23 Ağustos 2013, Cuma 13:07:48

TRANSAERO İLK ANTALYA SEFERİNİ YAPTI

Transaero, Antalya Havalimanı ICF Airports’a ilk seferini düzenledi.
  • Alman genel md lerinden mi mi bilinmez Türkiye' de Türk hava taşıyıcılarını Rus ve Alman firmalarına göre ikinci plana atmayı pek sever ve bunu da başarır.Ne de olsa mottosu "TÜRKİYE TÜRKLERE BIRAKILMAYACAK KADAR KIYMETLİDİR " noktasından hareket ederler.Allah'tan IST havalimanını alamadılar, mazallah THY'yi de atarak LH IST'u main base yapardı.
  • INSAN UCAGIN RESMINI CEKER!! BIZE NE YOLCULARIN RESIMLERINDEN!!!
  • zaten günde 6.. 7 çharter seferler ivardı zaten trifeliye geçti hayırlı olsun antalyaiçin..
  • Allah' ım Canımızı kimlere emanet ediyoruz....
  • antalya'ya düzenlediği ilk sefer değil. Yıllardır uçuyor bu adamlar antalya'ya, ha derseniz, tarifeli düzenlediği ilk sefer, o zaman araştırırım. Az sayıda ki takipçileri yanıltmayalım...!!!
  • Şirket batıran adamlar insan gibi çalışsın çalmasın, hak yemesin, şirket batırmasın, bu adamlarada gün doğmaz böylece değilmi açık var onlarda kapattı işte tarifeli seferi tabi yapar ruslara helal olsun bizden daha görgülüler.
  • Haberde ilk tarifeli uçuş diye belirtseniz iyi olurdu; zira Transaero AYT'ye charter olarak 747 lerle zaten uçuyordu....
  • Zaten uçuyordu.ne oldu ki yani.. B747 le ile zaten geliyordu.RUS bu; mantelitesi değişmediği sürece " ...eğe altın semer giydirsen de ..şek yine ...şektir "misali. Adamların kafası hala Rüşvet ve Şeytan lıkta. En iyi yaptıkları iş bu. :-))))
  • karar verdim moskovaya gidiyorum...
  • Bence Varol bey ve Yücel beyi kutlamak gerek Charter Liman olmakdan yavaş yavaş çıkıyor Antalya

2011 yılında Avrupa Havalimanları Birliği (ACI Europe) tarafından “10 - 25 milyon yolcu” kategorisinde “Avrupa’nın En İyisi” seçilen Antalya Havalimanı ICF Airports, Transaero Havayolları’nın gerçekleştirdiği ilk Antalya seferinin yolcularına, özel bir karşılama kokteyli düzenledi.

Transaero’nun Antalya Havalimanı ICF Airports’a yaptığı ilk seferinin yolcuları, ICF Airports tarafından çiçek ve çikolatalarla karşılandı. Sefere katılan tüm yolcu ve mürettebatın katılımıyla gerçekleşen karşılama kokteyli Antalya Havalimanı II.Dış Hatlar Terminali’nde ICF Airports tarafından düzenlendi.

Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Aeroflot'tan sonra tarifeli sefer düzenleme izni alan Rusya’nın  ikinci en büyük  havayolu şirketi Transaero Havayolları, 7 Ağustos 2013 itibari ile ilk tarifeli seferini gerçekleştirdi.

Yıl boyunca haftanın her günü gerçekleştirilecek olan seferler 26 Ekim 2013 tarihine kadar Moskova’nın Domodedovo Havaalanı’ndan Antalya’ya Boeing 747-400 tipi uçaklar ile gerçekleştirilecek. Transaero Havayolları 26 Ekim 2013 tarihinden itibaren ise Moskova’nın Vnukova Havalimanı’ndan Boeing 767 ve 737-800 serisi uçaklar ile tarifeli seferlerine devam edecek.





TRANSAERO İLK ANTALYA SEFERİNİ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

TC Yİ ATAN ICF ~ 11 yıl önce
Alman genel md lerinden mi mi bilinmez Türkiye' de Türk hava taşıyıcılarını Rus ve Alman firmalarına göre ikinci plana atmayı pek sever ve bunu da başarır.Ne de olsa mottosu "TÜRKİYE TÜRKLERE BIRAKILMAYACAK KADAR KIYMETLİDİR " noktasından hareket ederler.Allah'tan IST havalimanını alamadılar, mazallah THY'yi de atarak LH IST'u main base yapardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UCAKUCAK ~ 11 yıl önce
INSAN UCAGIN RESMINI CEKER!! BIZE NE YOLCULARIN RESIMLERINDEN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 11 yıl önce
zaten günde 6.. 7 çharter seferler ivardı zaten trifeliye geçti hayırlı olsun antalyaiçin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c..z ~ 11 yıl önce
Allah' ım Canımızı kimlere emanet ediyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış haber ~ 11 yıl önce
antalya'ya düzenlediği ilk sefer değil. Yıllardır uçuyor bu adamlar antalya'ya, ha derseniz, tarifeli düzenlediği ilk sefer, o zaman araştırırım. Az sayıda ki takipçileri yanıltmayalım...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 11 yıl önce
Şirket batıran adamlar insan gibi çalışsın çalmasın, hak yemesin, şirket batırmasın, bu adamlarada gün doğmaz böylece değilmi açık var onlarda kapattı işte tarifeli seferi tabi yapar ruslara helal olsun bizden daha görgülüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cihat Cihangir ~ 11 yıl önce
Haberde ilk tarifeli uçuş diye belirtseniz iyi olurdu; zira Transaero AYT'ye charter olarak 747 lerle zaten uçuyordu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST.YORUM. ~ 11 yıl önce
Zaten uçuyordu.ne oldu ki yani.. B747 le ile zaten geliyordu.RUS bu; mantelitesi değişmediği sürece " ...eğe altın semer giydirsen de ..şek yine ...şektir "misali. Adamların kafası hala Rüşvet ve Şeytan lıkta. En iyi yaptıkları iş bu. :-))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
karar verdim moskovaya gidiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Bence Varol bey ve Yücel beyi kutlamak gerek Charter Liman olmakdan yavaş yavaş çıkıyor Antalya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000