkında ne düşünürsünüz.Ben olsam mecbur olmadıkça o ülkeye bir daha hiç gitmem.İnsanların en stresli oldukları zamanlardan biridir pasaport kuyrukları ya kaçırabilecekleri bir uçakları yada karşılamaya gelenleri vardır.. Ülkeye çok büyük zarar geliyor derhal önlem alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mithat ~ 11 yıl önce
arkadasim ben almanyada yasiyorum 2 seneye yakin bir zamandir köln havalimaninda calisiyorum. türk vatandaslarina pasaport kontrolünden gecerken yapilanlarin yaninda iki Saat bekleme hic birsey. iyi yapiyorlar devami gelir insallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000