11 Aralık 2014, Perşembe 08:40:37

UNITED AIRLINES PERSONELE İPHONE 6 ALACAK

ABD'de uçuş görevlileri için 26 bin adet iPhone 6 Plus satın alınacak.
  • Thy bayadir ipad doneminde zati
  • Yinede United.
  • Aynı onur air onlarda ipad veriyor ama bu şirket gibi bedavaya olmaz önce şanslı isimlerden olup sürekli dış hat yapıp satış rekoru kırman lazım

Geleceğin uçak kabinleri için hedeflerden biri de kağıdın yerini dijital içeriklerin, hizmetlerin alması. Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden United Airlines, bu yönde çok önemli bir adım atarak, uçuşlardaki personellerine dağıtılmak üzere 26 bin adet iPhone 6 Plus alınacağını açıkladı.

Uçuş görevlilileri 5.5 inçlik phablet modeli iPhone 6 Plus kullanacak ve bu sayede birçok işlemi akıllı cihazları üzerinden gerçekleştirebilecekler. Örneğin uçuşlara dair bildirimler personele hızlıca iletilebilecek. Ayrıca uçak kabininde yaşanacak sorunların akıllı telefonda görülmesi, iletişimin hızlanması, genel itibarıyla süreçlerin hızlıca işlemesi, e-posta ve diğer etkileşim kanallarının kullanılması gibi konular da iPhone üzerinden yapılabilecekler arasında.

Personel odaklı işlemlerin yanı sıra Apple Pay ile uçuş sırasındaki alışverişlerin gerçekleştirilmesi de iPhone 6 Plus kullanılarak yapılacak. Böylelikle uçuş sırasında para alışverişinin yerini, Apple Pay alacak ve işlemler hem daha hızlı hem de daha konforlu şekilde gerçekleştirilecek. United Airlines adına müşteri odaklı önemli bir adım olarak nitelendirilen gelişmenin sonraki aşamalarında, uçuşlarla ilgili özel uygulamaların yayınlanması gündemde.

Konuyla ilgili olarak United Airlines Kıdemli Başkan Yardımcısı Sam Risoli, bu yatırımı yaptıkları için heyecanlı olduklarını, atılan adımın hem değerli iş bilgilerinin uçuş personelleri ile paylaşımı hem de müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına önem taşıdığını belirtti. Ayrıca süreci, ‘kağıtsız uçuş ve uçaklar oluşturmak için atılan doğru bir adım’ olarak tanımladı. (Shift Delete)

UNITED AIRLINES PERSONELE İPHONE 6 ALACAK

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy bayadir ipad doneminde zati

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fark etmez ~ 9 yıl önce
Yinede United.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynı onur air onlarda ipad veriyor ama bu şirket gibi bedavaya olmaz önce şanslı isimlerden olup sürekli dış hat yapıp satış rekoru kırman lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000