11 Mart 2009, Çarşamba 10:27:49

AHL Emniyeti tatbikat yaptı

5. Dünya Su formu için Atatürk Havalimanında Emniyet teşkilatı tatbikat yaptı. Form, 16-22 Mart 2009 tarihlerinde ülkemizin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.
  • baska yer yok sanki yapılacak İstanbullular için yine çile günleri göründü. havalimanı girişi kilit yolcular uçaklara yetişme derdinde,personel işine yetişme çabasında :(

Dünya Su Formunun, suyu uluslararası gündeme taşımayı amaçlayan suyla ilgili başlıca olayların tartışılacağı foruma dünyanın birçok ülkesinden devlet başkanları ve bakanlar katılacak.

Su sorunları üzerine küresel iş birliğine doğru atılmış bir adım olarak Dünya su Formu, bütün dünyadan su topluluğu ile politikacı-karar vericilerin bir araya gelmesi, birbirleri arasında bağ kurulmasını, tartışma ortamı meydana getirilmesini ve su güvenliği sağlamaya yönelik çözümler bulmaya çalışılacak. Forum’a gelecek olan katılımcılar için bu sabah İstanbul Atatürk Havalimanında güvenlik tedbirleri tatbikatı yapıldı. Tatbikatta Ülkemize gelişleri sırasında kullanılacak olana Devlet Konuk Evi etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Gelecek olan misafirlerin uçak altından alınarak korumalar eşliğinde İstanbul’da konaklayacakları otele ulaştırılacak. Ayrıca eskortların başında Çevik Kuvvet otobüsü olacak şekilde düzenlemeler yapıldı.  

AHL Emniyeti tatbikat yaptı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
baska yer yok sanki yapılacak İstanbullular için yine çile günleri göründü. havalimanı girişi kilit yolcular uçaklara yetişme derdinde,personel işine yetişme çabasında :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000