27 Temmuz 2013, Cumartesi 10:41:08

AEROFLOT DA LOW-COST İŞİNE GİRİYOR

Rusya’nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot’un yönetim kurulu, düşük maliyetli havayolunun (Low-cost airline) kurulmasını onayladı.
  • Aeroflotun su anda onune cikan engeller rus sivil havacilik yasalari. Kanunlari degistirebilecekler mi, bekleyip, gorecegiz.
  • Bataaaaarrrrr . ..
  • türkiyede kurulmazzzzz yenı şirketlerrr ancaaaaa batırsınlarrr bızım aklı SELLLLİİM insanımızzz.!!!! keşke yeni bir şirkette turkıyede kurulsaaaaa çıksa öyle bı baba yiğit adammmmm
  • Uzun süren uçuşlarda ne olacak peki? Bi yerlerden kısılması evet etkili olabilir ama yolcunun mağdur edilmesi bu projeyi suya düşürebilir.

Kurulacak yan şirketin, şartlar elverişli olursa, gelecek yıl çalışmalara başlayacağı tahmin ediliyor. Düşük maliyetli havayolunun, geleneksel şirketlerin sunduğundan yüzde 20-40 oranında daha ucuz fiyatları sunabileceği ve hatta demiryolu şirketlerine rakip olabileceği düşünülüyor.

İlk iki yılda, Rusya’nın Avrupa kısmında en karlı güzergâhların geliştirilmesi planlanıyor. Ardından coğrafya kademeli olarak büyütülecek, Rusya’nın tüm bölgeleri ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) dâhil yabancı ülkelere uçuşlar düzenlenecek.

Öte yandan Aeroflot, projenin uygulanması için mevzuatta değişikliklerin yapılması gerektiğini belirtti. Bu değişiklikler şu şekilde sıralandı:

*Yabancıların pilot olarak işe alınması
*İade edilemeyen bilet uygulaması
*Bagaj için ücret alınması
*Yolcular için zorunlu yemek hizmetinin kaldırılması

AEROFLOT DA LOW-COST İŞİNE GİRİYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Aeroflotun su anda onune cikan engeller rus sivil havacilik yasalari. Kanunlari degistirebilecekler mi, bekleyip, gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bataaaaarrrrr . ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he heeee ~ 11 yıl önce
türkiyede kurulmazzzzz yenı şirketlerrr ancaaaaa batırsınlarrr bızım aklı SELLLLİİM insanımızzz.!!!! keşke yeni bir şirkette turkıyede kurulsaaaaa çıksa öyle bı baba yiğit adammmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ondokuz Mayıs Üni. ~ 11 yıl önce
Uzun süren uçuşlarda ne olacak peki? Bi yerlerden kısılması evet etkili olabilir ama yolcunun mağdur edilmesi bu projeyi suya düşürebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000