05 Ağustos 2013, Pazartesi 09:06:05

BİNALİ YILDIRIM'DAN ADNAN MENDERES AÇIKLAMASI

Konak tünellerini inceledikten sonra partisinin il başkanlığı tarafından Balçova Termal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Adnan Menderes Havalimanı için ilginç bir detayı açıkladı...
  • Ne saçma bir yorum bu ya!!! Zaten havaalanı demek iş demek, ticaret demek, eğer uygun yerlere yapılırsa bölgeye canlılık demek!!!
  • Millete hava alanı verceğine iş aş ver Binali
  • o vatandaş nato merkezi üssü yapılacak orayada açsın ozaman dava bakalım ne diyecekler...ben safkan istanbulluyum her yerinde anılarım var istanbulun.en az 10.000 tane proje iptal edilmesi lazım...bunu kabul ediyorsan benim davamıda kabul edeceksin ozaman...böyle saçmalık olmaz...
  • İzmirliyse normaldir...
  • Evet haklısınız müthiş bir hukuk devleti. THY grev sürecinde, yönetim kurulu grevin olmadığını dile getirirken nedense sendikayı grevi durdursun diye dava ediyor. Daha sonra grevdeki çalışanlarına mahkemeden aldırdığı "ara kararı" sonrası geri dön çağrısı yapıyor. Eziyor, tehdit ediyor, saygı duymuyor, sevmiyor. Müthişsiniz ayakta alkışlıyorum sizi.
  • Tek arayacağım yer eski terminalin devasa mescidi,sıcak İzmir'den sonra soluklanmak ve namazdan sonra birazcık dinlenmek için harika bir yerdi.Yeni havaalanlarında yapılanların aksine ,tertemiz,kokusuz ve içiniz ferahlatırdı.
  • allah akıl fikir versin vatandaşada mahkemeyede.

Konak tünellerini inceledikten sonra partisinin il başkanlığı tarafından Balçova Termal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, bir vatandaşın yapımı süren İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali için, "Hatıralarımı yok ediyorsunuz" diyerek dava açtığını, mahkemenin de yürütmeyi durdurma kararı aldığını, bunu kaldırmak için büyük gayret gösterdiklerini anlattı.

Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu hatırlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Adnan Menderes Havalimanı çalışmalarında çalışmalar devam ediyor. Şu anda yaptığımız terminalin toplamı 230 bin metrekare. 18 Aralık'ta orayı açacağız. Bu bir rekor. Terminale başladık ya, bir vatandaşımız bizi dava etti. 'Ben eski, köhne terminale çok alışmıştım. Hatıralarımı yok ediyorsunuz. O yüzden bu yeni terminale karşıyım' diyor. Mahkeme de bunu ciddiye alıp yürütmeyi durdurma kararı verdi. Bunu kaldırmak için büyük gayret gösterdik. Nihayet bunun önü açıldı. Türkiye hukuk devleti. Yaptığımız her işin hesabını vereceğiz veriyoruz da. Herkes bizimle aynı düşünecek diye bir iddiamız olamaz. Öyle olmasaydı demokrasi olmazdı. İrade kayıtsız şartsız milletindir. İktidar sokakta olunmaz, sandıkta olunur. Er geç sandık milletin önüne gelir ve millet kararını verir."

BİNALİ YILDIRIM'DAN ADNAN MENDERES AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

recoil ~ 11 yıl önce
Ne saçma bir yorum bu ya!!! Zaten havaalanı demek iş demek, ticaret demek, eğer uygun yerlere yapılırsa bölgeye canlılık demek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 11 yıl önce
Millete hava alanı verceğine iş aş ver Binali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 11 yıl önce
o vatandaş nato merkezi üssü yapılacak orayada açsın ozaman dava bakalım ne diyecekler...ben safkan istanbulluyum her yerinde anılarım var istanbulun.en az 10.000 tane proje iptal edilmesi lazım...bunu kabul ediyorsan benim davamıda kabul edeceksin ozaman...böyle saçmalık olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 11 yıl önce
İzmirliyse normaldir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Aslan ~ 11 yıl önce
izmirliyse normaldir ne demek tam olarak? insanlarin dogum sureci de normal oluyor ama ben bazi insanlarin anormal yolla olan munasebetten bu hayata merhaba dediklerine inaniyorum. onun benzeri birsey mi? sizin icin de anormal yolla aramiza katilan diyebilir miyiz?
?? ~ 11 yıl önce
Evet haklısınız müthiş bir hukuk devleti. THY grev sürecinde, yönetim kurulu grevin olmadığını dile getirirken nedense sendikayı grevi durdursun diye dava ediyor. Daha sonra grevdeki çalışanlarına mahkemeden aldırdığı "ara kararı" sonrası geri dön çağrısı yapıyor. Eziyor, tehdit ediyor, saygı duymuyor, sevmiyor. Müthişsiniz ayakta alkışlıyorum sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duayen ~ 11 yıl önce
THY Grevde mi?Etrafımda ne kadar çalışan varsa hepsi mesaide.Grev ne demek o zaman.Hiç kimse sendikanın aldığı kararlardan ve yöneticilerden memnun değil ben anlamadım?......
*** ~ 11 yıl önce
Tek arayacağım yer eski terminalin devasa mescidi,sıcak İzmir'den sonra soluklanmak ve namazdan sonra birazcık dinlenmek için harika bir yerdi.Yeni havaalanlarında yapılanların aksine ,tertemiz,kokusuz ve içiniz ferahlatırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 11 yıl önce
allah akıl fikir versin vatandaşada mahkemeyede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000