11 Nisan 2009, Cumartesi 13:49:27

AHL pisti ihale ediliyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki 06/24 pistinin 250 metre uzatılarak 2650 metreye çıkarılması ve pistteki çatlakların onarımı işini ihale edecek.
  • atatürk havalimanı havalimanı ise dubai havalimanı ne ?ya kardeşim böyle rezil bir yere bari atatürk'ün ismini vermeyin.ayıptır günahtır.
  • erzurum :D:D:D:D
  • Apronumuz aşırı kötü.. Park alanları yetmediği gbi saçma sapan hala taksi yollarına park ettiyoruz. Almayın alana, slot verin karşı tarafa.. Dönemsel permi ve slotları verirken hiçmi planlama yapmıyorsunuz be kardeşim?
  • ya mardinin pistini de uzatsalar iyi olur.gerçi 2500 metredir.büyük uçaklarda inebiliyor.ilerisi için daha iyi olur uzatıırsa.bu arada erzuruma üzülüyorum ya,bir türlü sefer konmuyor gülmekte klırılıyorum bu erzurum için :)
  • Turkiye'nin imaji,dunyaya acilan kapisi Ataturk havalimani; ne adam gibi taxi route cizgileri var,ne adam gibi park yerleri var ucak mezarligi goruntusunden siyrilamamis, her tarafi cukurlar icerisinde 2 haftada bir yapilan uyduruk,ucuz yamalarla idare ettirilen yabanci sirketlerin pilotlarini egittikleri zorlu ! meydanlarin basinda geliyor. sevgili DHMI 06/24 sorunmuki !!!
  • Erzurum pist ve apronunu A380'e hazirliyorlarmis. Londra-Erzurum-Sydney yapacakmis A380
  • yaşasın erzurum

Kısa olması nedeniyle sık sık pistten çıkma sorunlarının yaşandığı 06/24 pistinin onarımı ve 250 metre uzatılmasına ilişkin projenin ihale hazırlıkları tamamlandı.

DHMİ, ihalenin ön yeterlilik başvurularını 22 Nisanda alacak, 40 gün sonra ise yeterlilik alan 5 firmadan fiyat tekliflerini isteyecek. Yılın ilk yarısında ihaleyi tamamlamayı hedefleyen DHMİ, hava trafiğinin en yoğun olduğu yaz döneminin ardından bu yılın son üç ayında 06/24 pistinin onarımını tamamlamayı planlıyor.

2010'un ilk altı ayında pistin uzatılması işini de bitirmeyi amaçlayan DHMİ, bu süre içinde pistin tamamen kapatılmaması için uygun bir iş programı hazırlıyor.

DHMİ, ayrıca Erzurum Hava Meydanı pat sahalarınını onarımı ve ilave apron yapımı, Uşak Hava Meydanı pat sahalarının onarımı ve pist genişletilmesi, Erzincan Hava Meydanı pat sahalarının onarımı ile Siirt Hava Meydanı pat sahalarının onarımı ve pistin uzatılması işlerinin de ihalelerini ilana çıktı.

AHL pisti ihale ediliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
atatürk havalimanı havalimanı ise dubai havalimanı ne ?ya kardeşim böyle rezil bir yere bari atatürk'ün ismini vermeyin.ayıptır günahtır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
erzurum :D:D:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Apronumuz aşırı kötü.. Park alanları yetmediği gbi saçma sapan hala taksi yollarına park ettiyoruz. Almayın alana, slot verin karşı tarafa.. Dönemsel permi ve slotları verirken hiçmi planlama yapmıyorsunuz be kardeşim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya mardinin pistini de uzatsalar iyi olur.gerçi 2500 metredir.büyük uçaklarda inebiliyor.ilerisi için daha iyi olur uzatıırsa.bu arada erzuruma üzülüyorum ya,bir türlü sefer konmuyor gülmekte klırılıyorum bu erzurum için :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turkiye'nin imaji,dunyaya acilan kapisi Ataturk havalimani; ne adam gibi taxi route cizgileri var,ne adam gibi park yerleri var ucak mezarligi goruntusunden siyrilamamis, her tarafi cukurlar icerisinde 2 haftada bir yapilan uyduruk,ucuz yamalarla idare ettirilen yabanci sirketlerin pilotlarini egittikleri zorlu ! meydanlarin basinda geliyor. sevgili DHMI 06/24 sorunmuki !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzurum pist ve apronunu A380'e hazirliyorlarmis. Londra-Erzurum-Sydney yapacakmis A380

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaşasın erzurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000