10 Mayıs 2011, Salı 08:37:20

AHL'DE NEDEN OY VERİLEMEDİ?

Atatürk Havalimanı’nda 12 Haziran'da sona erecek milletvekili seçimi için oy verme işlemi başladı. İlk oyu Dış Hatlar Geliş Katı'nda Lübnan'dan gelen Halit Aydın kullanırken, Dış Hatlar Gidiş Katı'nda ise Almanya yolcusu Muharrem Aslan kullandı.
  • hep muhalefet senin zaten inancın yok
  • Bİlgisayar destekli seçim sistemine GÜVENMİYORUMMMM...!
Atatürk Havalimanı'nda 12 Haziran Milletvekili seçimleri için oy kullanma işlemi başladı.

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Geliş Katı'nda ilk oyu Halit Aydın kullanırken, Gidiş Katı'nda ise ilk oyu Muharrem Aslan kullandı.

Türk Hava Yolları'nın Beyrut seferi ile 07:30'da Türkiye'ye giriş yapan Eğitimci Halit Aydın, "İlk oy vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Daha iyi bir gelecek temennimiz var" diye konuştu.

Dış Hatlar Gidiş katında ise Yüksek Seçim Kurulu Merkezi'nin sistemi açılmaması nedeniyle 45 dakika geç başlayan oy verme işlemi uzun kuyruklara neden oldu.

Yurtdışına çıkış yapmak için hazırlanan bir çok kişi yaşanan gecikme nedeniyle uçaklarına geç kalmamak için oy kullanamazken, Gidiş katında ilk oyu Muharrem Aslan kullandı. Almanya'da esnaf olduğunu ifade eden 35 yaşındaki Aslan, hayatında ilk defa oy kullandığını nedeninin ise son senelerde yaşadığı ülkeye rahat giriş çıkış olduğunu belirtti.  

Aslan'ın ardından, 76 yaşındaki Hasan Merdan,  45 dakika sırada bekledikten sonra ikametinin Türkiye'de olması nedeniyle oy kullanamadı. İkametleri yurtdışında olmayan ve başka ülke pasaportuyla giriş - çıkış yapan yolcular oy kullanamıyor.

©AirportHaber.com



 


AHL'DE NEDEN OY VERİLEMEDİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hep muhalefet senin zaten inancın yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bİlgisayar destekli seçim sistemine GÜVENMİYORUMMMM...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000