12 Mayıs 2011, Perşembe 08:25:03

1036 İNİŞ-KALKIŞLA REKOR KIRILDI

Atatürk Havalimanı, inip kalkan uçak sayısında tarihi bir rekora imza attı. 21 Nisan Perşembe 946 uçağın inip kalktığı limana 10 Mayıs Salı günü 1036 uçak inip kalktı.
  • farkı yaratan buydu
  • temmuz, ağustos 1200.
  • gerçekten iyi güzel yazmışsında.verimli çalışmayan personel değil.tam tersine eldeki mevcut imkanlarla harikalar yaratan bu personeldir.özellikle maddi manevi ve alt yapı eksiklikleriyle çalışan ATC'ler.başvurulması gereken yer çalışanlar değil..Bakanlık,SHGM ve DHMİ yöneticileridir.
  • Bana kalirsa hala daha AHL yi verimli olarak kullanilamamaktadir. SHG-Slot Koordinasyon, DHMI-Apron Trafik, ATC, Apr-Dep, Havas-TGS-Celebi ve Tum tasiyicilar... Artik bir silkelenin ve su uzerinizdeki toz tabakasindan bir kurtulun. Benzer meydanlarda Ortalam gunluk 1.200 turn over yapiliyor buna karsilikda yillik min. 50 milyon yolcu... Demek ki hala daha AHL verimli kullanilmamaktadir. Hesap gayet basit ve ortada: 3 pist (2.5 pist desek daha iyi) 100 park pozisyonu ... buyrun sonuc neler cikiyor... GELIN EL ELE VERINDE VERIMLILIGI ARTTIRIN.
Birleşmiş Milletler (BM) En Az Gelişmiş Ülkeler Konferansı'na gelen 90 uçağın yaptığı trafikle de iyice yoğunlaşan Atatürk Havalimanı'nda park yeri kalmadığı için uçaklar taksi yollarına park edilmeye başladı.

Bu yoğunlukla birlikte Türkiye'nin dünyaya açılan en büyük kapısı Atatürk Havalimanı'nda son yılların rekoru da kırılmış oldu.

21 Nisan Perşembe günü Atatürk Havalimanı'nda uçuş trafiğinin sayısı 946 olmuştu. Bu rakam 10 Mayıs Salı günü yeni bir rekorla 1036'ya ulaştı.
1036 İNİŞ-KALKIŞLA REKOR KIRILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
farkı yaratan buydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
temmuz, ağustos 1200.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gerçekten iyi güzel yazmışsında.verimli çalışmayan personel değil.tam tersine eldeki mevcut imkanlarla harikalar yaratan bu personeldir.özellikle maddi manevi ve alt yapı eksiklikleriyle çalışan ATC'ler.başvurulması gereken yer çalışanlar değil..Bakanlık,SHGM ve DHMİ yöneticileridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bana kalirsa hala daha AHL yi verimli olarak kullanilamamaktadir. SHG-Slot Koordinasyon, DHMI-Apron Trafik, ATC, Apr-Dep, Havas-TGS-Celebi ve Tum tasiyicilar... Artik bir silkelenin ve su uzerinizdeki toz tabakasindan bir kurtulun. Benzer meydanlarda Ortalam gunluk 1.200 turn over yapiliyor buna karsilikda yillik min. 50 milyon yolcu... Demek ki hala daha AHL verimli kullanilmamaktadir. Hesap gayet basit ve ortada: 3 pist (2.5 pist desek daha iyi) 100 park pozisyonu ... buyrun sonuc neler cikiyor... GELIN EL ELE VERINDE VERIMLILIGI ARTTIRIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000