18 Mart 2011, Cuma 13:33:57

AZAL İZMİR UÇUŞLARINA BAŞLADI

Azerbaycan Havayolları, İzmir ile Bakü arasında Pazartesi ve Cuma günleri karşılıklı sefer başlattı.
  • sunexpress ve thy var aynı zamanda lufthansa dış hat uçuş gerçekleştiriyor izmirden. pegasus devamlı iptal ediyor. yakında iptal ede ede uçuş kalmayacak. 88in altına düşer bu rakam
  • insallah devam eder
  • Izmir'den gercekten 88 noktaya sefer yapiliyor mu? Hangileri bunlar acaba? Charterlari mi dahil etti acaba?
Seferlerin başlaması nedeniyle bugün Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tören düzenlendi.

Törende konuşan Azerbaycan Havayolları Başkan Yardımcısı Muharrem Safarlı, İzmir'in, Türkiye'nin en büyük ihracat ve İstanbul'dan sonra en büyük ithalat şehri olduğunu, iki kardeş kentin insanlarını birbirine bağlamak üzere böyle bir seferi uygulamaya koyduklarını söyledi.

Asarlı, şimdilik haftada iki uçuş olarak planlanan seferlerin yolculardan gelecek taleplere göre artırılabileceğini, ayrıca Türkiye'de Trabzon, Antalya ve Bodrum'a da sefer koymayı planladıklarını ifade etti.

TAV İzmir Dış Hatlar Genel Müdürü Erkan Balcı ise bu uçuşla iki kentten insanların daha sık buluşma imkanı bulacağını belirterek, bu seferle İzmir Dış Hatlar'dan doğrudan sefer yapılan nokta sayısının 88'e ulaştığına dikkati çekti.

Balcı, İzmir'e 2011'in ilk üç ayında gelen yolcu sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 arttığını da kaydetti. 
AZAL İZMİR UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sunexpress ve thy var aynı zamanda lufthansa dış hat uçuş gerçekleştiriyor izmirden. pegasus devamlı iptal ediyor. yakında iptal ede ede uçuş kalmayacak. 88in altına düşer bu rakam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insallah devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Izmir'den gercekten 88 noktaya sefer yapiliyor mu? Hangileri bunlar acaba? Charterlari mi dahil etti acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000