01 Eylül 2015, Salı 09:43:25

Adnan Menderes'te silahlar terminale girdi

Havalimanı girişlerinde uzun kuyruklar oluşmasına ve yolcuların zaman kaybına neden olan ilk güvenlik noktaların kaldırılmasına Ankara Esenboğa Havalimanı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda başlandı.
  • BEN İZMİRDE YAŞİYORUM VE ADNAN MENDERESİ ÇOK KULLANIYORUM VE BU UYGULAMAYI KINIYORUM BENCE BUNU BİR AKIL İŞSİZİ YAPTI BAŞKA KİM YAPAR??? :))) ( BEN 12 YAŞINDAYIM :D)
  • Biz millet olarak daha uçak piste teker koyar koymaz emniyet kemeri söken insanlarken , hostesler "uçak durmadan yerlerinizden kalkmayın" anonsu yaparken ayağa kalkıp bagajlarımızı başüstü bölmelerinden almaya çalışan insanlarken , uçak pist başına giderken "iniş ve kalkışlarda cep telefonlarınızı kapalı konuma alın,havadayken uçak modunda kullanabilirsiniz" uyarısından hemen sonra pist başından hızlanıp yükselme anında dahi selfie fotoğrafları çeken insanlarken,Cem Yılmaz'ın esprisini gerçekleştirip kule bile uçağın indiğinden haberi yokken cep telefonlarımızı açıp "biz indik" embesillikleri yapan insanlarken, bu güvenlik cihazlarını kaldırıp güzel şeyler beklemek çokkkkkk iyimser bir durum olmuyormu acaba sayın yetkililer.....!!!!?????
  • Terorun tirmandigi bir anda hangi akilla yapiyorlarsa bu uygulamayi artik
  • Havalımanından guvenlıgı kaldırmaya calışan ,kendini yönetici zanneden, akıl fukarası ınsanlara ders olsun:((((
  • Izmir den bahsediyorum kontuardan bombalı bagaj verseler tespit edilene kadar şut altında patlar nekadar saçma bir uygulama bence şut tepemize yıkılacak bigün
  • Ben bir kontuar memuru olarak güvenlikler varken yolcudan neler çekiyorum bir de güvenlikler kalkınca neler olacak kimbilir... Adam cep telefonunu,pasaportunu fırlatacak kadar psikopatken sen bu adama terminale silahla bıçakla girme imkanı tanıyorsun...Valla ne diyeyim helal olsun....
  • Yakında ölüm haberi alırız bumu ya cözum guya hafifletmis calısanların can güvenligi yok biri öldümü kim sorumlu olacak guvenlik sart .....
  • Saw da yolcu çalışan olarak bizi dövüyor kesin öldürür sakat.........
  • Türk insanı son derece kültürsüz, görgüsüz, okumayı sevmeyen, eğitimsiz ve bütün aldığı TV dizilerindeki doğunun anlamsız kültürsüzlük kültürü olduğu için silah gibi son derece tehlikeli bir cismi eğitimini almadan belinde dolaştırarak etrafa göstermeyi bir marifet zanneder. Beyni küçük olduğu için de bütün hazinesi ( ! ) budur. Hava limanlarında güvenlik noktalarının arttırılması gerekirken kaldırılmaları çok büyük bir hatadır. Güvenlikçilerin de egosu olmayan ve eğitimli kişilerden seçilmeleri şarttır. Sokakta aç gezip iş arayan adamlardan, bugüne kadar olduğu gibi güvenlik elemanı yapmak bu işi çözmez, tam tersine sorunları daha da arttırır.
  • Ucaga sivi sokmak kurali kalktimi? Bu cuma esenbogadan dusseldorf ucusunda ben ve cogu yolcu ucaga yarim litrelik icecek/su sokmustu

Havalimanı girişlerinde uzun kuyruklar oluşmasına ve yolcuların zaman kaybına neden olan ilk güvenlik noktaların kaldırılmasına Ankara Esenboğa Havalimanı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda başlandı.

Güvenlik birimlerinin hazırladığı ve Milli Sivil Havacılık Genel Kurulu’na sunulan raporda uygulamanın hayata geçirilmesinde güvenlik anlamında bir zafiyet görülmeyeceği rapor edilmişti. Ancak İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda son zamanlarda yaşanan gelişmeler gözlemlerin yetersiz olduğunu ortaya çıkarttı. Havalimanına yolcu refakatine gelen ve ilgisiz kişilerin silahlarıyla terminal içinde dolaşması projede revizyona neden oldu. Gelişmeler üzerine Adnan Menderes Havalimanı Mülki İdare Amirliği bünyesinde geçtiğimiz günlerde olağanüstü bir toplantı yapılarak güvenlik konusu yeniden ele alındı.

