20 Mayıs 2011, Cuma 14:20:32

BİNALİ YILDIRIM'DAN KISA KISA...

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Yeşilova semtinde vatandaşlarla bir araya geldi...
  • padisah yalakalari,yagcilari hemen yorum yapmislar...durmak yok usakliga ve rezalete devam....oglunun ne is yaptigi bilinmiyor milyon eurolar kazaniyor, kendisi hizli tren dedi gorduk hizliyi...duble yol dediler heryerde tamirat var duble yol oldu sana tek yol...bir de utanmadan duble yoldan bilmem neden bahsediyorlar...bu topluma da boyleleri yakisir...
  • aman sakın unutma:) zaten sen unutmasan yeter...
  • Sayın Binali Yıldırım Cumhuriyet tarihinin en çok çalışan bakanıdır.Yaptığı icraatlar havacılığın geldiği nokta, karayolları, demir yolları, deniz taşımacılığı vesaire bütün hizmetler için çok teşekkür ederiz Sn. Bakanım...Eskiden yollarda binlerce kişi ölürdü şimdi bakıyoruz ayda 3-5 tane oda alkol yada trafik kurallarını ihlal ettiği için keşke onlarda olmasa...Arkadaşlar gözünüzü iyi açın doğru söyleyin eskiden kaç kişi uçağa biniyordu şimdi insanlar ailece uçakla seyahat ediyor.Binali Yıldırım 'ı tekrar inşallah Bakan olarak göreceğiz..
  • hızlı tren kazasını , bütün suçu makiniste yüklemesini ve verdiği ''treni ben mi kullanıyordum'' demecini unutmadık...aynı sözleri gelişmiş,ileri,modern bir ülkenin ulaştırma bakanı söyleyebilir miydi acaba??
  • Basarılı olacagınıza canı gonulden ınanmaktayım.Ulastırma Bakanımız olarak yıne gorev alacaksınız durmak yok ıcraatları gerceklıstırmeye devam...
Yeşilova Taksi Durağını ziyaret eden Yıldırım, ardından Altın Kemer Spor Okulu'na giderek öğrencilerle görüştü. Spor okulun ziyaretinde öğrencilerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Yıldırım, Avrupa'da derece yapmış öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriyi izledi. Yıldırım, okulun sıkıntılarıyla ilgili, "Gerekeni yapacağız" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, spor okulundan çıktığı esnada gördüğü bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla konuştu.

Daha sonra Yeşilova Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katılan Binali Yıldırım, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, havacılık sektörünün son 5 yılda çok önemli yol kat ettiğini belirterek Adnan Menderes Havalimanı'nı modernize ettiklerini, bu sayede yolcu sayısının 2.5 milyondan 7.5 milyona çıktığını söyledi.

Adnan Menderes Havalimanı'ndan yurt dışındaki 19 noktaya uçuş yapıldığını, yaz aylarında charter seferleriyle bunun 98'e çıktığını dile getiren Yıldırım, yurt dışı bağlantılarının artırılması gerektiğini belirtti. Binali Yıldırım "Katma değer ve sosyoekonomik fayda açısından Türkiye'nin ikinci kenti olacak" diye konuştu.
BİNALİ YILDIRIM'DAN KISA KISA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
padisah yalakalari,yagcilari hemen yorum yapmislar...durmak yok usakliga ve rezalete devam....oglunun ne is yaptigi bilinmiyor milyon eurolar kazaniyor, kendisi hizli tren dedi gorduk hizliyi...duble yol dediler heryerde tamirat var duble yol oldu sana tek yol...bir de utanmadan duble yoldan bilmem neden bahsediyorlar...bu topluma da boyleleri yakisir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aman sakın unutma:) zaten sen unutmasan yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Binali Yıldırım Cumhuriyet tarihinin en çok çalışan bakanıdır.Yaptığı icraatlar havacılığın geldiği nokta, karayolları, demir yolları, deniz taşımacılığı vesaire bütün hizmetler için çok teşekkür ederiz Sn. Bakanım...Eskiden yollarda binlerce kişi ölürdü şimdi bakıyoruz ayda 3-5 tane oda alkol yada trafik kurallarını ihlal ettiği için keşke onlarda olmasa...Arkadaşlar gözünüzü iyi açın doğru söyleyin eskiden kaç kişi uçağa biniyordu şimdi insanlar ailece uçakla seyahat ediyor.Binali Yıldırım 'ı tekrar inşallah Bakan olarak göreceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hızlı tren kazasını , bütün suçu makiniste yüklemesini ve verdiği ''treni ben mi kullanıyordum'' demecini unutmadık...aynı sözleri gelişmiş,ileri,modern bir ülkenin ulaştırma bakanı söyleyebilir miydi acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Basarılı olacagınıza canı gonulden ınanmaktayım.Ulastırma Bakanımız olarak yıne gorev alacaksınız durmak yok ıcraatları gerceklıstırmeye devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000