01 Mayıs 2008, Perşembe 15:25:01

AHL'de 1 Mayıs işkencesi

Atatürk Havalimanında görev yapan polislerin 1 Mayıs nedeniyle havalimanında olmayışı pasaport işlemlerini işkenceye çevirdi...
  • İnsanlık ayıbı. Dünya polisleri bugün ülkelerindeki düzeni sağlamak için görev yaptı. Türkiye polisi ise üzerindeki üniforma ellerindeki copla kendilerini birşey sandı. Hastene aciline gaz bombası atmak, ellerinde saniyede bir gaz bombalarını sağa sola savurmak, dünyanın farklı yerlerinden gelen turistlere cop ile vurmak, kaldırımda korunmak için oturan bayana ayağı ile vurmak. B nasıl insanlık nasıl polis bunlar. Türkiye bu polisler olduğu sürece asla bir santim ileri gidemezler. Yaaa gazetecilere bile gaz bombası atıp kameralarını kırıyorlar. Yazık gerçekten..

Atatürk Havalimanı'nda görev yapan polislerden birçoğunun 1 Mayıs nedeniyle şehirdeki merkezlere takviye olarak gönderilmesi pasaport işlemlerini felce uğrattı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş katında bulunan 32 pasaport bankosundan sadece dokuz tanesinde görevli polisin bulunması kuyrukların metrelerce uzamasına neden oldu. Pasaport bankolarında metrelerce uzayan kuyrukta bekleyen yerli ve yabancı turist Türkiye'ye giriş yapmak için saatlerce bekleme işkencesi çekti. Saatlerce giriş yapmayı bekleyen yolculardan bazıları bağlantı uçaklarını kaçırdı.

Öte yandan klimaların da yeterince çalışmaması nedeniyle ellerindeki pasaportlar ve biniş kartlarıyla rahatlamaya çalışan yolcular, yoğun sezonda havalimanından polisin başka noktalara gönderilmesine isyan etti.

 BAZI YOLCULAR UÇAKLARINI KAÇIRDI    

Saatlerce kendilerine sıra gelmesini bekleyen yolcular, yaşadıkları kuyruk işkencesine isyan ederek polisin başka noktalara gönderilmesini zaman zaman alkışlayarak protesto etti. Birçok yolcu bağlantı uçağını kaçırırken bazı yolcularda bagajlarını kaybetti. Meslektaşlarının şehirdeki diğer noktalara takviye gitmesiyle zor anlar yaşayan havalimanı polisi terminaldeki diğer noktalardan polis görevlendirmeye çalışsa da yine de polis sayısı oldukça yetersiz kaldı.

AHL'de 1 Mayıs işkencesi

Yorumlar

Flughafen ~ 16 yıl önce
İnsanlık ayıbı. Dünya polisleri bugün ülkelerindeki düzeni sağlamak için görev yaptı. Türkiye polisi ise üzerindeki üniforma ellerindeki copla kendilerini birşey sandı. Hastene aciline gaz bombası atmak, ellerinde saniyede bir gaz bombalarını sağa sola savurmak, dünyanın farklı yerlerinden gelen turistlere cop ile vurmak, kaldırımda korunmak için oturan bayana ayağı ile vurmak. B nasıl insanlık nasıl polis bunlar. Türkiye bu polisler olduğu sürece asla bir santim ileri gidemezler. Yaaa gazetecilere bile gaz bombası atıp kameralarını kırıyorlar. Yazık gerçekten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000