15 Mart 2011, Salı 08:21:15

VIP HIRSIZLARI YAKALANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 ay önceki İzmir ziyaretinde, kendisini karşılayan partililer arasında bulunan bir müteahhidin 23 bin avrosunu çaldıkları iddiasıyla aranan 2 zanlı, DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'i karşılamak için havalimanına gelen kalabalıkta yakalandı.
  • Adnan Menderes Havalimanı güvenliğinin ne kadar iyi olduğunun başka bir örneği... Sayın Ercan Tağ ve ekibini kutluyorum.
  • Bir de 'zalimlerden' caldiklarini 'fakir kalka' dagitsalar Robin hood gibi olurlardi:-)
Alınan bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki yankesicilik olayıyla ilgili takip başlatan polis, havalimanındaki güvenlik kameraları görüntülerini inceledi. Ekipler, aynı gün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in cebinden para çalmaya çalışırken yakalanan S.Ç'nin yanında A.K'nin bulunduğunu belirlerken, bu kişinin Kılıçdaroğlu'nun gelişi sırasında kalabalıktan yararlanarak müteahhit Hüseyin Yıldız'ı sıkıştırdığını tespit etti. Ekipler, ayrıca karşılama sırasında cebindeki 550 liranın çalındığını polise bildiren Ceyhan Yücel'in yanında da bu kişilerin bulunduğunu güvenlik kameraları görüntülerinden belirledi. Zanlıların, bu tür karşılamalarda kalabalık gruba karışarak yankesicilik yaptıklarını değerlendiren polis, çalışmasını bu yönde sürdürdü.

Ekipler, önceki gün İzmir'e gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'i karşılamak için havalimanına gelen grupta olduklarını belirledikleri A.K. ve S.Ç'yi yakaladı. A.K. ve S.Ç'nin poliste çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu bildirildi. İstanbul'da oturdukları ve farklı illerde parti liderlerinin etkinliklerini takip ederek yankesicilik olaylarına karıştıkları ileri sürülen iki zanlı, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. A.K. ve S.Ç, Hüseyin Yıldız ve Ceyhan Yücel'in paralarını yankesicilik yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla İzmir Adliyesi'ne gönderildi.

(Zaman)
VIP HIRSIZLARI YAKALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Adnan Menderes Havalimanı güvenliğinin ne kadar iyi olduğunun başka bir örneği... Sayın Ercan Tağ ve ekibini kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir de 'zalimlerden' caldiklarini 'fakir kalka' dagitsalar Robin hood gibi olurlardi:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000