30 Ağustos 2011, Salı 17:18:18

ÇOCUKLARA BAYRAMDA UÇAK SÜRPRİZİ

İzmir'de AK Parti İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehit çocukları ile maddi durumu iyi olmayan ve derslerinde başarılı olan çocuklara bayramda uçak sürprizi yaptı.
  • ege havacılıkta cessna 172 varmıki
  • Ben bir turlu anlayamiyorum bu ulkede birileri ne yaparsa yapsin illa digerleri muhalaefet yapar. Adamlar durduk yere bayramida firsat bulmuslar cocuklari ucurmuslar. Ulkede THK diye bir kurum var onlarin yapmadigini yapmislar. Birileride kalkmis garip bir nedenle buna sark kurnazligi demis. Yazik memleketime her ne sebeple olursa olsun cocuklar mutlu olmus bayramin birinci gunu ailelerini birakmis bir avuc havaci insani biseyler yapiyor emek harciyor. Ben arkadaslari tebrik ediyorum okyanusun ote tarafina kadar haber yapilan bu guzelligi kutluyorum. Her sekilde ve here kuruma boyle calisamalari halinde destek olacagimi da bel'rtmek isitiyorum
  • Bu tür uçuşlarda ve tüm uçuşlarda koltuk sigortası shgm ce zorunlu tutuluyor... Yeterli koltuk sayısı asılmasın.
  • Şark kurnazlığı yapıp tribüne oynamışlar. Aferim onlara. Yaa 4 sene sonra iktidar değişirse ne olur..?
  • Peki, herhangi bir kaza halinde cocuklar hangi sigorta kapsamında olacaktı?
  • maddi durumu iyi olmayıp çalışmak zorunda olan. Bu nedenle derslerindede az başarılı olan çocukları almamışlarmı.
  • SÜPER
  • ama bu tur ucuslarda sigorta yapan var mi?
İzmir'de AK Parti İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehit çocukları ile maddi durumu iyi olmayan ve derslerinde başarılı olan çocuklara bayramda uçak sürprizi yaptı. Cessna tipi uçakla gezdirilen çocuklar, ilk uçuş deneyimlerini yaşamış oldu.

Ardından da çocuklar, Ege Havacılık Okulu Genel Müdürü de olan pilot Zafer Halidi ile pilot Süleyman Doğan'ın kullandığı Cessna 172 tipi uçaklara üçerli gruplar halinde bindirilerek Adnan Menderes Havalimanı üzerinde yaklaşık 15 dakika süreyle gezdirildi. Birçok çocuğun ilk kez yaşadığı deneyim sonrasında oldukça heyecanlandıkları ve sevinç yaşadıkları gözlendi.

Organizasyonu düzenleyen AK Parti milletvekili aday adaylarından Bekir Pakdemirli, "Benim de havacılık deneyimim olduğu için böyle bir organizasyonda görevlendirildim. Çocukların böyle bir mutluluğu yaşamalarını istedik, çünkü pilot açığımız var. Bizler başka ülkelerden gelen pilotlarla bu açığı kapatıyoruz. Ama kendi çocuklarımız sivil pilot olarak yetişebilir" dedi.

ÇOCUKLARA BAYRAMDA UÇAK SÜRPRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
ege havacılıkta cessna 172 varmıki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben bir turlu anlayamiyorum bu ulkede birileri ne yaparsa yapsin illa digerleri muhalaefet yapar. Adamlar durduk yere bayramida firsat bulmuslar cocuklari ucurmuslar. Ulkede THK diye bir kurum var onlarin yapmadigini yapmislar. Birileride kalkmis garip bir nedenle buna sark kurnazligi demis. Yazik memleketime her ne sebeple olursa olsun cocuklar mutlu olmus bayramin birinci gunu ailelerini birakmis bir avuc havaci insani biseyler yapiyor emek harciyor. Ben arkadaslari tebrik ediyorum okyanusun ote tarafina kadar haber yapilan bu guzelligi kutluyorum. Her sekilde ve here kuruma boyle calisamalari halinde destek olacagimi da bel'rtmek isitiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tür uçuşlarda ve tüm uçuşlarda koltuk sigortası shgm ce zorunlu tutuluyor... Yeterli koltuk sayısı asılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şark kurnazlığı yapıp tribüne oynamışlar. Aferim onlara. Yaa 4 sene sonra iktidar değişirse ne olur..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki, herhangi bir kaza halinde cocuklar hangi sigorta kapsamında olacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maddi durumu iyi olmayıp çalışmak zorunda olan. Bu nedenle derslerindede az başarılı olan çocukları almamışlarmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SÜPER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ama bu tur ucuslarda sigorta yapan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000