18 Şubat 2015, Çarşamba 12:53:19

AHL'DE ADIM ATACAK YER KALMADI

Atatürk Havalimanı'nda zorlu kış şartları nedeniyle zor anlar yaşanıyor. Meydanın apronunda adeta göz gözü görmüyor.
  • Heaş işini yapmış fakat dhmi sınıfta kalmıştır tamamen revize edilmesi gereken bir kurum odalarından çıkmayan müdürlerinde ,boş boş gezen memurlarına kadar
  • Videoyu çekenin eline sağlık. Süper bir çekim. Tebrikler.
  • Arkadaşlar çorluya iniş yapabilir bu uçaklar birçok uçak indi oraya diğerleri kaç saatir rötar yapıyor
  • Ya yeter ya, bundan daha kötü meydanlara uçuyoruz, adamlar arı gibi çalışıyor, operasyon aksamıyor. Bunu aylarca yapıyorlar. Beceremiyordanız ordan adam kiralayın.
  • sanki bir tek bizde kar yağmış gibi .. herkes kar temizlemeyi becerebiliyor da bizimkiler neden otururlar anlamıyorum. rusya norveç veya alaska yı örnek vermeyeceğim. SAW bile iniş kalkış'a açıkken AHL neden kapanır anlayamıyorum. işini doğru dürüst yapamayanlara (veya yapmayanlara) yazıklar olsun.

Atatürk Havalimanı'nda zorlu kış şartları nedeniyle zor anlar yaşanıyor. Meydanın apronunda adeta göz gözü görmüyor.

Yoğun kar yağışının dün geceden beri etkisini artırarak devam etmesi hava trafiğinin çökmesine neden oldu. Uçaklar Atatürk Havalimanı'na inemezken, kalkışların da durduğu öğrenildi.

Terminalde yolcular iptal olan seferleri hakkında bilgi almak için bilet satış gişelerinin önünde metrelerce kuyruk oluştururken, terminal içinde de adım atacak yer kalmadı. Atatürk Havalimanı'ndaki uçaklar da kalkış için izin bekliyor.

İşte terminal ve AHL apronunda manzaralar:





©AirportHaber

AHL'DE ADIM ATACAK YER KALMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

heaş tebrik ~ 9 yıl önce
Heaş işini yapmış fakat dhmi sınıfta kalmıştır tamamen revize edilmesi gereken bir kurum odalarından çıkmayan müdürlerinde ,boş boş gezen memurlarına kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.K ~ 9 yıl önce
Videoyu çekenin eline sağlık. Süper bir çekim. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar çorluya iniş yapabilir bu uçaklar birçok uçak indi oraya diğerleri kaç saatir rötar yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captain spock ~ 9 yıl önce
Ya yeter ya, bundan daha kötü meydanlara uçuyoruz, adamlar arı gibi çalışıyor, operasyon aksamıyor. Bunu aylarca yapıyorlar. Beceremiyordanız ordan adam kiralayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakin vatandaş ~ 9 yıl önce
sanki bir tek bizde kar yağmış gibi .. herkes kar temizlemeyi becerebiliyor da bizimkiler neden otururlar anlamıyorum. rusya norveç veya alaska yı örnek vermeyeceğim. SAW bile iniş kalkış'a açıkken AHL neden kapanır anlayamıyorum. işini doğru dürüst yapamayanlara (veya yapmayanlara) yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
kardeş yolculuk nereye? her yere aynı şeyi yazmışsın.. düz yolda araba gitmiyor sen yapmayan yapamayan diyorsun, al benim tayyareyi vereyim sana kurtulalım yawww
sakin vatandaş ~ 9 yıl önce
kardeş sağolasın sen teyyarene arkanı yasla ve keyfine bak. Bana üç gün öncesinden belli olan yoğun bir kar yağışı için hazırlık yapmayan personeli savunman için açıklamanın mantıklı olması gerekiyor. Ben sadece havaalanı personeline kızmıyorum ki tedbir almayan havaalanı yöneticilerini de , düz yolda ARABANIN gitmesini engelleyen belediye yetkililerini de eleştiriyorum. Sen dersen ki şu sebeple kar temizlenemedi dinlemeye ve anlamaya hazırım. Dediğin gibi her yere de yazmadım sadece iki konu da aynı içerikli olduğu için iki konuya yazdım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000