18 Ekim 2015, Pazar 23:16:15

AHL apronunda panik! Uçaklar neden pas geçti?

Atatürk Havalimanı apronuna giren bir kişi nedeniyle iki THY uçağı pisti pas geçti.
  • Bu kurumun bir de etfaiyecileri vardı hani kendilerine dernek bile kurdulardı. Uçanı kaçanı takip edip 1 dakikada pat sahalarının her yerine gidiyorlardı. Bari onları çağıraymışlar. Teee katmanduya gidip kurtarılmış uçağı kurtardılardı, ahl de onlardan yokmuymuş. Yazık şuncacık iş için böyle patırtı gürültü koparıp güvenlikçileri rahatsız etmişler birde :) Allah akıl fikir versin, sözüm tüm savunanlara, olur böyle şeyler deyip geçiştirenlere ve dhmnin game changer genel müdürüne. Özel sektör mantığıyla yöneteceğim diye koptu geldi civanım da başına ne olaylar geldi böyle. Ha gayret genel müdürüm biraz daha dayan şurada seçimlere birşey kalmadı.
  • aslinda olayin ne kadar vahim bir durum oldugu ortada olmasina karsin ucuz atlatildigi ve sukrederek gerekli onlemlerin misliyle alinacagi gibi bir aciklama iyi olurdu paldir kuldur akli basinda olmayan deli bu kadar yaptiysa allah digerlerinden korusun o zaman
  • nöbetçiler ne işe yarıyor? uyuyorlar mı?
  • valla newyorkta olsa adamı sniperla indirirler. hiç acımazlar..
  • Dhmi güvenlik kovalasin seni
  • "Sadece AHL de" diyen kardeş! Başka yer dediğin neresi, istisnası var mı bu bilimsel açıklamanın?
  • Artık bazı gerçekleri bu güvenlik,ilerin de anlaması lazım. Kontroller, dostlar alışverişte görsün mantığı ile yapılmaz. Haberin doğruluğunu bile sorguluyorsunuz. Ancak ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı malum. Bir kaç gün önce Yüksekova Meydanına yapılan saldırı bu işin en uç noktası. Başkentin göbeğinde bomba patlatanları devletin bilmemesi mümkün değil. Tüm bunları bir araya getirip, bir de Uçuş Ekiplerine uygulanan arsızlığı üzerine koyarsanız, bu işi yapanlar, Güvenlik işini Evcilik oyunu ile karıştırıyorlar anlaşılıyor. Ne zaman güvenlik kontrolünden geçsek, herkes, ya bu sitede kendilerine yazılmış olumsuz eleştrilere laf yetiştiriyor, ya twit atıyor, ya da facebook takip ediyor görüyoruz. Bir anlamda, eli işte gözü oynaşta kişilerin güvenlik uygulamasından bu ve benzer örneklerin ortaya daha çok çıkacağı aşikar. Herkese hayırlı olsun.
  • Dhmi Güvenlik size uyumak yasak ama is yerinde uyuyorsunuz. Rezalet !
  • bu olay japonyada olsa havalimanında güvenlikten sorumlu müdür kimse harakiri yapardı.
  • Sen gel sade pilotları ara, hostesleri ara, sakamısınız siz guvenlikçiler,

Atatürk Havalimanı apronuna giren bir kişi nedeniyle uçaklar pisti pas geçmek zorunda kaldı. Bu gece saat 22.00 sıralarında aprona girerek piste doğru ilerleyen kimliği belirsiz bir kişi, işçiler tarafından farkedildi.

Kuleye bilgi verilmesi üzerine o sırada iniş yapmaya hazırlanan THY'nin Milano ve İzmir uçakları pisti pas geçmek zorunda kaldı. Havalimanı polisi ve DHMİ ekipleri, aprona giren 20'li yaşlarda akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen kişiyi yakaladı. Bu sırada inişi bekleyen uçaklar da havada tur atmak zorunda kaldı.

Atatürk Havalimanı'ndaki trafik bir süre sonra normale döndü. Şahsın tel örgülerin üzerinden atlayarak aprona girdiğinin sanıldığı belirtildi.

Airporthaber.com ÖZEL

AHL apronunda panik! Uçaklar neden pas geçti?

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Etfaiyeciler ~ 8 yıl önce
Bu kurumun bir de etfaiyecileri vardı hani kendilerine dernek bile kurdulardı. Uçanı kaçanı takip edip 1 dakikada pat sahalarının her yerine gidiyorlardı. Bari onları çağıraymışlar. Teee katmanduya gidip kurtarılmış uçağı kurtardılardı, ahl de onlardan yokmuymuş. Yazık şuncacık iş için böyle patırtı gürültü koparıp güvenlikçileri rahatsız etmişler birde :) Allah akıl fikir versin, sözüm tüm savunanlara, olur böyle şeyler deyip geçiştirenlere ve dhmnin game changer genel müdürüne. Özel sektör mantığıyla yöneteceğim diye koptu geldi civanım da başına ne olaylar geldi böyle. Ha gayret genel müdürüm biraz daha dayan şurada seçimlere birşey kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuzey ~ 8 yıl önce
aslinda olayin ne kadar vahim bir durum oldugu ortada olmasina karsin ucuz atlatildigi ve sukrederek gerekli onlemlerin misliyle alinacagi gibi bir aciklama iyi olurdu paldir kuldur akli basinda olmayan deli bu kadar yaptiysa allah digerlerinden korusun o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sniper edit ~ 8 yıl önce
nöbetçiler ne işe yarıyor? uyuyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nyc ~ 8 yıl önce
valla newyorkta olsa adamı sniperla indirirler. hiç acımazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
indirilmeli ~ 8 yıl önce
indirilmesi de gerekir zaten. kaç kişinin hayatını tehdit ediyor.
fenasi ~ 8 yıl önce
Dhmi güvenlik kovalasin seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khan ~ 8 yıl önce
"Sadece AHL de" diyen kardeş! Başka yer dediğin neresi, istisnası var mı bu bilimsel açıklamanın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlikcilik ~ 8 yıl önce
Artık bazı gerçekleri bu güvenlik,ilerin de anlaması lazım. Kontroller, dostlar alışverişte görsün mantığı ile yapılmaz. Haberin doğruluğunu bile sorguluyorsunuz. Ancak ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı malum. Bir kaç gün önce Yüksekova Meydanına yapılan saldırı bu işin en uç noktası. Başkentin göbeğinde bomba patlatanları devletin bilmemesi mümkün değil. Tüm bunları bir araya getirip, bir de Uçuş Ekiplerine uygulanan arsızlığı üzerine koyarsanız, bu işi yapanlar, Güvenlik işini Evcilik oyunu ile karıştırıyorlar anlaşılıyor. Ne zaman güvenlik kontrolünden geçsek, herkes, ya bu sitede kendilerine yazılmış olumsuz eleştrilere laf yetiştiriyor, ya twit atıyor, ya da facebook takip ediyor görüyoruz. Bir anlamda, eli işte gözü oynaşta kişilerin güvenlik uygulamasından bu ve benzer örneklerin ortaya daha çok çıkacağı aşikar. Herkese hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sınıfta kaldi uyuya kaldı ~ 8 yıl önce
Dhmi Güvenlik size uyumak yasak ama is yerinde uyuyorsunuz. Rezalet !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sa ~ 8 yıl önce
bu olay japonyada olsa havalimanında güvenlikten sorumlu müdür kimse harakiri yapardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen gel ~ 8 yıl önce
Sen gel sade pilotları ara, hostesleri ara, sakamısınız siz guvenlikçiler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000