13 Kasım 2019, Çarşamba 11:16:44

Aeroflot'tan tepki çeken karar

Rus havayolu şirketi Aeroflot'un, kilosundan ötürü kedisinin uçağa alınmaması üzerine daha hafif bir kediyi tarttırarak şişmen kedisini uçağa alan kişiyi bonus programından çıkarttı.
  • Allah başka dert vermesin.
  • Ne alaka yahu...can bu can! Evet kurallar var fakat bu el çantası değil.o halde insanlarda kilosuna göre bilet alsalar ya.Tüm şirketlerde bu gibi kurallar gözden geçirilmeli artık.Aşağa kargoya veriliyor belirli boyutlardaki canlarımız fakat nasıl bir trauma yaşıyorlar bilmek istemezsiniz! Kedinin boyut olarak ölçüleri bence giç hir sakınca ve uçaktaki güvenliğe hiç bir sakınca göstermiyor
  • Bunun adı kurnazlık değil, sahtekarlık. İyi olmuş.
  • Bi defa kurnazlık yaptıysan gizli tutucaksin. Havayolları da biraz abartmış aklınca o da ders vericek. Her iki tarafta ...
  • Adam kurnazlık yapıp bir de sosyal medyadan havayolunu aptal yerine koymuş. Çok doğru bir yaptırım böyle kendini akıllı sananlar için.
  • Insan valizindeki fazla kiloyu evde birakir ama kedinin kuyrugu ve patisinide mi evde birakacak. Sadece aeroflot degil tüm ucak firmalarinin buradaki detayi goz onunde bulundurmalari ŞART.
  • tipik 3. dunya ulkesi. Gelismis toplumlarda kural vardir, herkes ona uyar. Sark kurnazligi yapilmaz. Bir de havayolu tepki cekmis.. pes..

Rus havayolu şirketi Aeroflot'un, kilosundan ötürü kedisinin uçağa alınmaması üzerine daha hafif bir kediyi tarttırarak şişmen kedisini uçağa alan kişiyi bonus programından çıkarttı.

Rusya'da yaşanan olayda, Mihail Galin'in, Moskova'dan Vladivostok'a giden Aeroflot uçağına kedisiyle binmesine izin verilmedi.

Aeroflot'un en fazla 8 kiloya kadar kedilerin uçağa alınmasına yönelik kuralı uyarınca "Viktor" adlı 10 kiloluk kedisinin uçağa alınmaması üzerine Galin, arkadaşının 8 kilodan hafif kedisini Aeroflot yetkililerine tarttırarak Viktor'u uçağa aldı.

Galin'in, kedisi Viktor'un uçaktaki fotoğraflarını sosyal medya hesaplarına yüklemesi üzerine Aeroflot tarafından inceleme başlatılırken Galin'in şirket kurallarını ihlal ettiğine karar verildi.

Aeroflot'un karar neticesinde 14 yıllık müşterisi olan Galin'i şirketin bonus programından çıkartması, sosyal medyada tepkiye yol açtı.

Galin'in tekrar Aeroflot programına alınması talep edildi

İnternette başlatılan kampanyayla, Galin'in tekrar Aeroflot programına alınması talep edildi.

Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Doğa ve Çevreyi Koruma Komitesi Başkanı Vladimir Burmatov da Aeroflot'a bir yazı göndererek, Galin'in tekrar Aeroflot programına alınmasını ve şirketin, hayvanların uçakta taşınmasına yönelik kurallarını gözden geçirmesini talep ettiklerini açıkladı.

Aeroflot'tan tepki çeken karar

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Türk milleti adına epey üzüldük.. ~ 4 yıl önce
Allah başka dert vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arzu ~ 4 yıl önce
Ne alaka yahu...can bu can! Evet kurallar var fakat bu el çantası değil.o halde insanlarda kilosuna göre bilet alsalar ya.Tüm şirketlerde bu gibi kurallar gözden geçirilmeli artık.Aşağa kargoya veriliyor belirli boyutlardaki canlarımız fakat nasıl bir trauma yaşıyorlar bilmek istemezsiniz! Kedinin boyut olarak ölçüleri bence giç hir sakınca ve uçaktaki güvenliğe hiç bir sakınca göstermiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurnazlık değil ~ 4 yıl önce
Bunun adı kurnazlık değil, sahtekarlık. İyi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Llllml ~ 4 yıl önce
Bi defa kurnazlık yaptıysan gizli tutucaksin. Havayolları da biraz abartmış aklınca o da ders vericek. Her iki tarafta ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST TK ~ 4 yıl önce
Adam kurnazlık yapıp bir de sosyal medyadan havayolunu aptal yerine koymuş. Çok doğru bir yaptırım böyle kendini akıllı sananlar için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç ya ~ 4 yıl önce
Insan valizindeki fazla kiloyu evde birakir ama kedinin kuyrugu ve patisinide mi evde birakacak. Sadece aeroflot degil tüm ucak firmalarinin buradaki detayi goz onunde bulundurmalari ŞART.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O zaman ~ 4 yıl önce
Uluslararası kurallar gereği kedisini aşağıya verecek. Havalandırma mevcut, sıcaklık 21 derece. Ne olacakmış kedisine. Kurallar insanlar için
Kngl ~ 4 yıl önce
Kangalım 44 kilo, saint bernardım da 30. İkisinide aynı taşıma kabına koyarak kabin içinde taşıyayım o zaman bende. Adama dava açılmadığına şükretsin. Yalan beyan, sahtekarlık ne ararsan var. Bırakın şu çakallık yapanları övmeyi artık. dolandırıcıya helal olsun, dürüst insana saf, salak diyen bir millet olarak sonra neden bu hale geldik diyoruz.
Nemi olacak ? ~ 4 yıl önce
Hayvan sevmediginiz bu lafinizdan belli , kedi kopek besleyenler icin o can cocuktan farkli degildir bunu boyle bilin de konusun.
3rd world ~ 4 yıl önce
tipik 3. dunya ulkesi. Gelismis toplumlarda kural vardir, herkes ona uyar. Sark kurnazligi yapilmaz. Bir de havayolu tepki cekmis.. pes..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 4 yıl önce
Turkiyede 3.dünya ülkesi
eren ~ 4 yıl önce
4
Hayir ~ 4 yıl önce
-3.dünya ülkesi
.. ~ 4 yıl önce
Türkiye de de kurallar kişilere göre değiştiğine göre...?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000