04 Mayıs 2011, Çarşamba 17:15:41

AHL'DE HAREKETLİ SAATLER

Atatürk Havalimanı'ndan sahte Yunanistan pasaportuyla Londra’ya gitmek isteyen İran uyruklu 1'i kadın 2 kişi, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından özel güvenlik görevlileri ve polis tarafından yakalandı.
  • Yolcular ppt kontrol noktasında değil, check-in öncesinde Gözen Özel Güvenlik görevlileri tarafından durdurulmuş, bu noktada kaçmaya başlamışlardır.
  • Aynen katılıyorum..Ne o öyle otogardaki ayakçılar gibi yolculara yapışmak? Hiç yakışıyor mu ülkemizin en büyük havaalanına? Devletin,polisin,emniyetin olmadığını bir kere daha görmüş oluyoruz.Yetkililerin bir an önce bu konu ile ilgilenmeleri gerekmekte ama nerede o devlet o güç?
  • bir de havalanı içinde özellikle dış hattan iç hata geçiş yapılan köprü üstünde yolculara bahşiş karşılığında bagajlarını taşımak için musallat olan,resmen elindeki bavula ve biniş kartına asılan apron kartlı ve kartsız bir takım tipi bozukları da yakalasalar ya...bu rezillik yıllardır devam ediyor görevini yapmayan polisler de durumu bildikleri halde hiç bir şey yapmıyorlar...koskoca havalanında ben sıradan insan bunların farkındayım da polis mi değil??? böyle rezaleti nasıl sindirebiliyorsunuz??niye hiçkimse görevini yapmıyor???

Parastoo Poormoafi (27) ile ismi öğrenilemeyen aynı yaşlardaki İranlı iki kişi, öğle saatlerinde Londra'ya gitmek üzere Dış Hatlar Terminali pasaport noktasına geldi. Görevli polis, Yunan sahte pasaportuyla gümrüksüz alana geçmek isteyen İranlılardan şüphelendi.

Yakalanacaklarını anlayan kişilerden Poormoafi polis tarafından bulunduğu yerde gözaltına alınırken, kaçmaya çalışan diğer kişi kısa bir kovalamacanın ardından terminal içerisinde özel güvenlik ve devriye gezen polis tarafından yere yatırılarak yakalandı.

Atatürk Havalimanı Araştırma Şube’ye götürülen iki şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Öte yandan bu sabah saatlerinde iki Çin vatandaşının d aynı yöntemle yurt dışına kaçmaya çalıştığı fakat sahte pasaportlarla yakalandıkları öğrenildi.

 

AHL'DE HAREKETLİ SAATLER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yolcular ppt kontrol noktasında değil, check-in öncesinde Gözen Özel Güvenlik görevlileri tarafından durdurulmuş, bu noktada kaçmaya başlamışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynen katılıyorum..Ne o öyle otogardaki ayakçılar gibi yolculara yapışmak? Hiç yakışıyor mu ülkemizin en büyük havaalanına? Devletin,polisin,emniyetin olmadığını bir kere daha görmüş oluyoruz.Yetkililerin bir an önce bu konu ile ilgilenmeleri gerekmekte ama nerede o devlet o güç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir de havalanı içinde özellikle dış hattan iç hata geçiş yapılan köprü üstünde yolculara bahşiş karşılığında bagajlarını taşımak için musallat olan,resmen elindeki bavula ve biniş kartına asılan apron kartlı ve kartsız bir takım tipi bozukları da yakalasalar ya...bu rezillik yıllardır devam ediyor görevini yapmayan polisler de durumu bildikleri halde hiç bir şey yapmıyorlar...koskoca havalanında ben sıradan insan bunların farkındayım da polis mi değil??? böyle rezaleti nasıl sindirebiliyorsunuz??niye hiçkimse görevini yapmıyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000