07 Ağustos 2012, Salı 15:37:28

UNITED DREAMLINER'A KAVUŞUYOR...

ABD’li havayolunun filosuna önümüzdeki ay katılacak ilk 787 Dreamliner, ilk etapta iç hatlarda uçacak...
  • yavaş yavaş 787 uçmaya başladı en azından artık varım diyor yorum yapmak için en az 5 yıl gerekli hem o zamana kadar bir çok havayolunun filosuna katılacaktır.. ayrıca united airlines 787 uçağını istanbul-newark hattına koysa full gidip gelir döküntü üretimden kalkmış 767 model uçaklarla komposto olmuş thy ile rekabet edemezler uçak kalitesi, yemek servisi, kabin içi kalitesi rahatlığı.. işde delta kasım ayından itibaren istanbul seferlerini durduruyor yine 767 döküntü model uçaklar uçuş yapıyor 3. bir havayolu şirketi kışın iş yapmaz delta da 2013 marttan sonra tekrar seferlerine başlayacak.. halbuki delta avrupa uçuşlarına yeni 330 modeli ve 777 modeli uçaklarla ile sefer düzenliyor..
  • Atiyon-tutuyon sende.. Amerika'ya giden her yolcu ucak modeline bakiyor sanki.... Bizim millet isviçrede yaşıyor pegasusa biniyor ... Hangisi ycuzsa ona kosuyor... Bizde burda 787 dreamlinerden bahsediyoz...
  • Kesinlikle Turkiye gibi yeni açtıkları bölgelere göndermeleri gerekir. Özellikle Istanbul'a.. LSG'den ikram alıp turşu olmuş B767 leri yolladıkları sürece TK ile yarış halinde olmaları mümkün değil.

ABD’li havayolu United Airlines’ın filosuna katılacak ilk 787 Dreamliner, Boeing’in Seattle’daki tesislerinde 'roll out' yaptı.

Özel bir boyamaya sahip uçak, United Airlines’ın filosuna önümüzdeki ay katılacak. İlk etapta iç hatlarda uçacak 787 daha sonra Houston ile Nijerya’nın Lagos şehri arasında hizmet verecek. United Airlines Mart 2013’ten itibaren de Denver’dan Tokyo'nun Narita Havaalanı'na sefer başlatacak. 219 koltuk kapasitesine sahip uçakta 36’sı tamamen yatar business class koltuk var. 72’si ekonomi plus olan koltukların geri kalan 111’i ise sadece ekonomi sınıfına ayrılmış durumda. 50, 787 siparişi bulunan United Airlines’ın 10 uçaklık da opsiyonu mevcut.

İlk teslimatı 25 Eylül 2011’de Japon All Nippon Airways’e (ANA) yapılan 787 Dreamliner bu yıl içinde 8’i ANA 4’ü Japon Airlines olmak üzere toplam 12 adet teslim edildi.  Havacılık endüstrisinin birçok yapıtaşlarını değiştirerek, tarihe gövdesinin yüzde 50’sini kompozit plastik ilk uçak olarak geçen çevreci 787 Dreamliner, havayollarına yakıtta yüzde 20, bakım masraflarında yüzde 30 tasarruf ve işletme giderlerinde yüzde 10’luk bir avantaj sunuyor. (Habertürk)

 

UNITED DREAMLINER'A KAVUŞUYOR...

Yorumlar

united airlines ~ 12 yıl önce
yavaş yavaş 787 uçmaya başladı en azından artık varım diyor yorum yapmak için en az 5 yıl gerekli hem o zamana kadar bir çok havayolunun filosuna katılacaktır.. ayrıca united airlines 787 uçağını istanbul-newark hattına koysa full gidip gelir döküntü üretimden kalkmış 767 model uçaklarla komposto olmuş thy ile rekabet edemezler uçak kalitesi, yemek servisi, kabin içi kalitesi rahatlığı.. işde delta kasım ayından itibaren istanbul seferlerini durduruyor yine 767 döküntü model uçaklar uçuş yapıyor 3. bir havayolu şirketi kışın iş yapmaz delta da 2013 marttan sonra tekrar seferlerine başlayacak.. halbuki delta avrupa uçuşlarına yeni 330 modeli ve 777 modeli uçaklarla ile sefer düzenliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Atiyon-tutuyon sende.. Amerika'ya giden her yolcu ucak modeline bakiyor sanki.... Bizim millet isviçrede yaşıyor pegasusa biniyor ... Hangisi ycuzsa ona kosuyor... Bizde burda 787 dreamlinerden bahsediyoz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UA ~ 12 yıl önce
Kesinlikle Turkiye gibi yeni açtıkları bölgelere göndermeleri gerekir. Özellikle Istanbul'a.. LSG'den ikram alıp turşu olmuş B767 leri yolladıkları sürece TK ile yarış halinde olmaları mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000