09 Mart 2009, Pazartesi 11:17:29

AHL'DE İNANILMAZ OLAY

Türkiye’ye turistlik gezi için gelen Alman vatandaşı Andre Tagner (38) Atatürk Havalimanı’nda uçağını kaçırdığı için intihar girişiminde bulundu.
  • sizce hangi sağlık ekibi etraftaki insanları hastaya mudahale ettirir o sivil kıyafetli kişilerde sağlık ekibinden olmasa orda ne işleri olur hangi sağlık ekibi buna izin verir(siz merak etmeyin müdahale eden kişiler biliçsiz değil)bilip bilmeden mantıksızca yorum yapmak için yorum yapmayın biraz mantıklı düşünün ANLARSINIZ....
  • herkez türbanlı ablaya sarmış orda yardım eden birde kel abi var onu neden konuşmuyorsunuz onun başı kel mi kikikki :)))
  • Kahvehanelerde çaya zam gelince, ülkemin aydınları buralara kanalize oldu...Ümit.
  • Guzel ulkemiz birak bir arpa boyunu, fersah fersah geriye gidiyor, GERIYE!!!!!! siz hala goremiyorsunuz, belki de isinize geliyor..
  • Doktor beycim bu sitelere girip olup biteni bilmeden meslekdaşlarınıza ahkam keseceğinize zamanınızı kendi akedemik eksiliğinize ayırsanız ya da görevli bulunduğunuz hastanede ki hastalara nasıl yardımcı olabilirim diye ayırırsanız, vatana millete ve kendinize geri dönüşümü daha yararlı olur..İkincisi ise diğer yorumcu arkadaş sende bu milletin ilerlemesini istiyorsan,şikayetlerini ve eleştirilerini kendinden başlayarak yap..dört dörtlük bir sağlık müdahelesi için bu kadar yorum ve zamana yazıktır.
  • Turban baslikli yoruma istinaden, Bu gibi bir durumda, yardim eden kisinin dünya gönüsünden önce, yardim edis sekli hakkinda yorum yapmaniz daha saglikli olurdu. Merakettigim, böyle bir olay sonrasinda hastanin durumundan cok doktorun (doktor oldugu da acik degil, ilk yardimda bulunan bas örtü bir hanim) dini görüsü.... Yapmayin gözünüzü seveyim. Degerli vaktinizi ve vakmizi bosa harcamayin-harcatmayin. Politikle saglik pek bagdasmaz. Ne yani, hasta iyilestiginde (ki eger akli basina gelirse) dönüpte bu hanima onu tekrar hayata döndürdü diye tesekkür etmeyecekmidir... Yazik, bu kisir cekismeden dolayi bir arpa boyu ilerletmiyorsunuz ülkemi. Bilginize... Proxy
  • Sanırım bir görme probleminiz var... Zira doktor hanımın eli belinde değil alnını siliyor. Ayrıca serum serum poşetini tutuyor. Müdahale bittikten sonra hasta kaşık sedyeye alınırken (kaşık sedyeyi biliyorsunuzdur sanırım!) çekilen bir fotoğraftır bu... olayda tıbben ve teknik olarak yapılan bir sorun yoktur. Lütfen kaf dağlarını terk edin bizim gereksiz yorum yapacak değil çalışacak doktorlara ihtiyacımız var. Olayı bizzat görmüş biri olarak sizi ve sizin gibileri kınıyorum...
  • O turbanli da mi doktormus?
  • Olayın ilk görgü tanığı olarak şunu belirtmek istiyorum.İlk müdahale Havalimanında buluna doktorlar tarafından yapılmış hastanın etrafında görünen sivil giysili(başörtülü hanım dahil ) hepsi sağlık ekibinden mesai bitmiş ama haberi duyunca gelen yardımsever doktorlarımızdı.Sadece hasta sedyeden kaldırılırken yardımlarda bulunuldu.Neyse gelelim sizin Acil servisinizle ilgili detaylara..Bu detayları tüm Türk halkı biliyor ve utanmadan kendi meslektaşınıza hemde görevini özveri ile yapan meslektaşınızı acımasızca eleştiriyorsunuz.
  • Fazla yorum yapan birisi değilim burada yayınlanan haberlere ama bu sefer yeter dedirttiniz. Nedir bu eleştirme hastalığı, size bu hakkı kim veriyor? Doktorun ne yapıp yapmadığını nereden bilebiliyorsunuz? Oturmuş bilgisayar başından ahkam kesiyorsunuz, neye kime güvenerek. İşinize bakın, kirletmeyin heryeri.

Sabah saatlerinde THY’nin tarifeli seferiyle İstanbul’dan Münih’e gitmek için Atatürk Havalimanı Dış hatlar Terminali’ne gelen 38 yaşındaki Alman asıllı Andre Tagner, aldığı aşırı alkolün etkisiyle uçağını kaçırdı.

