16 Mayıs 2009, Cumartesi 08:47:30

AHL'DE DOMUZ GRİBİ TESPİT EDİLDİ!

Atatürk Havalimanı'nda bir yolcuda domuz gribi tespit edildi...
  • NE MUTLU OLDUK NE MUTLU OLDUK. ÇOK ŞÜKÜR BİZİMDE "DOMUZ GRİBİ"MİZ OLDU. HERGÜN BİR TELAŞ NE ZAMAN ÇIKACAK SANKİ GELMEK ZORUNDA? ŞİMDİ İLK HASTAYA MADALYA TAKIN BİZİ ONURE ETTİĞİ İÇİN. ZATEN GİDECEĞİ-GELECEĞİ YERLER BELLİ DOMUZ'LARIN LABARATUARLARINDAN ÇIKARKEN BU BİYOLOJİK DERDİN!! İLAÇ FİRMALARININ ÇOK SIKI GÖZALTINA ALINMASI GEREKİRKİ YOKSA HERYIL YENİ BİR "VİRÜS" ÇEŞİDİNİ BEKLER DURURUZ......
  • HAVAALANINDA ÇALIŞANLARIN GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPTIĞI A VE B KAPISINADA TERMAL KAMERA VE SAĞLIK EKİBİ BULUNDURULMASI GEREKMİYORMU?
  • bence terminallere ekipler için debriefing odalarının yanına duş salonları hazırlansın..... gelen tüm ekipler ekipce duş alsın öle istanbula aksın :) hehe
  • uçaktan indinmi evine diğil sevgiline gitcen....çocuklarını diğil sevgilini öpcen o kadar basit :))))
  • lutfen yorum yaparken birazcik dusunun once,transit kapisi kapatilirsa yolcular magdur olur ve havayolu sirketleri de cok buyuk zararlar yazar.olayin bu yonunu de dusunmek lazim, bu kadar basit degil
  • KOKPİT- KABİN GÖREVLİLERİ VE AİLELERİNE İYİ ŞANSLAR...! siz istediğiniz kadar önlem alın ...onlar bu insanlarla gün boyu aynı ortamda uçup sonrada ellerini kollarını sallayıp aramızda dolaşıyor....NE OLCAK ŞİMDİ.?????????
  • DOMUZ IŞINE GIRMEYI DUSUNUYORDUM GRIP MEVZUSU OLUNCA KESIN GIRECEM ARTIK
  • KAPANSIN DIYEN ARAKADAS TRANSIT YOLCUYU ARRIVAL DA BEKLETIP TEKRAR UCAGA ALSAYDIN BU ÜLKEDEN O UCAGA BINEN TUM YOLCULARI TEHLIKEYE ATMIS OLURDUK.AYRICA BAK TRANSIT SALON SAYESINDE YOLCUDA DOMUZ GRIBI BULUNDU.YA YOLCU ARRIVAL DA KALIP BIZ PERSONELE BULSATIRSAYDI YADA DEVAM ETTIGI YOLCUDAKI TUM INSANLARA.
  • MRB ARKADASIM TRANSIT GECIS KAPATILIRSA EGER THY BASTA OLMAK UZERE BUTUN HAVAYOLU SIRKETLERI ZARAR EDER. HIC BIR UCAK KALKMAZ. CUNKU GIDEN UCAKLARIN COGUNLUGUNU TRANSIT YOLCULAR DOLDURUYOR. DOMUZ GRIBINE RASTLANAN UCAKTAKI BUTUN YOLCULAR KARANTINAYA ALINIP GEREKLI ISLEMLERIN YAPILMASI GEREKIYOR. VE ALANDA CALISAN BUTUN ARKADASLARIMIZ COK DIKKAT ETMELILER
  • dıshatlardan gelıp dıshatlara devamı olan yolcuların gıdıs katına cıkmaları yasaklanmalı.yolcular sadece arrıval katında kalmalı.

ABD'den Irak'a gitmek üzere İstanbul'a gelen bir turist termal kameradan geçerken yüksek ateş tespit edildi. Turistin domuz gribine yakalandığı belirlendi.

İlk olarak Meksika'da görülen, ardından Kuzey Amerika, Avrupa ve Uzakdoğu'ya sıçrayan domuz gribi Türkiye'de de görüldü.

ABD'den Irak'a gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir kişide ''domuz gribi'' virüsü tespit edildi.

