15 Ocak 2011, Cumartesi 08:01:19

AHL'DE İNGİLİZCE HUTBE

Atatürk Havalimanı mescidinde Cuma namazı hutbesi Arapça ve Türkçe'nin yanı sıra İngilizce olarak da okunmaya başlandı.
  • HUTBE iNGİLİZCE OKUNMUYOR ! Hutbe basdan sona türkce sadece son bitiş kısmındaki Hadis hem türkçe hem ingilizce olak okunuyor sonrada zaten namaza geçiliyor. Hutbe nin komple ingilizce oldugu dogru değil. Bu yanlışlığıda düzeltelim. Ayrıca gelelim Moscow Lionsa eger kı aramızda namaz kılan ruslar olsaydı belki ruscada hadis okunabilirdi. Ama belliki senin gibiler mescit yerine votka sofrasına gidiyor. sen inanmasan bile İslama inananlara saygı duy... İNANCA SAYGILI OL . . . Ayrıca bu yeni haber gibi gözüksede 5-6 aydır yapılan bir uygulama :)
  • rüzgara göre haber vermeyin beyler, size ne?
  • Yuh ya..Bu kakar da fazla artik..Insani muslumanliktan cikarirlar resmen bu tarz haberler..
Atatürk Havalimanı mescidinde bir süredir cuma namazı hutbeleri İngilizce de okunuyor. Gönüllü olarak mescitte görev yapan bir imam, Arapça başladığı hutbeyi Türkçe ve İngilizce olarak da okuyor.

Bugün başlayan uygulamayla mescit imamı Abdullah Hoca, Arapça başladığı hutbe sırasında cemaate Türkçe ve İngilizce mesajlar verdi. Hutbe, yolcuların uçaklarına gecikmemesi için kısa tutuldu. Arapça okunan Nahl suresinin 90. ayeti, Türkçe ve İngilizce'ye tercüme edildikten sonra hutbe sona erdi.

(Zaman)
AHL'DE İNGİLİZCE HUTBE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
HUTBE iNGİLİZCE OKUNMUYOR ! Hutbe basdan sona türkce sadece son bitiş kısmındaki Hadis hem türkçe hem ingilizce olak okunuyor sonrada zaten namaza geçiliyor. Hutbe nin komple ingilizce oldugu dogru değil. Bu yanlışlığıda düzeltelim. Ayrıca gelelim Moscow Lionsa eger kı aramızda namaz kılan ruslar olsaydı belki ruscada hadis okunabilirdi. Ama belliki senin gibiler mescit yerine votka sofrasına gidiyor. sen inanmasan bile İslama inananlara saygı duy... İNANCA SAYGILI OL . . . Ayrıca bu yeni haber gibi gözüksede 5-6 aydır yapılan bir uygulama :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rüzgara göre haber vermeyin beyler, size ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yuh ya..Bu kakar da fazla artik..Insani muslumanliktan cikarirlar resmen bu tarz haberler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000