04 Mart 2009, Çarşamba 11:08:13

AHL’DE UYUŞTURURCU KRİZİ

Atatürk Havalimanı’nda kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu bir yolcu uyuşturucu krizine girdi.
  • daha çok açlıktan desek.Bence haberi yapan arkadaş uyuşturucu krizine girmiş ya birini görmemiş ya da bu arkadaş son noktaya gelmiş.Deli gibi çıldırır üstünü başını yırtar böyle yatmaz boylu boyunca.O yüzden bu adam açtır bayılmıştır.Ya da midesine soktuğu toz esrarlar patlamıştır,onun için de fenalaşmıştır.
  • bu uyusturucunun bataklıgıdır

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde yabancı uyruklu bir erkek yolcu bu sabah saat 10.30 sıralarında aniden yere düşerek titremeye başladı. Durumu gören havalimanı çalışanları sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kriz geçiren yolcunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu krizine girdiğini tespit etti.  İlk müdahalesi yapılan uyuşturucu bağımlısı genç daha sonra ambulansla Hastaneye sevk edildi.

Öte yandan kollarında birçok iğne izi olan yabancı uyruklu yolcunun Atatürk Havalimanı’nda transit salonda olması ve üzerinden pasaportunun çıkmaması dikkat çekti.

Kriz

Kriz

Kriz

AHL’DE UYUŞTURURCU KRİZİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
daha çok açlıktan desek.Bence haberi yapan arkadaş uyuşturucu krizine girmiş ya birini görmemiş ya da bu arkadaş son noktaya gelmiş.Deli gibi çıldırır üstünü başını yırtar böyle yatmaz boylu boyunca.O yüzden bu adam açtır bayılmıştır.Ya da midesine soktuğu toz esrarlar patlamıştır,onun için de fenalaşmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu uyusturucunun bataklıgıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000