13 Mart 2009, Cuma 13:43:23

Adriana Lima yeniden Türkiye’de

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima bu kez bir reklam filmi için Türkiye’ye geldi.
  • Türkiyemize geldiği zamanlarda.Alışık olmadığımız bir sıcakkanlılık ve hanımefendilik gösterdi.ABD de yaşamasına rağmen Güney Amerikanın sıcak kanlılığını kaybetmemiş.Acun Ilıcanın programında Türk seyircisinden büyük puan aldı.Parasını alıp işini yapan doğru dürüst bir hatun.ABD denTHY ile gelmiş,Türkiyeyi ve Türkleri Memleketime ve insanlarıma benzediği için seviyorum diyor.Yapılan özel işlemlere bir çok kişiden fazla layıkyır.

THY’nin New York İstanbul seferini yapan TK-2 sefer sayılı tarifeli uçağı ile bugün saat 12.00’de gelen ünlü top model Atatürk Havalimanı işletmeci firması TAV’a bağlı Prime Class görevlileri tarafından uçak altında karşılandı. Lima daha sonra İstanbul valiliğinden alınan özel bir izinle özel uçak yolcuları tarafından kullanılan Genel Havacılık Terminali’nden çıkartıldı.

Önceki ziyaretinde sempatik tavırlarıyla Türk halkının sevgisini kazanan Adriana Lima’nın 16 Mart tarihine kadar kalacak Geçtiğimiz aylarda “ Var mısın,Yok musun ? “ adlı yarışma programının çekimlerine katılan Adriana Lima’nın bu kez “Doritas” reklam filminin çekimi için geldiği bildirildi.

 

Adriana Lima yeniden Türkiye’de

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyemize geldiği zamanlarda.Alışık olmadığımız bir sıcakkanlılık ve hanımefendilik gösterdi.ABD de yaşamasına rağmen Güney Amerikanın sıcak kanlılığını kaybetmemiş.Acun Ilıcanın programında Türk seyircisinden büyük puan aldı.Parasını alıp işini yapan doğru dürüst bir hatun.ABD denTHY ile gelmiş,Türkiyeyi ve Türkleri Memleketime ve insanlarıma benzediği için seviyorum diyor.Yapılan özel işlemlere bir çok kişiden fazla layıkyır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000