23 Kasım 2014, Pazar 08:04:32

UKRAYNA RUS ŞİRKETLERE ACIMADI

Ukrayna, Rusya’ya bağlanma kararı alan Kırım’a uçan Rus havayolu şirketlerine ceza yağdırdı.
  • YOLDAŞLAR BUNUN HESABINI MUTLAKA SORAR
  • ukrayna kendi ipini kendisi çekiyor herşeyiyle rusyaya bagımlı bir devlet aslında rusya ve ukrayna bir millettirler avrupa ve ab nin oyununa gelip kendi ülkelerini bitirme noktasına getirdiler avrupa ve abd ye güvenilmeyecegini çok agır bir bedelle ödeyecekler ımf şimdiden borçlandırmaya başladı bile çok yazık
  • Rusya kirimi kendi topragi sayiyor, ukrayna kendi:) korler sagirlar birbirini agirlar olayi resmen
  • Güzel, ama biraz da kendi şirketlerini kontrol etsin. Geçtiğimiz Aralik ayinda internetten Air Onix firmasından Simferopol-Kiev bilet aldım. 600 grivna (O zamanın 120 lirası - grivnanın şimdiki haline bakmayın). Uçuştan 1 gün önce mail geldi, "uçuşunuz iptal edilmiştir, isterseniz kendinize başka bir uçuş seçebilirsiniz" diye. E iyi, sırf bilet yanmasın diye bakıyorum internetten, fakat o da ne? İleri tarihli tek bir uçuş bile yok. O an jeton düşer gibi oldu, bunların call center'ını arayıp da telefon hiç açılmayınca iyice anlaşıldı durum. herifler batmış. çok belli. hayır, bendeki de şansa bak :-) ondan sonra bankam dahil, nereyi aradıysam hiç bir sonuç alamadım. ne herifler parayı verdii, ne bankam parayı kartıma iade etti. Ne tıkırtı var ne sıkırtı :-)
  • Süperrrr:-)

Kiev ve Ukrayna’nın diğer kentlerinde faaliyet gösteren 18 Rus şirkete toplamda 21 milyon 528 bin grivna (yaklaşık 17 milyon dolar) para cezası kesildi.

Ukrayna Devlet Havacılık Hizmetleri (Gosaviaslujba) tarafından yayınlanan açıklamada, Aeroflot, Globus, Şarink Ltt, Ak Bars Aero, RusJet, Red Wings, Atran, Gazpromavia, Atran, Jet Air Group, Donavia, Sirius Avia ve diğer Rus havayolu şirketlerine gibi ceza kesildiği belirtildi.

Kırım’ın Rusya’ya bağlanmasının ardından, Ukrayna yarım adaya uçuş yasağı koyduğunu açıklamıştı.

Temmuz ayında Ukrayna Adalet Bakanı Pavel Petrenko, Kırım üzerindeki hava sahası ihlallerini not edildiğini ve her ihlal karşılığında ceza kesileceğini ifade etmişti.

Daha önce de, Avrupa Hava Seyrüseferi Güvenliği Örgütü Kırım’a uçuşları yasakladığını duyurmuştu. (Star)

UKRAYNA RUS ŞİRKETLERE ACIMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KOÇ ~ 9 yıl önce
YOLDAŞLAR BUNUN HESABINI MUTLAKA SORAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özenti ~ 9 yıl önce
yoldaşların kırım tatarlarına güzel hesap soruyor. onun bunun yalakası olacağına kendi milletine sahip çık
hobi ~ 9 yıl önce
ukrayna kendi ipini kendisi çekiyor herşeyiyle rusyaya bagımlı bir devlet aslında rusya ve ukrayna bir millettirler avrupa ve ab nin oyununa gelip kendi ülkelerini bitirme noktasına getirdiler avrupa ve abd ye güvenilmeyecegini çok agır bir bedelle ödeyecekler ımf şimdiden borçlandırmaya başladı bile çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rusya kirimi kendi topragi sayiyor, ukrayna kendi:) korler sagirlar birbirini agirlar olayi resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teasers ~ 9 yıl önce
Güzel, ama biraz da kendi şirketlerini kontrol etsin. Geçtiğimiz Aralik ayinda internetten Air Onix firmasından Simferopol-Kiev bilet aldım. 600 grivna (O zamanın 120 lirası - grivnanın şimdiki haline bakmayın). Uçuştan 1 gün önce mail geldi, "uçuşunuz iptal edilmiştir, isterseniz kendinize başka bir uçuş seçebilirsiniz" diye. E iyi, sırf bilet yanmasın diye bakıyorum internetten, fakat o da ne? İleri tarihli tek bir uçuş bile yok. O an jeton düşer gibi oldu, bunların call center'ını arayıp da telefon hiç açılmayınca iyice anlaşıldı durum. herifler batmış. çok belli. hayır, bendeki de şansa bak :-) ondan sonra bankam dahil, nereyi aradıysam hiç bir sonuç alamadım. ne herifler parayı verdii, ne bankam parayı kartıma iade etti. Ne tıkırtı var ne sıkırtı :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Süperrrr:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000