09 Şubat 2013, Cumartesi 13:39:05

SEN MİSİN UÇAKTA OLAY ÇIKARAN!

Rusya'da uçakta kaba davranışlar sergileyen iş adamına, uçağı kaçırma suçundan dava açıldı.
  • zaten ülkemize gelen rusların herhalde %70 i fsb bağlantılı votkayı çeken başlıyor şakımaya ...sen benim kim olduğumu biliyormusun..ben fsb denim...acentada extra ücretle satılan vip statusu ..otele geleni başbakan sandırıyor.
  • bütün kötülüklerin anası değil, bütün güzelliklerin yaratıcısıdır. bi düşün bakalım karşılıklı güzelce içtiğinde olanları, psikolojik bozukluğu olan insanların yaptıklarını alkole yuklemek bi çözüm sunmaz kimseye.
  • Benim bu haberden anladığım: Samalyotski pasajiri tolyka psetzi nipoynile tak na de la... yani kısaca Alkol bütün kötülüklerin anasıdır, sadece uçuşlarda değil hayatın tümünde yasaklanmalıdır diyor. Bize de bu sözleri ayakta alkışlamak düşüyor.
  • Zannediyormusunuz ki bu adam icmediginde normal davraniyor.

Rusya Soruşturma Komisyonu, Mısır'a giden Kogalymavia hava yoluna ait uçakta kaba davranışlar sergileyen iş adamı için ‘uçak kaçırma' suçundan hakkından dava sürecinin başlatıldığını açıkladı. 54 yaşındaki iş adamı Sergey Kabalov'un uçağın içindeki kavgası ve kokpite girmeye çalışması bir yolcunun cep telefonu ile görüntülendi.

Görüntülerde Rus iş adamının bir erkek yolcunun saçlarından tutup çekmesi, bir başka yolcu ile kavga etmesi ve çevresindekilere de Rus istihbarat servisi ile irtibatlı olduğu, iki parmağı ile herhangi bir kişiyi öldürebileceği tehdidinde bulunması yer alıyor.

Mısır'dan planlanan tarihten dönmeyen iş adamı Rusya'ya geldiğinde suçlu bulunması durumunda 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek. Kabalov olayı Rusya hükümetinin uçak kabininde alkol alımını yasaklamaya yönelik çalışmanın da gerekçesi olarak gösterildi.

KABALOV'UN KABİN MEMURUNU TARTAKLADIĞI ANLAR

Rusya parlamentosu alt kanadı Duma Ulaşım Komisyonu üyesi Vitali Yefimov, yeni bir yasa hazırladıklarını, Duty Free'den yolcuların alkol alıp uçağın kabinine götürmelerini engellemek istediklerini söyledi. Parlamenterler uçaklarda bu tür olayların önüne geçmek için sivil güvenlik görevlilerinin uçaklarda görev yapmasını da istiyor.

Rus havayolu şirketi Aeroflot güvenlik başkanı Oleg Petrila, cezaların çok komik olduğunu, bu tür kavgalarda cezaların 16-166 dolar arasında değiştiğini, Hollanda ve İtalya gibi ülkelerde 500 Euro gibi caydırıcı cezaların olduğunu ifade etti. Sadece Aeroflot'ta 2012'de 490 ayrı olayda alkol alan yolcular uçuş kurallarını ihlal etti.

Soruşturma Komisyonu, 13 Aralık'ta Kaliningrad'da U-Tair havayollarına ait uçakta aşırı alkol aldıktan sonra taşkınlık yaptığı, kabin görevlileri ve polise hakaret ettiği gerekçesi ile yolcu Nikolay Komissarov'la ilgili de dava açıldığını açıkladı. Suçlu bulunması durumunda Kmissarov'un 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

Hafta başında da Moskova'dan Tayland'a giden uçakta bir Rusya vatandaşının aşırı alkol almasının ardından başka bir yolcuya saldırması üzerine Özbekistan'a acil iniş yapmıştı. Ufa'da da havalimanında aşırı alkol alan ve binişte kaba davranışlarda bulunan 3 gencin uçağa binmesine izin verilmemişti.

 

SEN MİSİN UÇAKTA OLAY ÇIKARAN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

eski otelci ~ 11 yıl önce
zaten ülkemize gelen rusların herhalde %70 i fsb bağlantılı votkayı çeken başlıyor şakımaya ...sen benim kim olduğumu biliyormusun..ben fsb denim...acentada extra ücretle satılan vip statusu ..otele geleni başbakan sandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkol... ~ 11 yıl önce
bütün kötülüklerin anası değil, bütün güzelliklerin yaratıcısıdır. bi düşün bakalım karşılıklı güzelce içtiğinde olanları, psikolojik bozukluğu olan insanların yaptıklarını alkole yuklemek bi çözüm sunmaz kimseye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 11 yıl önce
Arkadaş sana "Oscar Hotel Alpha" diyorum başka da bir şey demiyorum. Ne demek bütün güzelliklerin yaratıcısıdır? Saçmalamanın da bir sınırı olur yahu.. sen git ekşide incide yaz.. hadi naş..
Pajalusta Vnimanie ! ~ 11 yıl önce
Benim bu haberden anladığım: Samalyotski pasajiri tolyka psetzi nipoynile tak na de la... yani kısaca Alkol bütün kötülüklerin anasıdır, sadece uçuşlarda değil hayatın tümünde yasaklanmalıdır diyor. Bize de bu sözleri ayakta alkışlamak düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu ~ 11 yıl önce
Zannediyormusunuz ki bu adam icmediginde normal davraniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000