06 Şubat 2014, Perşembe 08:10:32

AHL'DE HIRSIZ OPERASYONU

Atatürk Havalimanında hırsızlık yapmaya çalışan Cezayir uyruklu bir hırsız yakalandı.
  • Cezayir fas tunus Turkiye bu insanlarla yeni tanisiyor diyelim . Kesinlikle dikkat edin isbirligine falan girmeyin uzak durun
  • Ataturk havalimaninda veya herhangi Turkiye nin hangi havalimani olursa olsun hirsizliga göz yumayacagiz turkun gururu budur
  • hep aynı yer hep aynı millet!!! avrupa da veya aklı başında ülkelerdeki hangi büyük havalimanında böyle vakalar ne kadar sıklıkla oluyor????
  • baktı ki memlekette işler böyle, bi de ben şansımı deneyim demiş ama yanlış yerden başlamış, gündemi takip etseydi yeterdi. önce başlangıç olarak bir ayakkabı alacaksın ve kutusunu bu işler için saklayacaksın, bak burada iranlı abilerin de var.
  • cezayirli yesin cezayi bu olaydan sonra

Atatürk Havalimanında hırsızlık yapmaya çalışan Cezayir uyruklu bir hırsız yakalandı.

Olay, Atatürk Havalimanı dış hatlar geliş katında meydana geldi. Türk Hava Yolları’nın TK 787 sefer sayılı uçağıyla Tel Aviv’den İstanbul’a ticaret yapmak için gelen İsrailli karı koca bagajlarını aldıktan sonra geliş katı yolcu karşılama salonuna geçti. Bu sırada ailenin çantasını gözüne kestiren Cezayir uyruklu M.D, ailenin bir anlık dalgınlığından yararlanarak bagajların üzerinde duran çantayı alıp kaçmaya başladı. Olayın etkisiyle korkarak çığlık atan aile etraftan yardım isterken, vatandaşlar ise durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin bir süredir takip ettiği öğrenilen Cezayirli hırsız kısa sürede yakalanırken çaldığı çanta ise sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınarak havalimanı karakoluna götürülen Cezayirli M.D, işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Atatürk havalimanında Azeri bir yolcunun montunu çalan Cezayir uyruklu karı koca olayın hemen ardından yakalanmıştı.

AHL'DE HIRSIZ OPERASYONU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cezayir fas tunus Turkiye bu insanlarla yeni tanisiyor diyelim . Kesinlikle dikkat edin isbirligine falan girmeyin uzak durun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Ataturk havalimaninda veya herhangi Turkiye nin hangi havalimani olursa olsun hirsizliga göz yumayacagiz turkun gururu budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
hep aynı yer hep aynı millet!!! avrupa da veya aklı başında ülkelerdeki hangi büyük havalimanında böyle vakalar ne kadar sıklıkla oluyor????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
baktı ki memlekette işler böyle, bi de ben şansımı deneyim demiş ama yanlış yerden başlamış, gündemi takip etseydi yeterdi. önce başlangıç olarak bir ayakkabı alacaksın ve kutusunu bu işler için saklayacaksın, bak burada iranlı abilerin de var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cezayir ~ 10 yıl önce
cezayirli yesin cezayi bu olaydan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000