03 Eylül 2008, Çarşamba 13:25:43

AHL’de sürücülere büyük sürpriz

Türk insanının en kötü alışkanlıklarından biri olan trafikte kemer takmama huyu, Atatürk Havalimanı girişinde sürücülerin büyük bir sürprizle karşılaşmasına neden oluyor.
  • Havalimanı taksicileri tarifelerde ki tutarsızlık dışında: Havalimanı içinde hız kurallarına uymaz, park edilmez yere park eder, polis kontrollerinde aranmaz, ve emniyet kemeri takmaz. Bu itibarı neye borçlular hep düşünüyorum.
  • Havalimanı taksicileri her kural ihlalini yapar gece tarifesi açar semt beğenmez başka taksicileri dövmeye kalkar parkedilmiş lüks arabalar yerine orta arabaları çekerler yoksayla ilgili çok şey var arkadaşım
  • Yorumunuz...ARMUT PİŞ KUCAĞIMA DÜŞ!! BUNDAN DAHA GÜZEL CEZA KESME KÖŞESİ VARMI? PEKİ BU SICAKTA HAVA ALANI TAKSİCİLERİNİN SAYGISIZCA ŞERİT İHLALİ YAPARAK ÖNÜNÜZE GEÇERKEN YAŞADIĞINIZ OLAYLARA POLİSİMİZ NEDEN CEZA KESMİYOR??YOKSA?????????????
  • ÖNCELİKLE BU YASAGI KOYANLAR UYSUNLARDA ONDAN SONRA HALKA YÖNLENSİNLER NE KADAR POLİS MİLLETİME CEZA YAZIYORSA ÖNCELİKLE EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN DA UYMASINI RİCA EDERİM SAYGILARIMLA HAKAN TEKİN...
  • Hem doğru hem yanlış bir uygulama.Emniyet kemeri takmak yasaksa ve bunun bir cezası varsa sadece Havalimanı girişinde değil heryerde uygulanmalı ki yasak alışkanlık haline gelsin.Böylelikle herkes kendi kendisinin polisi olursa kaza,ölüm sakatlanma sözlerini daha az duyarız.

Emniyet kemeri takma alışkanlığı bulunmayan Türk sürücüler, Atatürk Havalimanı girişinde büyük bir sürprizle karşılaşıyor.Havalimanı girişinde güvenlik kontrolü yapan polis memurları, emniyet kemerini takmayan sürücülere ceza kesiyor.

Trafikte emniyet kemerini takmayı sevmeyen Türk sürücüler günlük hayatta bu durumdan oldukça hoşnut. Ancak bu kez polis, havalimanı girişinde emniyet kemerini takmayan sürücülere 56 YTL "emniyet kemeri takmama cezası" keserek sürücülerin büyük bir sürpriz yaşamasına neden oluyor.

AHL’de sürücülere büyük sürpriz

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

uyaralım ~ 16 yıl önce
Havalimanı taksicileri tarifelerde ki tutarsızlık dışında: Havalimanı içinde hız kurallarına uymaz, park edilmez yere park eder, polis kontrollerinde aranmaz, ve emniyet kemeri takmaz. Bu itibarı neye borçlular hep düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-200 ~ 16 yıl önce
Havalimanı taksicileri her kural ihlalini yapar gece tarifesi açar semt beğenmez başka taksicileri dövmeye kalkar parkedilmiş lüks arabalar yerine orta arabaları çekerler yoksayla ilgili çok şey var arkadaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İKAZCI ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...ARMUT PİŞ KUCAĞIMA DÜŞ!! BUNDAN DAHA GÜZEL CEZA KESME KÖŞESİ VARMI? PEKİ BU SICAKTA HAVA ALANI TAKSİCİLERİNİN SAYGISIZCA ŞERİT İHLALİ YAPARAK ÖNÜNÜZE GEÇERKEN YAŞADIĞINIZ OLAYLARA POLİSİMİZ NEDEN CEZA KESMİYOR??YOKSA?????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruzgar ~ 16 yıl önce
ÖNCELİKLE BU YASAGI KOYANLAR UYSUNLARDA ONDAN SONRA HALKA YÖNLENSİNLER NE KADAR POLİS MİLLETİME CEZA YAZIYORSA ÖNCELİKLE EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN DA UYMASINI RİCA EDERİM SAYGILARIMLA HAKAN TEKİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Hem doğru hem yanlış bir uygulama.Emniyet kemeri takmak yasaksa ve bunun bir cezası varsa sadece Havalimanı girişinde değil heryerde uygulanmalı ki yasak alışkanlık haline gelsin.Böylelikle herkes kendi kendisinin polisi olursa kaza,ölüm sakatlanma sözlerini daha az duyarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000