22 Nisan 2011, Cuma 08:31:25

ARMAVIA'DAN SUPERJET SEFERİ

Tu-134 Rus uçaklarının yerine kullanılacak yeni yolcu uçağı Sukhoi Superjet 100 ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
  • süperjet'i internetten izledim.çok güzel çok performanslı,çok güzel tırmanıyor.banamı öyle geldi yoksa
  • 2011-04-23 - 00:42:44 yazan arkadaş ne güzel yazmış eline yüreğine sağlık.takılmışız kuyruğa ambleme adam uçak yapıyor.biz sadece bakıyoruz.
  • Kuyruğu boş verin, uçağa bakın. O amblem kuyrukta yıllardır var, fotoyu görünce mi aklınız ageldi. 95 kişilik adı gibi süper bir uçak. Biz uyurken Armavia yıllar önce (2007) ilk siparişi 2+2 adet olarak verdi. 24m $ a aldı ve A319 u seferden kaldırıyor. A319 un fiyatı bugün ne kadar acaba?Bak. wikipedia. Şu anda 263 siparişi var elinde. Yani 2014 e kadar fabrikasından mal alamazsın. Biz de kısacık mesafelere 180 kişilik uçakla gidiyoruz. Sevsinler ticari havacılığımızı. Sivil havacılık zaten yok.
  • ağrı dağı erivandan her zaman şiirsel bir görüntü ortaya koyar bu böyledir.ağrı dağına ararat denir ayrıca bu da evrensel ismidir...ermeniler adeta tapar ağrı dağına..hikayelerinde ve geçmişlerinde hep o dağın anlattıkları ile büyümüşleridir..bunda bir art niyet de yoktur..sevmek güzel birşeydir.bazen nedeni olmaz...
  • Kuyrukltaki amblemden size ne? Canları ne iterse koysunlar. Ayrıca bu Rus yapımı uçağı kullanan ilk şirket te onlar. Neden Ruslardan önce uçmaya başladılar acaba?
  • Büyük ağrı ile Küçük ağrıyı temsil ettiği aşikar, bu arada 13:26:31 kardeşim, Yerevan diye geçer ingilizce ve bir çok yabancı dilde, belki biliyordun ama tepkini anlayamadım.
  • Ermenistanın başkenti Erivan,yerivan ne ya!
  • bir gidin kardesim ya , global bir ülkede yasıyoruz ve her gecen gün bürokrasi kötüleşiyor bari siz yapmayın.isteyen istediğini koyar patenti olmadığı sürece o logonun
  • hayır kuyruktaki amblem uludağ değil mi yetkililer neredesiniz?
  • Kuyruktaki amblem Agri Dagi tabii ama yetkililer ne yapacak bu hususta; bunun onunde hic bir engel yok ki?Amblem sonucta istedigini koyar.Bu konuda fikri olmayan biri icin de bir dag gorunumu sadece
Armavia tarafından gerçekleştirilen ilk uçuşta Ermenistan’ın başkenti Yerevan’dan havalanan uçak içerisindeki 90 yolcu ile beraber Moskova’nın Şeremetyevo havaalanına başarıyla iniş yaptı.

Yeni Rus uçağı Sukhoi Superjet 100’ü kullanacak ikinci havayolu şirketinin Rus Havayolu Şirketi Aeroflot olacağı bildirilirken, Aeroflot ise bu uçakla ilk uçuşunu 15 Mayıs’ta Moskova-Nijniy Novgorod şehirleri arasında gerçekleştirecek.

Yeni tip Rus yolcu uçağı Sukhoi Superjet 100’ün 2011 yılında 14, 2012 yılında 25 ve diğer yıllarda her yıl düzenli olarak 60-70 adet üretimi yapılması planlanıyor.
ARMAVIA'DAN SUPERJET SEFERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
süperjet'i internetten izledim.çok güzel çok performanslı,çok güzel tırmanıyor.banamı öyle geldi yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2011-04-23 - 00:42:44 yazan arkadaş ne güzel yazmış eline yüreğine sağlık.takılmışız kuyruğa ambleme adam uçak yapıyor.biz sadece bakıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kuyruğu boş verin, uçağa bakın. O amblem kuyrukta yıllardır var, fotoyu görünce mi aklınız ageldi. 95 kişilik adı gibi süper bir uçak. Biz uyurken Armavia yıllar önce (2007) ilk siparişi 2+2 adet olarak verdi. 24m $ a aldı ve A319 u seferden kaldırıyor. A319 un fiyatı bugün ne kadar acaba?Bak. wikipedia. Şu anda 263 siparişi var elinde. Yani 2014 e kadar fabrikasından mal alamazsın. Biz de kısacık mesafelere 180 kişilik uçakla gidiyoruz. Sevsinler ticari havacılığımızı. Sivil havacılık zaten yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ağrı dağı erivandan her zaman şiirsel bir görüntü ortaya koyar bu böyledir.ağrı dağına ararat denir ayrıca bu da evrensel ismidir...ermeniler adeta tapar ağrı dağına..hikayelerinde ve geçmişlerinde hep o dağın anlattıkları ile büyümüşleridir..bunda bir art niyet de yoktur..sevmek güzel birşeydir.bazen nedeni olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kuyrukltaki amblemden size ne? Canları ne iterse koysunlar. Ayrıca bu Rus yapımı uçağı kullanan ilk şirket te onlar. Neden Ruslardan önce uçmaya başladılar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Büyük ağrı ile Küçük ağrıyı temsil ettiği aşikar, bu arada 13:26:31 kardeşim, Yerevan diye geçer ingilizce ve bir çok yabancı dilde, belki biliyordun ama tepkini anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ermenistanın başkenti Erivan,yerivan ne ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir gidin kardesim ya , global bir ülkede yasıyoruz ve her gecen gün bürokrasi kötüleşiyor bari siz yapmayın.isteyen istediğini koyar patenti olmadığı sürece o logonun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayır kuyruktaki amblem uludağ değil mi yetkililer neredesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kuyruktaki amblem Agri Dagi tabii ama yetkililer ne yapacak bu hususta; bunun onunde hic bir engel yok ki?Amblem sonucta istedigini koyar.Bu konuda fikri olmayan biri icin de bir dag gorunumu sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000