Amsterdam üzerinden İstanbul'a gelen kişide, termal kamera aracılığıyla yüksek ateş belirlendi.

Yapılan tetkikler sonucu bu kişide ''domuz gribi'' virüsü (Influenza A/H1N1) çıktı.

ABD'li turist, Haseki Hastanesi'nde gözetim altında tutuluyor.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bu vakanın sonuçlarıyla ilgili bakanlık yetkilileri ve bilim adamlarıyla Holiday In İstanbul Airport Nort Otel'de saat 10.00'da basın toplantısı yapacak.

Daha önce Antalya'da iki turist virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış ancak yapılan testlerde virüse rastlanmamıştı.

 

AHL'DE DOMUZ GRİBİ TESPİT EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
NE MUTLU OLDUK NE MUTLU OLDUK. ÇOK ŞÜKÜR BİZİMDE "DOMUZ GRİBİ"MİZ OLDU. HERGÜN BİR TELAŞ NE ZAMAN ÇIKACAK SANKİ GELMEK ZORUNDA? ŞİMDİ İLK HASTAYA MADALYA TAKIN BİZİ ONURE ETTİĞİ İÇİN. ZATEN GİDECEĞİ-GELECEĞİ YERLER BELLİ DOMUZ'LARIN LABARATUARLARINDAN ÇIKARKEN BU BİYOLOJİK DERDİN!! İLAÇ FİRMALARININ ÇOK SIKI GÖZALTINA ALINMASI GEREKİRKİ YOKSA HERYIL YENİ BİR "VİRÜS" ÇEŞİDİNİ BEKLER DURURUZ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAVAALANINDA ÇALIŞANLARIN GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPTIĞI A VE B KAPISINADA TERMAL KAMERA VE SAĞLIK EKİBİ BULUNDURULMASI GEREKMİYORMU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence terminallere ekipler için debriefing odalarının yanına duş salonları hazırlansın..... gelen tüm ekipler ekipce duş alsın öle istanbula aksın :) hehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçaktan indinmi evine diğil sevgiline gitcen....çocuklarını diğil sevgilini öpcen o kadar basit :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lutfen yorum yaparken birazcik dusunun once,transit kapisi kapatilirsa yolcular magdur olur ve havayolu sirketleri de cok buyuk zararlar yazar.olayin bu yonunu de dusunmek lazim, bu kadar basit degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KOKPİT- KABİN GÖREVLİLERİ VE AİLELERİNE İYİ ŞANSLAR...! siz istediğiniz kadar önlem alın ...onlar bu insanlarla gün boyu aynı ortamda uçup sonrada ellerini kollarını sallayıp aramızda dolaşıyor....NE OLCAK ŞİMDİ.?????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DOMUZ IŞINE GIRMEYI DUSUNUYORDUM GRIP MEVZUSU OLUNCA KESIN GIRECEM ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KAPANSIN DIYEN ARAKADAS TRANSIT YOLCUYU ARRIVAL DA BEKLETIP TEKRAR UCAGA ALSAYDIN BU ÜLKEDEN O UCAGA BINEN TUM YOLCULARI TEHLIKEYE ATMIS OLURDUK.AYRICA BAK TRANSIT SALON SAYESINDE YOLCUDA DOMUZ GRIBI BULUNDU.YA YOLCU ARRIVAL DA KALIP BIZ PERSONELE BULSATIRSAYDI YADA DEVAM ETTIGI YOLCUDAKI TUM INSANLARA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MRB ARKADASIM TRANSIT GECIS KAPATILIRSA EGER THY BASTA OLMAK UZERE BUTUN HAVAYOLU SIRKETLERI ZARAR EDER. HIC BIR UCAK KALKMAZ. CUNKU GIDEN UCAKLARIN COGUNLUGUNU TRANSIT YOLCULAR DOLDURUYOR. DOMUZ GRIBINE RASTLANAN UCAKTAKI BUTUN YOLCULAR KARANTINAYA ALINIP GEREKLI ISLEMLERIN YAPILMASI GEREKIYOR. VE ALANDA CALISAN BUTUN ARKADASLARIMIZ COK DIKKAT ETMELILER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dıshatlardan gelıp dıshatlara devamı olan yolcuların gıdıs katına cıkmaları yasaklanmalı.yolcular sadece arrıval katında kalmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000