Toplantı sonunda silahla serbest dolaşımın kontrol altına alınması için yeni bazı uygulamalar getirildi. Buna göre “görevleri gereği silah taşımakla yetkili olanlar ve can güvenliği nedeniyle yetkili otorite tarafından silah taşımasına izin verilenler” hariç, silahlarını terminal girişindeki silah teslim noktasına bırakmayanlara bundan böyle 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun Emre Aykırı Davranışta Bulunmak suçundan işlem yapılacak. Cezanın miktarını valilik belirleyecek. (Vatan)

Adnan Menderes'te silahlar terminale girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

ADB ~ 6 yıl önce
BEN İZMİRDE YAŞİYORUM VE ADNAN MENDERESİ ÇOK KULLANIYORUM VE BU UYGULAMAYI KINIYORUM BENCE BUNU BİR AKIL İŞSİZİ YAPTI BAŞKA KİM YAPAR??? :))) ( BEN 12 YAŞINDAYIM :D)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 9 yıl önce
Biz millet olarak daha uçak piste teker koyar koymaz emniyet kemeri söken insanlarken , hostesler "uçak durmadan yerlerinizden kalkmayın" anonsu yaparken ayağa kalkıp bagajlarımızı başüstü bölmelerinden almaya çalışan insanlarken , uçak pist başına giderken "iniş ve kalkışlarda cep telefonlarınızı kapalı konuma alın,havadayken uçak modunda kullanabilirsiniz" uyarısından hemen sonra pist başından hızlanıp yükselme anında dahi selfie fotoğrafları çeken insanlarken,Cem Yılmaz'ın esprisini gerçekleştirip kule bile uçağın indiğinden haberi yokken cep telefonlarımızı açıp "biz indik" embesillikleri yapan insanlarken, bu güvenlik cihazlarını kaldırıp güzel şeyler beklemek çokkkkkk iyimser bir durum olmuyormu acaba sayın yetkililer.....!!!!?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Terorun tirmandigi bir anda hangi akilla yapiyorlarsa bu uygulamayi artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 9 yıl önce
Havalımanından guvenlıgı kaldırmaya calışan ,kendini yönetici zanneden, akıl fukarası ınsanlara ders olsun:((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baykara ~ 9 yıl önce
Izmir den bahsediyorum kontuardan bombalı bagaj verseler tespit edilene kadar şut altında patlar nekadar saçma bir uygulama bence şut tepemize yıkılacak bigün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper ~ 9 yıl önce
Ben bir kontuar memuru olarak güvenlikler varken yolcudan neler çekiyorum bir de güvenlikler kalkınca neler olacak kimbilir... Adam cep telefonunu,pasaportunu fırlatacak kadar psikopatken sen bu adama terminale silahla bıçakla girme imkanı tanıyorsun...Valla ne diyeyim helal olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Yakında ölüm haberi alırız bumu ya cözum guya hafifletmis calısanların can güvenligi yok biri öldümü kim sorumlu olacak guvenlik sart .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakat ~ 9 yıl önce
Saw da yolcu çalışan olarak bizi dövüyor kesin öldürür sakat.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Türk insanı son derece kültürsüz, görgüsüz, okumayı sevmeyen, eğitimsiz ve bütün aldığı TV dizilerindeki doğunun anlamsız kültürsüzlük kültürü olduğu için silah gibi son derece tehlikeli bir cismi eğitimini almadan belinde dolaştırarak etrafa göstermeyi bir marifet zanneder. Beyni küçük olduğu için de bütün hazinesi ( ! ) budur. Hava limanlarında güvenlik noktalarının arttırılması gerekirken kaldırılmaları çok büyük bir hatadır. Güvenlikçilerin de egosu olmayan ve eğitimli kişilerden seçilmeleri şarttır. Sokakta aç gezip iş arayan adamlardan, bugüne kadar olduğu gibi güvenlik elemanı yapmak bu işi çözmez, tam tersine sorunları daha da arttırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F-4 ~ 9 yıl önce
Şu yorumunuz sizinle ilgili gerçeklerin itirafı olarak ele alınmalı. Ben TÜRK İNSANIYIM. Çevremde sizin betimlemeniz tipinde insanlar yok. Aynayı alın karşınıza şu yazdıklarınızı kendi yüzünüze okuyunuz. Güneşe bakan kendi gölgesini göremez. Sizi tüm vatandaşlarım adına kınıyorum. Gidin tedavi olun.
Airbuscan ~ 9 yıl önce
Cok haklisiniz! Imzami atarim...bunu gormeyenler herhalde uzayda yada pamuklar icinde yasiyodur
B-52 ~ 9 yıl önce
F-4 rümuzlu yorumcunun okuduğunu anlama problemi olduğu aşikar. Kendisi herhalde Türkiye'yi kendi çevresinden ibaret sanıyor. Benim de çevremde bu tür cahil insanlar olmamasına karşı, ben genel olarak Türk insanından bahis ediyorum. Eğitim istatistiklerine ve dizilerin izlenme kayıtlarına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Sonra neden bu kadar alındınız? Yoksa siz de bu grubun içinde misiniz? Siz gölgede, yani aydınlık olmayan bir kesimden baktığınız belli. Ayrıca beni kınamanız beni çok ta.....umurumdaydı. Siz önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin.
Esenboga ~ 9 yıl önce
Ucaga sivi sokmak kurali kalktimi? Bu cuma esenbogadan dusseldorf ucusunda ben ve cogu yolcu ucaga yarim litrelik icecek/su sokmustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 9 yıl önce
uygulanmıyor TR de kardeşim.. zaten yolcular 2 hık dese "güvenlik" tamam tamam geç diyor..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000