11 Haziran 2011, Cumartesi 08:47:50

SUKHOI GÖKYÜZÜNDE...

İlk teslimat yapıldı...
  • ucak ilk eski sovyet ulkelerine satilir.Avrupadan KLM alir. Ruslar Putin varken yapar da yapar. e-mobile diye arabada yapacaklar.
  • bu tur cesitlilikler teknolojinin gelismesi icin iyidir.ruslarda unutmayalim ki uzaya adam gonderecek kadar teknolojisi olan daha once agir ucaklar imal edebilmis bir millettir.kazasizz belasiz kullanirlar insallah
  • thy falan almaz bu ucakları. ucaklar cok iyi olsada işin içine siyaset girerse aldırmazlar bize. alsakta ne avrupaya ne de amerikaya ucqabiliriz bunlarla.
  • Önemli olan uçakta hangi motor ya da parçaların kullanılığı değil, nerede üretildiğidir.
  • Altta sadece Boeing ve Airbus ı tanırım diyen cahil vatandaşa bildirmek isterim.. Bu uçağın motorlarını dünyaca ünlü PW ve IAE ortak yapıo. Bilgisayar sistemini Honeywell iniş takımlarını Massey Ferguson gibi dev şirketler üretiyo. Sen sakın vazgeçme Boink ve airbüs ten :))
  • Uçağı üretmek mesele değil mesela uçağı tek parça halinde düşmeden havada uçurmak önemli, havada durması.Dünyada 2 tane üyük yolcu uçağı şirketi tanırım, bilirim, onun uçaklarını kullanan havayollarını tercih ederim.. Neden ister çin ister ruslar olsun veya hangi ülke uçak üretirse üretsin almayayım kalsın.. dünyada her ülke hasbel kadar uçak yapar, üretir, satar da hafta da bir rusların uçakları düşüyor şu sıralar 2 ay oldu henüz düşen yok onun için üreten üretsin aman dikkat derim.. üretmek mesela değil havada düşmeden uçması mesele..çinlilerin, rusların uçağı düştüğünde sen selamet geçmiş olsun devam kalan sağlar bizimdir.. kışın hafta da 1 tane kesin tupolovlar düşüyordur otomatiğe bağlı
  • Rusların SU 30-37 serisi uçaklarının videolarını izledikten sonra gerek BOEİNG gerekse AİRBUS a nal toplattıracaklarına inanıyorum. Youtube dan izleme imkanını bulabilirseniz hak vereceksiniz.
  • tekel ( tek el ) kötüdür -airbus ,boeing- çok seslilik iyidir.. yaşasın demokrasi yaşasın seçme özgürlüğü
  • acaba THY yada diger Turk sirketleri alirmi Sukhoi sizce?
Rusların yeni nesil yolcu uçağı serisindeki iddialı modeli Sukhoi Superjet 100-95 Aeroflot renklerinde uçmaya başladı.

Şirketin teslim aldığı 100 koltuk kapasiteli orta-kısa mesafe yolcu uçağının ilki Moscow – Sheremetyevo Havalimanı’nda böyle görüntülendi:

SUKHOI GÖKYÜZÜNDE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
ucak ilk eski sovyet ulkelerine satilir.Avrupadan KLM alir. Ruslar Putin varken yapar da yapar. e-mobile diye arabada yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tur cesitlilikler teknolojinin gelismesi icin iyidir.ruslarda unutmayalim ki uzaya adam gonderecek kadar teknolojisi olan daha once agir ucaklar imal edebilmis bir millettir.kazasizz belasiz kullanirlar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy falan almaz bu ucakları. ucaklar cok iyi olsada işin içine siyaset girerse aldırmazlar bize. alsakta ne avrupaya ne de amerikaya ucqabiliriz bunlarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önemli olan uçakta hangi motor ya da parçaların kullanılığı değil, nerede üretildiğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Altta sadece Boeing ve Airbus ı tanırım diyen cahil vatandaşa bildirmek isterim.. Bu uçağın motorlarını dünyaca ünlü PW ve IAE ortak yapıo. Bilgisayar sistemini Honeywell iniş takımlarını Massey Ferguson gibi dev şirketler üretiyo. Sen sakın vazgeçme Boink ve airbüs ten :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçağı üretmek mesele değil mesela uçağı tek parça halinde düşmeden havada uçurmak önemli, havada durması.Dünyada 2 tane üyük yolcu uçağı şirketi tanırım, bilirim, onun uçaklarını kullanan havayollarını tercih ederim.. Neden ister çin ister ruslar olsun veya hangi ülke uçak üretirse üretsin almayayım kalsın.. dünyada her ülke hasbel kadar uçak yapar, üretir, satar da hafta da bir rusların uçakları düşüyor şu sıralar 2 ay oldu henüz düşen yok onun için üreten üretsin aman dikkat derim.. üretmek mesela değil havada düşmeden uçması mesele..çinlilerin, rusların uçağı düştüğünde sen selamet geçmiş olsun devam kalan sağlar bizimdir.. kışın hafta da 1 tane kesin tupolovlar düşüyordur otomatiğe bağlı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rusların SU 30-37 serisi uçaklarının videolarını izledikten sonra gerek BOEİNG gerekse AİRBUS a nal toplattıracaklarına inanıyorum. Youtube dan izleme imkanını bulabilirseniz hak vereceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tekel ( tek el ) kötüdür -airbus ,boeing- çok seslilik iyidir.. yaşasın demokrasi yaşasın seçme özgürlüğü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba THY yada diger Turk sirketleri alirmi Sukhoi sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000