11 Nisan 2011, Pazartesi 16:11:20

AHL İÇ HATLARIN YÜZÜ DEĞİŞTİ

Atatürk Havalimanı yemek sağlayıcı şirketi BTA Catering, İç Hatlar Gidiş katında açtığı üç yeni restoranla yolculara birbirinden farklı tadları sunmaya başladı.
  • seyehat sırasında yeni açılan tadım anadolu yemek yedim ve çok memnun kaldım güler yüzlü personeli sevimli şefi Bahar hanım güzel ağırladılar bizi çok teşekkür ederim tebrikler.
  • Birde yemekler kazık olmasa
  • Elinize emeğinize sağlık BTA. Çok güzel olmuş.
  • Ben çok sık uçan bir yolcuyum. Havaalanında her keseye göre yiyecek-içecek alanları var. Gidip en lüksünde yersen pahalı gelebilir. Ki o en pahalı restaurantlar bile dışarıdaki Midpointen daha ucuz. Restaurant ve Café kalitesi de üstelik Midpointen farklı değil...
  • dış hat ve iç hat tuvaletleri arasında 50 yıllık fark var.hatta sabiha gökçen ile kıyaslanamayacak kadar berbat.bir an önce iç hatlar tuvaletleri yenilenmeli bir yolcu
  • Turkiye maalesef bu konuda cok pahali.Amerika'daki herhangi bir havaalanindaki yiyecek icecek fiyatlari disari ile ya ayni fiyattir ya da %20-30 fazladir.Ornegin gidip starbucks yada benzeri bir cafe'den bir cup kahve yada cay'i 2 $ gibi bir ucrete alirsiniz.Turkiye'de?? Ocak ayinda AHL'de 6 liraya almistim cayimi :( Umarim su simit sarayi yakin zamanda AHL'ye girer, girmissede ben denk gelirimde su $ark cobanlarindan kurtuluruz, kurumsal sirketlerle alis veris yapariz.
  • kardeşim çok pahalı.bu kadar da olurmu
  • burası atatürk havaalanı iç hatlar mı..daha yeni uçtum ..hiç bir restaurantı göremedim..Atatürk havaalanı olduğuna emin misiniz.
  • KARDEŞİM FİYATLARA BİR BAKIN BU ADAMLAR UÇAGA HER BİNENİ HERHALDE MİLYARDER İŞ ADAMI ZANNEDİYOR...AYIPTIR YAHU GÖZ GÖRE GÖRE UÇAK YOLCULARI BU KADAR KAZIKLANMAZKİ...
Atatürk Havalimanı’nın yemek sağlayıcı şirketi BTA Catering, İç hatlar Gidiş Katında açtığı üç farklı restoranla her tür yolcuya hitap etmeye devam ediyor.

Kokpit Cafe ve The Greenport adlı kafelerini yeniden modernize eden ve Tadında Anadolu isimli restoranı ekleyen BTA Catering kısa bir aradan sonra iç hatlarda yeniden hizmete başladı.

Restoranlarda misafirlerine onlarca farklı tadı bir arada sunan BTA Catering şirketinin, yeni açılan üç restoranını da yeni görünüşleriyle beş yıldızlı otellerin restoranlarını aratmıyor...

Yeşillikler içinde kurulan bu restoranlar aynı anda 250 kişiyi ağırlayabilecek şekilde tasarlandı.

Tadında Anadolu adlı restoran bölümünde düzenlenen standlarda yolcuların Anadolu mutfağından birbirinden özel tadlara ulaşılması da hedeflendi.

Erişte’den, Organik ürünlere, Zeytinyağlarından, bal, lokum ve şekerlemelere kadar birçok ürünün tanıtıldığı bölümde seyahate çıkmadan önce yolcuların hediyelik ürün unutma sorununa yeni bir çözüm getirmiş gibi görünüyor.

Kokpit Cafe’de bulunan sandviç, tost ve benzeri ürünler daha çok zamanı kısıtlı yolculara yönelik bir konsepti ortaya koyarken, The Greenport adlı kafede ise dünya mutfağının seçkin yemek ve içecekleri bulunuyor.

İŞTE İÇ HATLAR’DA AÇILAN O RESTAURANTLAR












©AirportHaber.com



AHL İÇ HATLARIN YÜZÜ DEĞİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
seyehat sırasında yeni açılan tadım anadolu yemek yedim ve çok memnun kaldım güler yüzlü personeli sevimli şefi Bahar hanım güzel ağırladılar bizi çok teşekkür ederim tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birde yemekler kazık olmasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elinize emeğinize sağlık BTA. Çok güzel olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben çok sık uçan bir yolcuyum. Havaalanında her keseye göre yiyecek-içecek alanları var. Gidip en lüksünde yersen pahalı gelebilir. Ki o en pahalı restaurantlar bile dışarıdaki Midpointen daha ucuz. Restaurant ve Café kalitesi de üstelik Midpointen farklı değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dış hat ve iç hat tuvaletleri arasında 50 yıllık fark var.hatta sabiha gökçen ile kıyaslanamayacak kadar berbat.bir an önce iç hatlar tuvaletleri yenilenmeli bir yolcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkiye maalesef bu konuda cok pahali.Amerika'daki herhangi bir havaalanindaki yiyecek icecek fiyatlari disari ile ya ayni fiyattir ya da %20-30 fazladir.Ornegin gidip starbucks yada benzeri bir cafe'den bir cup kahve yada cay'i 2 $ gibi bir ucrete alirsiniz.Turkiye'de?? Ocak ayinda AHL'de 6 liraya almistim cayimi :( Umarim su simit sarayi yakin zamanda AHL'ye girer, girmissede ben denk gelirimde su $ark cobanlarindan kurtuluruz, kurumsal sirketlerle alis veris yapariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeşim çok pahalı.bu kadar da olurmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burası atatürk havaalanı iç hatlar mı..daha yeni uçtum ..hiç bir restaurantı göremedim..Atatürk havaalanı olduğuna emin misiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KARDEŞİM FİYATLARA BİR BAKIN BU ADAMLAR UÇAGA HER BİNENİ HERHALDE MİLYARDER İŞ ADAMI ZANNEDİYOR...AYIPTIR YAHU GÖZ GÖRE GÖRE UÇAK YOLCULARI BU KADAR KAZIKLANMAZKİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000