16 Ağustos 2010, Pazartesi 08:15:04

AHL trafiğini etkileyen proje ne zaman tamamlanacak?

İnşaatı süren Yeşilköy Kavşağı'nı basına tanıtan Başkan Topbaş, bölgede trafiğin yerin altına alınıp kesintisiz akıtılacağını belirterek "Kasım'da bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
  • madem trafik ile bu kadar ilgilisin gecen haftaki kazada olenlere,yaralananlar icin ne yaptin???? ben yaralananlarin ,olenlerin ailelerinin yerinde olsam hem thy na hem trafik buro amirligine hem de efatur a maddi manevi ve psikolojik dava acarim ...sorunu cozer mi cozmez ama belki ders olur..sen daha devlet olarak ne thy ne de trafik polisi olarak sahibi milletvekili diye efaturu denetlemiyorsun korkudan...b sinifi ehliyetle servis cekenin de cektirenin de ona goz yumaninda hesabi nasil verilecek???? bunlarin aciklamasini yapsaniza bi zahmet badem biyikli takunyalilar????
  • daha ahl nin acik otopark haline gelmesi rezaletine care bulmayanlar bu projeyi ilemi ahl nin trafik sorununa care bulacaklar???? burada bir suru sey yazildi cizildi ne oldu?? ayni tas ayni hamam...hala ahl nin ici,disi,girisi,cikisi,benzincinin yani,onu,arkasi her yer acik otopark...ve bu soruna cozum bulacaklarinda hic bir sey umurlarinda degil..ne trafik polisinin ne amirinin ne tav in ne de mulki idare amirinin..devam etsinler islerini yapmamaya,umursamamaya..ulkemiz ve onun en buyuk alani dunyayay rezil oluyor...

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarıyla birlikte Sirkeci-Florya Sahil Yolu üzerinde bulunan Yeşilköy Havuzlu Kavşak'ta yapılan çalışmaları inceledi ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yeşilköy Kavşağı'nın Atatürk Havalimanı ve E- 5 bağlantısından dolayı İstanbul'un en önemli kavşak noktalarından biri olduğunu belirten Topbaş, "Sirkeci- Florya istikametinde trafiğin her daim çift yönlü olarak kesintisiz akması için burada kavşak çalışmasına başladık. 18 milyon TL'ye mal olacak bu kavşağı Kasım sonunda bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. "Bu bölgede trafik ışıklarından dolayı çok sıkıntı yaşanyor" diyen Kadir Topbaş, Havalimanı Kavşağı gibi bu bölgedeki kaosu da bitireceklerini söyledi. Ekiplerin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü ve iş kapsamında 3 haftada 461 kazık çakılarak yapılacak yolun kaymasının önleneceğini anlatan Başkan Topbaş, "Trafik burada yerin altına alınacak, havuzun altından 2 gidiş, 2 geliş şeritle akacak, kaos bitecek. Özellikle havalimanını kullananlara, Yeşilköy, Yeşilyurt, Florya ve E-5'ten şehre katılıma önemli bir rahatlık gelecek. Bundan sonra Sirkeci-Florya Sahil Yolu'nda da bir düzenleme yapacağız" diye konuştu.

LED IŞIKLI AYDINLATMA

Kavşağın ortasında bulunan, bölgenin sembolü haline gelmiş havuzun inşaat sırasında kaldıracağını ve çalışmaların tamamlanmasının ardından aynı yere yenisinin konulacağını açıklayan Başkan Topbaş, "Havalimanı Kavşağı yapılırken de bazı çevreler oradaki anıtın yok edildiğini iddia edilmişti. Oysa biz bu şehre neler kattık. Bize güveniniz tam olsun. Kavşak bitti, anıt yerine konuldu. Buradaki çalışma bitince de havuz yenilenerek aynı yerine konulacak. Havuzun gece aydınlatmasını led ışıkla yapacağız ve burası pırıl pırıl olacak" diye konuştu.


 

AHL trafiğini etkileyen proje ne zaman tamamlanacak?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
madem trafik ile bu kadar ilgilisin gecen haftaki kazada olenlere,yaralananlar icin ne yaptin???? ben yaralananlarin ,olenlerin ailelerinin yerinde olsam hem thy na hem trafik buro amirligine hem de efatur a maddi manevi ve psikolojik dava acarim ...sorunu cozer mi cozmez ama belki ders olur..sen daha devlet olarak ne thy ne de trafik polisi olarak sahibi milletvekili diye efaturu denetlemiyorsun korkudan...b sinifi ehliyetle servis cekenin de cektirenin de ona goz yumaninda hesabi nasil verilecek???? bunlarin aciklamasini yapsaniza bi zahmet badem biyikli takunyalilar????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha ahl nin acik otopark haline gelmesi rezaletine care bulmayanlar bu projeyi ilemi ahl nin trafik sorununa care bulacaklar???? burada bir suru sey yazildi cizildi ne oldu?? ayni tas ayni hamam...hala ahl nin ici,disi,girisi,cikisi,benzincinin yani,onu,arkasi her yer acik otopark...ve bu soruna cozum bulacaklarinda hic bir sey umurlarinda degil..ne trafik polisinin ne amirinin ne tav in ne de mulki idare amirinin..devam etsinler islerini yapmamaya,umursamamaya..ulkemiz ve onun en buyuk alani dunyayay rezil oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000