Bir süre terminal içersinde dolaşan Alman asıllı yolcu uçağını kaçırdığını fark edince dış hatlar terminali gidiş takından botanik bahçe adı verilen bölüme atlayarak intihar etmek istedi.

Yüksekliği 6 metre olan yerden atlayan Tagner’in yere düşmesiyle, olayı gören personel durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Tagner’in ambulansla Dr. Sadi Konut Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Tagner’in düşme sonrasında boyun kısmında ezilmeler meydana geldiğini ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ayrıca uçağını kaçıran Alman yolcunun iki gün öncede yine uçağını kaçırarak Atatürk Havalimanı’nda kaldığı belirtildi.

AHL'DE İNANILMAZ OLAY

AHL'DE İNANILMAZ OLAY

AHL'DE İNANILMAZ OLAY

AHL'DE İNANILMAZ OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
sizce hangi sağlık ekibi etraftaki insanları hastaya mudahale ettirir o sivil kıyafetli kişilerde sağlık ekibinden olmasa orda ne işleri olur hangi sağlık ekibi buna izin verir(siz merak etmeyin müdahale eden kişiler biliçsiz değil)bilip bilmeden mantıksızca yorum yapmak için yorum yapmayın biraz mantıklı düşünün ANLARSINIZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herkez türbanlı ablaya sarmış orda yardım eden birde kel abi var onu neden konuşmuyorsunuz onun başı kel mi kikikki :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kahvehanelerde çaya zam gelince, ülkemin aydınları buralara kanalize oldu...Ümit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Guzel ulkemiz birak bir arpa boyunu, fersah fersah geriye gidiyor, GERIYE!!!!!! siz hala goremiyorsunuz, belki de isinize geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Doktor beycim bu sitelere girip olup biteni bilmeden meslekdaşlarınıza ahkam keseceğinize zamanınızı kendi akedemik eksiliğinize ayırsanız ya da görevli bulunduğunuz hastanede ki hastalara nasıl yardımcı olabilirim diye ayırırsanız, vatana millete ve kendinize geri dönüşümü daha yararlı olur..İkincisi ise diğer yorumcu arkadaş sende bu milletin ilerlemesini istiyorsan,şikayetlerini ve eleştirilerini kendinden başlayarak yap..dört dörtlük bir sağlık müdahelesi için bu kadar yorum ve zamana yazıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turban baslikli yoruma istinaden, Bu gibi bir durumda, yardim eden kisinin dünya gönüsünden önce, yardim edis sekli hakkinda yorum yapmaniz daha saglikli olurdu. Merakettigim, böyle bir olay sonrasinda hastanin durumundan cok doktorun (doktor oldugu da acik degil, ilk yardimda bulunan bas örtü bir hanim) dini görüsü.... Yapmayin gözünüzü seveyim. Degerli vaktinizi ve vakmizi bosa harcamayin-harcatmayin. Politikle saglik pek bagdasmaz. Ne yani, hasta iyilestiginde (ki eger akli basina gelirse) dönüpte bu hanima onu tekrar hayata döndürdü diye tesekkür etmeyecekmidir... Yazik, bu kisir cekismeden dolayi bir arpa boyu ilerletmiyorsunuz ülkemi. Bilginize... Proxy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sanırım bir görme probleminiz var... Zira doktor hanımın eli belinde değil alnını siliyor. Ayrıca serum serum poşetini tutuyor. Müdahale bittikten sonra hasta kaşık sedyeye alınırken (kaşık sedyeyi biliyorsunuzdur sanırım!) çekilen bir fotoğraftır bu... olayda tıbben ve teknik olarak yapılan bir sorun yoktur. Lütfen kaf dağlarını terk edin bizim gereksiz yorum yapacak değil çalışacak doktorlara ihtiyacımız var. Olayı bizzat görmüş biri olarak sizi ve sizin gibileri kınıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O turbanli da mi doktormus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Olayın ilk görgü tanığı olarak şunu belirtmek istiyorum.İlk müdahale Havalimanında buluna doktorlar tarafından yapılmış hastanın etrafında görünen sivil giysili(başörtülü hanım dahil ) hepsi sağlık ekibinden mesai bitmiş ama haberi duyunca gelen yardımsever doktorlarımızdı.Sadece hasta sedyeden kaldırılırken yardımlarda bulunuldu.Neyse gelelim sizin Acil servisinizle ilgili detaylara..Bu detayları tüm Türk halkı biliyor ve utanmadan kendi meslektaşınıza hemde görevini özveri ile yapan meslektaşınızı acımasızca eleştiriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fazla yorum yapan birisi değilim burada yayınlanan haberlere ama bu sefer yeter dedirttiniz. Nedir bu eleştirme hastalığı, size bu hakkı kim veriyor? Doktorun ne yapıp yapmadığını nereden bilebiliyorsunuz? Oturmuş bilgisayar başından ahkam kesiyorsunuz, neye kime güvenerek. İşinize bakın, kirletmeyin heryeri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000