10 Temmuz 2009, Cuma 12:11:20

AHL'de gelen ölüm! (GÜNCELLENDİ)

Atatürk Havalimanı'nda aşırı sıcaktan etkilenen bir yolcu yakını kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Yaşlı adam, sağlık ekiplerinin elektro şok cihazı ile yaptıkları müdahale sonucu hayata döndürüldü.
  • Dedem hastanede gözlerini acmadı vede emin olun dünyanın en pahalı fatursa gelse bile canım dedemden daha önemli değildi neyden bahsediyorsunuz yeterki o yaşasaydı
  • 57 yaşında gencecik adam.Ne yaşlısı... İnternotional a götürmüşler vay adamın haline.Adam kurtulmuş ama bakım ücretini duyduktan sonra umarım bir daha kriz filan geçirmez
  • Her gün haberleri okuyorum bu sitede ve hergün havacılık sektöründe çalışan birileri isyan ediyor.Bence biraz çalıştığımız yerlerin değerini bilmek lazım ben makine mühendisiyim ve havacılık sektöründe çalışabilmek için çırpınıyorum ama olmuyor her şey tanıdık olmuş ülkemizde. Bence çalıştığınız sektörün kıymetini bilin ister yerde ister gökte.
  • yakinda yogun sicaklik ve klimalarin tasarruftan dolayi randimansiz calismasindan alan personelide kriz gecirirse Tav nasil bir cevap verecek.Ellerimizde yelpazeyle mi gelsek ise ,yoksa vantilator mu alsak?
  • sansliymis, thy 3 kurusluk defibratoru her ucaga koymuyor, ucakta olaydi gidebilirdi...
  • gecmis olsu havaalaninda oldugu icin cok sansliymis.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen 57 yaşındaki Rıza Tüzün, yurt dışından gelecek olan yakınını beklemeye başladı. Uçağın iniş saatini bekleyen Tüzün, bir anda yere yığıldı. Havalimanındaki yolcuların gözü önünde yaşanan olayın ardından sağlık ekipleri olay yerine gelerek Rıza Tüzün'e müdahale etti.

Yapılan ilk müdahalede Tüzün'ün kalp krizi geçirdiği belirlendi. Sağlık ekipleri kalbi duran yaşlı adama elektro şok cihazı (defibrilatör) ile hayata döndürdü.

Kalbi yeniden çalıştırılan Tüzün daha sonra ambulansla International Hospital'a kaldırıldı.

(14:40) Son gelen bilgilere göre hastaneye kaldırılan yaşlı adamın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Rıza Tüzün

AHL'de gelen ölüm! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

TORUNU ~ 11 yıl önce
Dedem hastanede gözlerini acmadı vede emin olun dünyanın en pahalı fatursa gelse bile canım dedemden daha önemli değildi neyden bahsediyorsunuz yeterki o yaşasaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
57 yaşında gencecik adam.Ne yaşlısı... İnternotional a götürmüşler vay adamın haline.Adam kurtulmuş ama bakım ücretini duyduktan sonra umarım bir daha kriz filan geçirmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her gün haberleri okuyorum bu sitede ve hergün havacılık sektöründe çalışan birileri isyan ediyor.Bence biraz çalıştığımız yerlerin değerini bilmek lazım ben makine mühendisiyim ve havacılık sektöründe çalışabilmek için çırpınıyorum ama olmuyor her şey tanıdık olmuş ülkemizde. Bence çalıştığınız sektörün kıymetini bilin ister yerde ister gökte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yakinda yogun sicaklik ve klimalarin tasarruftan dolayi randimansiz calismasindan alan personelide kriz gecirirse Tav nasil bir cevap verecek.Ellerimizde yelpazeyle mi gelsek ise ,yoksa vantilator mu alsak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sansliymis, thy 3 kurusluk defibratoru her ucaga koymuyor, ucakta olaydi gidebilirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gecmis olsu havaalaninda oldugu icin cok sansliymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000