16 Temmuz 2013, Salı 14:33:28

UNITED AIRLINES UÇAĞINDA TEKNİK ARIZA

United Airlines'ın İstanbul'a gelecek olan yolcu uçağı, teknik bir arıza yapınca sefer iptal edildi...
  • Arkadaşlar yorum bölümünü her ne sebeple olursa olsun lütfen tartışma çıkarıcı ve tahrik edici sözlerden uzak tutalım kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez.
  • Bu milletten ne koy olur ne kasaba
  • skyscannerdan değil direk united'ın kendi sitesinden aratıp yazdım.Evet 2bin değil 2500tl imiş.Baya arttı fiyat :) Ya kardeşim 4 5bine bilet yok.Hepsi 1000euro civarı.hatta iki gün sonra giden uçak bile 970 euro gidiş geliş.Aktarmalı giderseniz 900 euro civarı..velhasıl,abartmayın..
  • Skycanner adli ucus arama motorundan arayabilirsin on gun sonraya UNiteddan 2000liraya bioet bulabilcenmi bakalim muhalefet olma hemen
  • haberi olan yoksa söyliyeyim united airlines 26 ekimden itibaren istanbul uçuşlarını bitirio istanbulda tutunamamasi gayet doğal delta ve türkish airlines ın bilet fiyatları gidiş dönüş new yorka 2000 lira kusurken united da bu rakam 4000 -5000nin altına inmio
  • eski uçaklar bunlar...Türk vatandaşının,Thy veya TÜRK sermayeleri uçak şirketleri dısında başka bir uçakla bir yere gitmesi ihanettir..

Amerikalı United Airlines'a ait Newark-İstanbul seferini yapacak UA904 sefer sayılı yolcu uçağının kokpit ekibi kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza fark etti. Durumu kuleye bildiren kaptan pilot Newark'a geri döndü.Sorunsuz bir iniş gerçekleştiren uçak bakıma alınırken, yolcular da terminale alındı.

Yapılan kontrollerde uçağının bakımının uzun süreceği anlaşılınca sefer iptal edildi. Saat 12:20'de İstanbul'a teker koyması planlanan uçağın yolcuları da otellere yerleştirildi. Uçağın arızasıyla ilgili bilgi edinilemedi.

Bu arada seferin yarın aynı saatte yapılacağı öğrenildi.

©AirportHaber

UNITED AIRLINES UÇAĞINDA TEKNİK ARIZA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar yorum bölümünü her ne sebeple olursa olsun lütfen tartışma çıkarıcı ve tahrik edici sözlerden uzak tutalım kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu milletten ne koy olur ne kasaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
skyscannerdan değil direk united'ın kendi sitesinden aratıp yazdım.Evet 2bin değil 2500tl imiş.Baya arttı fiyat :) Ya kardeşim 4 5bine bilet yok.Hepsi 1000euro civarı.hatta iki gün sonra giden uçak bile 970 euro gidiş geliş.Aktarmalı giderseniz 900 euro civarı..velhasıl,abartmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Skycanner adli ucus arama motorundan arayabilirsin on gun sonraya UNiteddan 2000liraya bioet bulabilcenmi bakalim muhalefet olma hemen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
haberi olan yoksa söyliyeyim united airlines 26 ekimden itibaren istanbul uçuşlarını bitirio istanbulda tutunamamasi gayet doğal delta ve türkish airlines ın bilet fiyatları gidiş dönüş new yorka 2000 lira kusurken united da bu rakam 4000 -5000nin altına inmio

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
United on gün sonrasına bile 2bin tl'ye veriyor bileti,niye yalan söylüyorsunuz 4 5bin tl diye??Bir tane bile bileti yok o fiyata..
TÜRK ~ 11 yıl önce
eski uçaklar bunlar...Türk vatandaşının,Thy veya TÜRK sermayeleri uçak şirketleri dısında başka bir uçakla bir yere gitmesi ihanettir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Böyle sakat bir anlayış olamaz.Kardeşim bütçeme hangisi uyarsa onunla giderim,nasıl konuşursun sen ihanet falan..?Thy 3 4bin tl iken Delta ucuzsa ben şahsen onu tercih ediyorum,çünkü paramın hesabını bilemeyecek kadar zengin değilim tamam??HE fiyatlar aynı ise zaten Thy gibi kalteli firma varken niye eski uçaklarla uçayım
hamdi abin ~ 11 yıl önce
mi yazdırıo sana bunları? bunlarla biyere varamsassın. hadi bakayım. hadi cocugum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000