23 Ağustos 2011, Salı 13:54:23

AHL'DE KAÇAKÇILIK SON ANDA ÖNLENDİ

Bu sabah Atatürk Havalimanı'na Çin'in Guangzhou şehrinden gelen dört kişinin üzerinde yapılan aramada çok sayıda telefon ve bilgisayar parçası ele geçirildi.
  • İlginç Buna cesaret etmeleri şaşırtıcı 1 2 3 4 5 tane değil 700 küsür :))) maşallah hata etmişler hakkı kadarı almaları yeterdi "insanın karnından önce gözü doymalı" boşune dememiş atalarımız
Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla Guangzhou'dan İstanbul'a gelen yolculardan dört kişi şüpheli hareketleri nedeniyle Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği ekipleri tarafından durduruldu.

U.D, S.C, Ö.B.A ve M.M'ye ait olan bavullarda yapılan incelemede 759 adet cep telefonu ile 200 adet bilgisayar ram'inin yurda kaçak sokulmak istendiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelilerin bavullarında bulunan malzemelere el konulurken, dört kişinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildiği belirtildi.
AHL'DE KAÇAKÇILIK SON ANDA ÖNLENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İlginç Buna cesaret etmeleri şaşırtıcı 1 2 3 4 5 tane değil 700 küsür :))) maşallah hata etmişler hakkı kadarı almaları yeterdi "insanın karnından önce gözü doymalı" boşune dememiş atalarımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000