08 Eylül 2015, Salı 08:50:18

AHL Avrupa'da zirveye çıktı

Atatürk Havalimanı yüzde 16,9'luk büyümeyle Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanları arasında ilk sırayı aldı.
  • millet sakin havayolları ile gurur duyar. biz transit yolcuların yarattığı kalabalıkla
  • Ahlye laf edenler, hangi yoğun havaalanında şu yorumlarda yazılan problemler yok ondan haber versinler. Böylesine kompakt bir havaalanı böylesine hoyratça havayolu şirketleri tarafından kullanılırken, kimş slot'una uymaz, verilen uçuş haklarını hiçe sayıp kafasına göre uçmaya devam ederse, devlet kurumları bilmesine rağmen aman şirketler zarar görmesin bırakın uçsunlar derse, yaşananlar ahl'nin suçu mu? Kutu gibi meydan tüm sıkıntılarına rağmen rekor üstüne rekor kırıyor. Bitti tıkandı denen meydan hergün rekor kırıyor. Bak heatrow' a meydanda trafik artışı yok, yine de belki 20 yıldır en çok gecikme yaşan meydanlar listesinde ilk 3 te, yabancı özentileri sizi.
  • Peki AHL,hizmet kalitesi,rotar,iptal,kayip bagaj vs konularinda avrupa da kacinci? Bunu bile bile boyle haberler yapmakla kimi kandiracaksiniz ?
  • Üçüncü fena değil
  • neden kimse rötarlar konusuna girmiyor? avrupayı bırak dünyada rötar konusunda birinciyizdir, zirve yapmışızdır zirve
  • Abartmayın iç hatlar terminal binası dökülüyor yurtdışında en güzelini inşaa et istanbul havalimanın Hakkari'den beter yazık bu zihniyette yönetim birde koltuklarını kabartıyorlar ya sadece gülüyorum içindeki yamayı düzelt sonra çık aslanlar gibi övün.
  • daha dun taksi yaparken cukura dusen haberi okumadik mi ahl hakkinda? bazi konularda zirveyi kimseye kaptirmaz cidden bizim emektar.
  • Evet bence rezillikte birinci bir havaalani
  • Londra geçtimi yani
  • helal olsun AHLye Her zaman belirtirim Bu havalimanı gerekli önem gösterilse ne rekorlar kırar..Yenisi yapılsa da AHL kapatılmamalı ve iç hat uçuşlarına açık kalmalıdır

Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanları arasında ilk sırayı İstanbul Atatürk Havalimanı aldı. Atatürk Havalimanı yüzde 16,9 büyüdü.
Avrupa Havalimaları Çatı Örgütü'nün milyonun üzerinde yolcusu olan havalimanları arasında yaptığı sıralama ikinciliği yüzde 13,1'le Madrid aldı.

Amsterdam yüzde 8,4'le üçüncü ve Frankfurt da yüzde 6,6 ile dördüncü oldu.

Yılda 10 ile 25 milyon arasında yolcusu olan havalimanları içerisinde ise Sabiha Gökçen Havalimanı yüzde 28,5 büyümeyle birinciliği göğüsledi.

AHL Avrupa'da zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

engin ~ 9 yıl önce
millet sakin havayolları ile gurur duyar. biz transit yolcuların yarattığı kalabalıkla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl ~ 9 yıl önce
Ahlye laf edenler, hangi yoğun havaalanında şu yorumlarda yazılan problemler yok ondan haber versinler. Böylesine kompakt bir havaalanı böylesine hoyratça havayolu şirketleri tarafından kullanılırken, kimş slot'una uymaz, verilen uçuş haklarını hiçe sayıp kafasına göre uçmaya devam ederse, devlet kurumları bilmesine rağmen aman şirketler zarar görmesin bırakın uçsunlar derse, yaşananlar ahl'nin suçu mu? Kutu gibi meydan tüm sıkıntılarına rağmen rekor üstüne rekor kırıyor. Bitti tıkandı denen meydan hergün rekor kırıyor. Bak heatrow' a meydanda trafik artışı yok, yine de belki 20 yıldır en çok gecikme yaşan meydanlar listesinde ilk 3 te, yabancı özentileri sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya kalite ? ~ 9 yıl önce
Peki AHL,hizmet kalitesi,rotar,iptal,kayip bagaj vs konularinda avrupa da kacinci? Bunu bile bile boyle haberler yapmakla kimi kandiracaksiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Schiphol ~ 9 yıl önce
Üçüncü fena değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yhm ~ 9 yıl önce
neden kimse rötarlar konusuna girmiyor? avrupayı bırak dünyada rötar konusunda birinciyizdir, zirve yapmışızdır zirve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur duyulacak birsey yok ~ 9 yıl önce
Abartmayın iç hatlar terminal binası dökülüyor yurtdışında en güzelini inşaa et istanbul havalimanın Hakkari'den beter yazık bu zihniyette yönetim birde koltuklarını kabartıyorlar ya sadece gülüyorum içindeki yamayı düzelt sonra çık aslanlar gibi övün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip ~ 9 yıl önce
daha dun taksi yaparken cukura dusen haberi okumadik mi ahl hakkinda? bazi konularda zirveyi kimseye kaptirmaz cidden bizim emektar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birinci ~ 9 yıl önce
Evet bence rezillikte birinci bir havaalani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Londra ~ 9 yıl önce
Londra geçtimi yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
helal olsun AHLye Her zaman belirtirim Bu havalimanı gerekli önem gösterilse ne rekorlar kırar..Yenisi yapılsa da AHL kapatılmamalı ve iç hat uçuşlarına açık kalmalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
Adamlar 3 havalimanına tonlarca para harcasın, iç hat uçuşlar yapılmasın. Ne kadar güzel olur..
Kaan ~ 9 yıl önce
Doğru bir tespit AHL nin kapatılmaması gerekiyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000