06 Ocak 2009, Salı 16:54:58

AHL'DE BAYÜLGEN SEFERBERLİĞİ!

Roma’da evlenen ünlü şovmen Okan Bayülgen için Atatürk Havalimanı emniyeti seferber oldu. Gazetecilerle görüntü almasını istemeyen Bayülgen için personelin bile kullanması yasak olan kilitli kapılar açılıp, gümrüklü sahadan gümrük kontrolünden geçmeden çıkışı sağlandı.
  • TANIYOR VE HAZMEDEMEDİĞİN BİR OLAY OLMUŞ GİBİ. BU KADAR DETAYLI YAZDIĞINA GÖRE KUYRUĞUNDAKİ ACI ÇOK FAZLA. BURDAN YAZACAĞINA YANINA GİDİP DERDİNİ SÖYLESEN BELKİ SENİ ADAM YERİNE KOYUP DİNLER. AMA SEN ADAM OLUP YANINA GİDERSEN. TAVŞAN DAĞA KÜSMÜŞ HİKAYESİ YANİ :))))
  • Doğaldır semih çınarı sevmemeniz.işleyen düzeninize çomak soktu değil mi.Açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü.Madem pasaportta çalıştınız,semih başkomiserin bunu kendi kafasına göre yapmadığını ve yapmayacağını bilirsiniz.Yukarıların bilgisi ve izni olmadan semih çınar bunu babasının oğluna bile yapmaz.
  • o adama kimse dokunmazsa bu hale gelir yakında inen uçaklardan TAVın yerine parayı bu beyfendi götürür. yok ama bu işi rütbesiz biri yapsaydı garibim şimdi nerde alırdı soluğu bilmem.taksimde gösteri hakkımızı elimizden alan sayın Cerrah lütfen bu konunun da gereğini de yapınız
  • semih çınar. bu haraketinin anlamı nedir allah aşkına. medya maymunun birine protokol yapmışsın. kırmızı halıdanda geçirseydin. bu adam kim ya. ünüformanın hakkını ver hakkını. eğer hak etmiyorsan ve beceremiyorsan mesleğini bırak. okanın çalıştığı yerlerde çalış. okan arkadaşında sana referans olur hem :) yada koruması ol onun. senden iyisinimi bulacak. bu arada havalimanında yer hizmetleri felan veren bazı arkadaşlar semih çınar iyi felan yazmışsınız. keller yağırlar birbirlerini ağırlar. vardır bir çıkarınız. semih çınarında vardır sizden bir çıkarı. yorum yapmadan once sorun bakalım memurların arasında kaç kişi seviyor onu. kaç. kişinin ahını almış. dediğim dedik çaldığım düdük değilmiymiş.
  • daha başına neler gelecek bu kadar ah alırsan olacağı bu bak memurların neler yazıyor hakkında...
  • ne kadar hazımsızlık yapmışsınız ya yine.yok rozetini bırak istifa et falan. kendinizi amerikan filminde falan sanmışsınız yorum yaparken resmen. kişiler insiyatif kullanır arkadaşlar her sektörde vardır bu. bu gün bir sürü boş insan VIP kullanabiliyorsa onlara bu imtiyaz sağlandıysa Bayülgene yapılan devede kulak kalır. sanırsın uçakla evine bıraktırtmışlar, bir mucize gerçekleşmiş gibi tepkiler verilmiş gerçekten komik buluyorum. bence bazılarınız klavyesini bırakıp pc başından istifa etmeli :D
  • kanunlar ve prosedürler herkes için aynı ölçüdedir kimse için esnetilemez hele ki polis tarafından büyük bir seviyesizlik ve sorumsuzluk örneği kıskandığımdan değil iğrendiğimden yazıyorum.sevgili semih çınar yıldızını çıkart istifa et.(SADE VATANDAŞ)
  • ben geçmek istemedim zorladılar gel geç dediler :D:D
  • bende italya da evlensem türkiye ye gelsem semih bey bana da çay kahve ikramı yapsa hoş sohbet etsek dış hat gidişten cıksam ne güzel olur du!!! bu işin espirisiydi. şimdi sunu belirmek lazım ; bu bir suc mu ? bu sacun cezası ne ? bu bir yardım mıdır? bunu yapan rahat uyuyabiliyor mu? semih bey kendi personeline bu kadar yakın mı, kendi personeline bu kadar yardımcı olmus mudur hiç!!! diye sıralayabilirizz!!!! bilen arkadaşlar varsa bu kanaldan cevap versin lütfen!!!
  • SEMİH CINAR COK DERİN BİR İNSAN,SADE BİR VATANDAŞ OLARAK DİYORUM BENCE SEMİH CINAR (ERGENEKONCU) BU POLİSTE GÖZ ALTINA ALINMALI 39. DALGADA

Roma’da nikah masasına oturan ünlü şovmen Okan Bayülgen ve yeni eşi Şirin Bayülgen bugün Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağı ile İstanbul’a geldi. Pasaport kontrolü sırasında kendisini bekleyen gazetecileri gören Bayülgen, pasaport işleminin ardından polislerden yardım istedi.

Pasaport Büro Amiri Semih Çınar tarafından bir süre misafir edilen Bayülgen’e çay kahve ikramı yapıldı. Gazetecilerin beklediğini gören Bayülgen büro amiri Semih Çınar tarafından özel olarak gümrüksüz alana alındı. Amir nezaretinde gümrüksüz alandaki özel bir kapının kilidi açılarak Bayülgen ve eşi bu kapıdan içeri alındı. Buradan dış hatlar gidiş katına çıkan Bayülgen çifti Gümrük kontrolünden geçmeden havalimanını terk etti.

