13 Ocak 2010, Çarşamba 07:20:53

AHL yeni evi oldu!

'Havaalanında Bir Hafta' kitabından esinlenen Onur Baştürk, Atatürk Havalimanı’nda yaşamaya başladı...
  • bakarsin bir sevgili bulur kendine de kurtulur yanlizliktan , belkide niyeti bu kimbilir..??
  • yahu kardeşim sende hiç akıl yok mu. son teknolojiyle yapılmış modern bir yerde 5 değil beş sene bile yaşanır. Sen git balta girmemiş ormanlarda 5 gün kal da oradaki izlenimlerini yaz.. biz de okuyalım o zaman.
  • Havalimanı aşkı bir başkadır. Hele geceleri Atatürk Havalimanı bambaşkadır. Özlemle arıyorum.
  • hayırlısı olsun... onur bey gene hürriyette yazıyor dimi?

“Havaalanında Bir Hafta” kitabından esinlenen Onur Baştürk, Atatürk Havalimanı’nda yaşamaya başladı. Beş günlük maceraya pazar gecesi start veren Baştürk, izlenimlerini köşesinde yazacak.

Kitaptan ilham aldı          

* İsviçreli felsefeci-yazar Alain de Botton’ın, Heathrow Havaalanı 5. Terminal’de geçirdiği bir haftayı anlattığı “Havaalanında Bir Hafta” kitabı, Kelebek yazarı Onur Baştürk’e de ilham verdi. Bir hafta boyunca havaalanında yaşayıp izlenimlerini okurlarıyla paylaşmak isteyen Baştürk, izin almak için Atatürk Havalimanı Mülki ıdari Amirliği’ne başvuruda bulundu.

Görünmeyen yerlere girecek  

* Beklediği izin kısa sürede çıktı ve Onur Baştürk, geçtiğimiz pazar gecesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yaşamaya başladı! Beş gün boyunca burada konaklamasına izin verilen yazara, havaalanının her yerinde dolaşma hakkı da verildi. Böylece Baştürk, havaalanının görünmeyen yerlerini de gezme fırsatını elde etmiş oldu.

Yazı dizisi cuma başlıyor   

* Baştürk, bu ilginç deneyimi sırasında yaşadıklarını Kelebek’teki köşesinde anlatacak. Cuma günü başlayacak yazı dizisinde, “Havalimanında yaşamak nasıl bir duygu?”, “Havalimanının görmediğimiz yerlerinde neler oluyor?”, “Kulede, bagajların yüklendiği yerlerde yaşam nasıl?” sorularının yanıtlarını okurlarıyla paylaşacak

Hürriyet

AHL yeni evi oldu!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bakarsin bir sevgili bulur kendine de kurtulur yanlizliktan , belkide niyeti bu kimbilir..??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yahu kardeşim sende hiç akıl yok mu. son teknolojiyle yapılmış modern bir yerde 5 değil beş sene bile yaşanır. Sen git balta girmemiş ormanlarda 5 gün kal da oradaki izlenimlerini yaz.. biz de okuyalım o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanı aşkı bir başkadır. Hele geceleri Atatürk Havalimanı bambaşkadır. Özlemle arıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlısı olsun... onur bey gene hürriyette yazıyor dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000