03 Ocak 2009, Cumartesi 08:00:11

"PİLOT ZİL ZURNA SARHOŞ"

Rus televizyon ekranlarının yıldızı, Putin ailesinin yakın arkadaşı olan seksi sunucu Kseniya Sobçak, ülkenin en ciddi havayolu Aeroflot’u, "Pilotlarınız zil zurna sefere çıkıyor" diye suçladı.
  • iyide kardeşim adamlar napsın koskoca uçaklar adam taaa pistin sonunda zor kaldırıyor uçağı ne yapsın içtikten sonra bu sorumluluğu kolayca alıyor ve uçuruyor.helal olsun............
  • Oldu mu şimdi Aeroflot'çuğum? THY'nin yaptığı gibi yapacaktın: Önce pilotu işten at, sonra alkol testini bir ara -belki- yapardın.... :-))

Yeni yılı kutlamak için New York’a uçmaya hazırlanan Sobçak, Moskova Şeremetyevo havalimanında Moskova-New York seferi yapmaya hazırlanan uçakta yerini aldığında kıyamet koptu. Sobçak, "Uçakta pilotun konuşmasını duyunca tüylerim diken diken oldu. Pilot konuşmaktan acizdi ve lafları ağzında geveliyordu. Her halinden aşırı derecede alkollü olduğu belliydi. 300 yolcuyla ve pilotla uçağımızın havalanması durumunda bir felaketin kaçınılmaz olacağını düşünerek kabine hücum ettik. "

Sarhoş pilot olayı basına yansımasıyla asıl kriz patlak verdi. Aeroflot, pilota hemen alkol testi yaptırtarak, "Pilotumuz temiz çıktı. Yolcuların suçlaması asılsız" diye açıklama yaptı.

"PİLOT ZİL ZURNA SARHOŞ"

Yorumlar

pilot n'apsın... ~ 15 yıl önce
iyide kardeşim adamlar napsın koskoca uçaklar adam taaa pistin sonunda zor kaldırıyor uçağı ne yapsın içtikten sonra bu sorumluluğu kolayca alıyor ve uçuruyor.helal olsun............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 15 yıl önce
Oldu mu şimdi Aeroflot'çuğum? THY'nin yaptığı gibi yapacaktın: Önce pilotu işten at, sonra alkol testini bir ara -belki- yapardın.... :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000