Bayülgen çiftine Atatürk Havalimanı’nda özel muamele yapan aynı amir Çınar, kendisini gören Milliyet Gazetesi muhabiri Dinçer Şeref’in kendisini gördüğünü fark edince “Bundan sonra benim yanıma hiçbir şey için gelme” diye de üstü kapalı tehditte bulundu.

Okan Bayülgen

AHL'DE BAYÜLGEN SEFERBERLİĞİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

OKAN BAYÜLGEN SANA İŞ BULSUN DİYEN ....... ~ 15 yıl önce
TANIYOR VE HAZMEDEMEDİĞİN BİR OLAY OLMUŞ GİBİ. BU KADAR DETAYLI YAZDIĞINA GÖRE KUYRUĞUNDAKİ ACI ÇOK FAZLA. BURDAN YAZACAĞINA YANINA GİDİP DERDİNİ SÖYLESEN BELKİ SENİ ADAM YERİNE KOYUP DİNLER. AMA SEN ADAM OLUP YANINA GİDERSEN. TAVŞAN DAĞA KÜSMÜŞ HİKAYESİ YANİ :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lol ~ 15 yıl önce
Doğaldır semih çınarı sevmemeniz.işleyen düzeninize çomak soktu değil mi.Açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü.Madem pasaportta çalıştınız,semih başkomiserin bunu kendi kafasına göre yapmadığını ve yapmayacağını bilirsiniz.Yukarıların bilgisi ve izni olmadan semih çınar bunu babasının oğluna bile yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sssss ~ 15 yıl önce
o adama kimse dokunmazsa bu hale gelir yakında inen uçaklardan TAVın yerine parayı bu beyfendi götürür. yok ama bu işi rütbesiz biri yapsaydı garibim şimdi nerde alırdı soluğu bilmem.taksimde gösteri hakkımızı elimizden alan sayın Cerrah lütfen bu konunun da gereğini de yapınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
by ulgen - chanar ~ 15 yıl önce
semih çınar. bu haraketinin anlamı nedir allah aşkına. medya maymunun birine protokol yapmışsın. kırmızı halıdanda geçirseydin. bu adam kim ya. ünüformanın hakkını ver hakkını. eğer hak etmiyorsan ve beceremiyorsan mesleğini bırak. okanın çalıştığı yerlerde çalış. okan arkadaşında sana referans olur hem :) yada koruması ol onun. senden iyisinimi bulacak. bu arada havalimanında yer hizmetleri felan veren bazı arkadaşlar semih çınar iyi felan yazmışsınız. keller yağırlar birbirlerini ağırlar. vardır bir çıkarınız. semih çınarında vardır sizden bir çıkarı. yorum yapmadan once sorun bakalım memurların arasında kaç kişi seviyor onu. kaç. kişinin ahını almış. dediğim dedik çaldığım düdük değilmiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memur ~ 15 yıl önce
daha başına neler gelecek bu kadar ah alırsan olacağı bu bak memurların neler yazıyor hakkında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
songül ~ 15 yıl önce
ne kadar hazımsızlık yapmışsınız ya yine.yok rozetini bırak istifa et falan. kendinizi amerikan filminde falan sanmışsınız yorum yaparken resmen. kişiler insiyatif kullanır arkadaşlar her sektörde vardır bu. bu gün bir sürü boş insan VIP kullanabiliyorsa onlara bu imtiyaz sağlandıysa Bayülgene yapılan devede kulak kalır. sanırsın uçakla evine bıraktırtmışlar, bir mucize gerçekleşmiş gibi tepkiler verilmiş gerçekten komik buluyorum. bence bazılarınız klavyesini bırakıp pc başından istifa etmeli :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
royal ~ 15 yıl önce
kanunlar ve prosedürler herkes için aynı ölçüdedir kimse için esnetilemez hele ki polis tarafından büyük bir seviyesizlik ve sorumsuzluk örneği kıskandığımdan değil iğrendiğimden yazıyorum.sevgili semih çınar yıldızını çıkart istifa et.(SADE VATANDAŞ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okan bayülgen ~ 15 yıl önce
ben geçmek istemedim zorladılar gel geç dediler :D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remus!!! ~ 15 yıl önce
bende italya da evlensem türkiye ye gelsem semih bey bana da çay kahve ikramı yapsa hoş sohbet etsek dış hat gidişten cıksam ne güzel olur du!!! bu işin espirisiydi. şimdi sunu belirmek lazım ; bu bir suc mu ? bu sacun cezası ne ? bu bir yardım mıdır? bunu yapan rahat uyuyabiliyor mu? semih bey kendi personeline bu kadar yakın mı, kendi personeline bu kadar yardımcı olmus mudur hiç!!! diye sıralayabilirizz!!!! bilen arkadaşlar varsa bu kanaldan cevap versin lütfen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tancan ~ 15 yıl önce
SEMİH CINAR COK DERİN BİR İNSAN,SADE BİR VATANDAŞ OLARAK DİYORUM BENCE SEMİH CINAR (ERGENEKONCU) BU POLİSTE GÖZ ALTINA ALINMALI 39. DALGADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000