06 Şubat 2013, Çarşamba 08:44:34

YOLCULARI KARA LİSTEYE ALDI!

Rus havayolu şirketlerinden Aeroflot yolcuları için kara liste hazırladı. Daha önce havaalanında şiddete karışmış ya da alkollü olarak uçaklarda sorun çıkarmış olan yolcuların isimlerinin bulunduğu listede, 1821 Rus vatandaşının adı geçtiği açıklandı.
  • Alkolün sonu bir kavga / kaza sonrası, uyuşturucunun sonu bir over dose sonrası biter... Sorunlu insanlarla uçmak, yaşamak, birlikte olmak zorunda mıyız. Havayolunun kararı tabiki doğru. Darısı ülkemizin başına

 

Rusya’da son dönemde uçaklarda yaşanan kavga olaylarının artması üzerine Aeroflot şirketi yeni bir karar aldı. Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Aeroflot Başkanı Vitali Savalyev, şirketin elinde “kara liste” olduğunu bildirdi.

‘Kanuni olarak listedeki yolcuları uçağa almama gibi bir haklarının olmadığını’ ifade eden Savalyev, uçaklardaki güvenliğin sağlanması için en iyi metodun, kavgacı insanların uçağa alınmaması olduğunu savundu.

Savalyev, “Eminim ki, kara listeler ve ağır para cezalar tüm hava yolu şirketleri için tek çözüm olacaktır. Sadece 2012 yılında Aeroflot bünyesinde 490 tane uçuş kurallarının ihlaliyle sonuçlanan olay yaşandı” ifadelerini kullandı.

Son dönemde Rusya’da uçaklarda kavga oranı oldukça artış gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde, Aeroflot’a ait Moskova-Tayland seferi yapan yolcu uçağı, yolcular arasında kavga çıkması yüzünden Taşkent’e inmek zorunda kalmıştı. (Haberrus)
 

YOLCULARI KARA LİSTEYE ALDI!

Yorumlar

Alkol ~ 11 yıl önce
Alkolün sonu bir kavga / kaza sonrası, uyuşturucunun sonu bir over dose sonrası biter... Sorunlu insanlarla uçmak, yaşamak, birlikte olmak zorunda mıyız. Havayolunun kararı tabiki doğru. Darısı ülkemizin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000